Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 14
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sara76 Buna.Vreau sa donez unui baietel de 3 ani hainute si ghetute de iarna. |
Bun venit aici Sara76! speram sa ramai multa vreme alaturi de noi!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
danielac spune:
da?
citat din mesajul lui crialex06 Buna. As avea si eu de dat un tarc,un carucior sport,si cateva hainute care s-ar potrivi unui baietel de 1 anisor,poate chiar 1 anisor si jumatate,daca nu e foarte dolofanel. Nu sunt de firma,asa ca daca stiti pe cineva care nu are cine stie ce pretentii va rog sa ma contactati. Si de preferinta sa fie din Bucuresti,pt ca nu imi permit sa le trimit prin posta. Va multumesc. |
Am vorbit cu Lauranicole si daca poti ea doreste caruciorul pentru familia din Bacau, o sa vina cineva sa il i-a de la tine... O sa te caute ea imediat ce e libera pentru alte detalii!
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielac da?
Am vorbit cu Lauranicole si daca poti ea doreste caruciorul pentru familia din Bacau, o sa vina cineva sa il i-a de la tine... O sa te caute ea imediat ce e libera pentru alte detalii! PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13. |
Multumesc mult,Daniela! Crialex,am sa vorbesc cu cumnatul meu care locuieste in Bucuresti dar a carui sotie este in Bacau si daca poate , sa-l ia el si sa-l duca la familia respectiva.
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
crialex06 spune:
LauraNicole,astept un e-mail pe crialex3@gmail.com.
De asemeni,pt ca am vazut ca este pt un nou-ascut,as mai putea sa-ti dau si un leagan electric pe care il poate folosi si ca scaun de masa,cand mai creste bebe...asta daca il vrei si crezi ca ar avea nevoie de el.
O seara buna va doresc.
ddeiutzz spune:
citat din mesajul lui crialex06 LauraNicole,astept un e-mail pe crialex3@gmail.com. De asemeni,pt ca am vazut ca este pt un nou-ascut,as mai putea sa-ti dau si un leagan electric pe care il poate folosi si ca scaun de masa,cand mai creste bebe...asta daca il vrei si crezi ca ar avea nevoie de el. O seara buna va doresc. |
O seara buna si tie!
danielac spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LauraNicole
Multumesc mult,Daniela! Crialex,am sa vorbesc cu cumnatul meu care locuieste in Bucuresti dar a carui sotie este in Bacau si daca poate , sa-l ia el si sa-l duca la familia respectiva. Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
cu mare placere Laura!
sunt dezamagita, pentru ca in continuare "bantuie" pe aici persoane "fara bun simt" si sunt dezamagita ca desi, am rugat frumos pe toata lumea sa scrie aici, la topic, ceea ce doresc sa primeasca si pentru cine anume, sutn unii care intra aici citesc si trimit doar pm-uri si cer... fara urma de bun simt! unde mai e transparenta???
roxanaz spune:
Daniela, te rog ignora acest fel de mesaje private. si si mai bine, da-mi un forward la ele cand le primesti.
multumesc
si multumiri tuturor celor care ajuta prin acest subiect
Roxana!
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui crialex06 LauraNicole,astept un e-mail pe crialex3@gmail.com. De asemeni,pt ca am vazut ca este pt un nou-ascut,as mai putea sa-ti dau si un leagan electric pe care il poate folosi si ca scaun de masa,cand mai creste bebe...asta daca il vrei si crezi ca ar avea nevoie de el. O seara buna va doresc. |
Crialex,multumesc mult si vezi ca ti-am scris e-mail,de fapt doua ca ti-am mai scris unul dupa ce am vorbit cu cumnati-miu.
O zi buna tuturor!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
cryss26buc spune:
mihaela75 as vrea si eu o parte din hainute pt un baietel de 7 luni din ilfov am scris despre el mai inainte are o mamica bolnava psihic care e si minora si l a abandonat acum bunica il creste incercand sa l adopte daca vrei le poti daruii pt el