Mamici cu 2 pitici (5)
Raspunsuri - Pagina 17
valentina_22 spune:
Noapte buna fetelor, sa visati frumos la noapte!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008
julax spune:
Crengu,Vali
De ieri tot citesc si cand sa raspund intervenea cate ceva...
Crengu,m-am amuzat copios la comentariile tale.Si cu petitul...
M-am uitat si dupa un aparat cu aerosoli.Acum mai am o problema.Cica cel cu ultrasunete nu ar fi tocmai ok,ma mai informez.In plus,niciun medic nu mi-a recomandat aerosoli,ca trebuie sa pun acolo ce-mi da medicul.Ei,mai vad...
De ziua indragostitilor am fost la Mall,unde i-am vazut pe Buzdugan si Morar,o prezentare de moda,dj Geo nu mai stiu cum si intre timp am mai cumparat cate ceva ca erau reduceri,am mai papat ceva bun...Ne-am intrors noaptea pe la 1.30,a fost frumos,n-am mai stiut pentru cateva ore de dat mancare la copii,spalat,schimbat si alte alea![]()
Vali,astept sa vad pozele,parca aveai totusi o culoare inchisa la par,nu?
Claudia,v-am admirat in poze,piratul rapus in lupta e supersimpatic.Imi place ca acolo se fac fel de fel de analize preventiv,gratuit.la noi...Dumnezeu cu mila
Dany,ma bucur ca ai dat un semn,sper sa fiti mai bine,greu cand sunt cei mici bolnavi
Ana,hai,ca va fi bine
Tonylexa,sanatate multa
Oana,
,sanatate si voua si vesti bune
Gabi,Amalia,Sanziana,Ada,Cami
Poate maine voi fi mai activa.Somn usor!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Ana, lavete din alea sunt si pe la magazinele obisnuite, pe la zona cu scutece de bebei. Costa cam 1.5-1,7 lei bucata ,cele 60/60 cm, sunt si de la Fixies- albastre, si de la Bella dar sunt 60/90 cm si sunt mai scumpe, cam 2,5 lei. Sunt foarte bune daca schimbi bebele in pat si mai ales noaptea cum spui tu, ii bagi unul sub fundulet si gata. Eu am si in carucior unul si il folosesc cand iesim afara.
Julia, ce bine ca ati iesit si v-ati distrat. Am fost si eu la Mall-ul din Bacau, este frumos. Am si o matusa in Bacau si in copilarie am stat ceva timp la ea , am stat cu verisoara mea care era o zgatie pe atunci, acum e mare, plecata la Bucuresti.Cunosc foarte bine Bacaul si e un oras foarte frumos si curat. Asta vara am dat disertatia la master,s-a tinut la voi, intr-o sala la Politie.
Tot la Bacau l-am operat si pe Cristian de polipi, la spitalul judetean. Super bine a fost, m-au impresionat si doctorii ce cu mult bun simt sunt, nu ca pe la noi.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Tonylexa, ce sa zic despre mucisorii lui Andrei... MEdicul ce parere are. Cand Lucia a fost racita (avea vreo 4-5 luni) i-a dat si un expectorant care sa fluidifice mucozitatile. Poti sa il culci pe plan inclinat, cam la 30 de grade sa respire mai bine si intr-adevar asprate mucaozitatile. Multa sanatate!
Oana, sanatate sotului! Off.. sper sa-i dati mai repede de cap; ma enerveaza cand medicii bajbaie.
Crengu, Valentina, da, sunt analize obligatorii astea de care am zis. Nu sunt gratuite ca platim o multime de bani la asigurari. Pe preventie sunt oarecum ok dar cand e vorba sa se imbolnaveasca vreun copil sunt tare indiferenti daca e vorba de boli din astea simple. Acum cand a facut Stef din nou infectie in gat, imi spunea ca-l doare capul, avea ceva febra dar nu mai mare de 38,5 si tusea un pic. Am vazut eu gatur rosu dar inca nu era cu puroi dimineata. Am sunat si le-am zis ce si cum; tipa de la receptie ( cu pregatire medicala)imi zice ca uneori copii mai spun ca ii doare capul sau se prefac bolnavi ca sa nu se duca la gradinita sau la scoala si ca sa incerc cu sirop placebo si sa astept pana a doua zi. Motivul real era ca nu parea prea grav iar la ei cabinetul era deja plin cu tot felul de boli de sezon care mai de care. NU mi-a zis in fata toate astea dar printre randuri mi-a transmis asta. Peste 2 ore deja Stefan avea febra 39,5 si cand m-am uitat in gat avea deja cerculete de puroi pe amigdale si puncte de infectie pe baza limbii. Am sunat din nou si cand le-am zis de punctele de infectie mi-au zis sa vin la cabinet. Din pacate am avut dreptate dar daca as fi fost mai moale si o lasam ca ea stateam ca proasta cu copilul bolnav acasa. La cabinet i-am zis toantei ca eu imi cunosc copilul si daca spun ca e bolnav chiar e; nu dau fuga la cabinet din cauza ca ma plictisesc acasa. Deci ca idee sistemul medical e bine pus la punct ca dotari si analize standard, etc. dar sunt si ei oameni si uneori sunt coplesiti de situatie. Medicii pediatri sunt super (la cabinetul unde merg eu sunt doi medici) mereu calmi si stiu cum sa-i abordeze pe copii, tot respectul dar femeile alea de la receptie peste care trebuie sa treci ca sa ajungi la medici sunt de-a dreptul imposibile uneori. LE inteleg caci ele preiau tot valul de telefoane, plangeri, probleme, le pun intr-o ordine iar la medici cazurile ajung gata sortate, ordonate, programate astfel incat medicul nu are alta treaba decat consultatiile chestie care e ok ca astfel isi pot face treaba mai bine. Asa ca uneori trebuie sa ma lupt cu ele ca sa ajung la medic. Dar... sisteme perfecte nu exista.
Iulia, eu la aparatul de aerosoli i-am pus ser fiziologic (sol de NaCl), asa a recomandat medicul. Deci nu vreo solutie speciala. Dar tocmai vaporii cu sare fac bine cailor respiratorii. NOi o sa luam un aparat dar nu neaparat acum.
Gata, fug la indatoririle casnice.
Va pup, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
neliaCris spune:
multumesc fete pentru raspunsuri...
DAca e sa am ceva noutati....o sa aflati sigur...va pup si spor in toate..
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Crengu, Raducu are 4 dinti sus si doi jou, la 8 luni si jumatate. Iar e diferit de Andrei, caruia i-a iesit primul dinte la 7 luni jumatate. De cand s-a nascut Raducu sunt intr-o continua comparatie intre ei doi, desi mereu zic ca nu este bine sa-i compar. Sunt atat de diferiti, la etapele prin care au trecut, la fel de a fi, la cum arata. Eu ma tot asteptam cand eram gravida la inca un mic Andrei, si cand colo e Duducu, asa cum vrea el Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Ce simpatica esti

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
gabitzam spune:
Merge netu' meu cu galme de azi dimineata.
Printre picaturi am mai descarcat poze cu baietii. Deci, www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-02-17" target="_blank">sedinta foto cu piticu' mic la pampersul gol
Il schimbam de dimineata si mi s-a parut asa de dulce ca imediat am pus mana pe aparat. Mai am niste poze de februarie incepand de aici si poze cu baietii impreuna, incepand de aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
crengu75 spune:
Iubita mea mica este bolnavaaaaaaaaaa!!!!!!!!
A facut febra 38.5, are mucii astia nenorociti de vreo 3 luni si se pare ca s-au infectat!
Am fost la medic si i-a dat antibiotic.A zis ca e plina se secretii si gatul rooooooooooooosu.
Off, ce tare a mai plans azi iubita lui mama.
Nici batista sugarului, nici aerosolii nu au salvat-o de la antibiotic. Ma duc sa-i fac siropelul.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
gabitzam spune:
Of, saracuta iepurica! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
julax spune:
Gabi,ti-am admirat feciorii.Ce-mi place ca se joaca impreuna.Sunt asa dulci
.A,cantarul se pare ca nu-l veti mai putea folosi prea mult timp,cel putin nu acela in care e pozat acum![]()
Crengu,imi pare rau ca ati ajuns la antibiotic.Pacat ca nu i-a trecut fara,dar daca trebuia...Sanatate multa!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete