Mamici cu 2 pitici (5)
Raspunsuri - Pagina 16
crengu75 spune:
Salutare!!!!!!!!!!!
Ana, sper si eu sa-i treaca faza asta nasoala micutului. Dar de ce musai sa-l duci la dus noaptea? Poti sa-i incalzesti niste apa si sa-l stergi cu vata , in camera , ca sa nu-l mai stresezi cu baia noaptea. Eu am niste chestii din alea impermeabile de la farmacie pe care le pun si daca curge apa , ele absorb.
Claudia, ce ecografie trebuia sa faca Lucia?
Mai ai multi prieteni care-si cumpara masini? ca astia vad ca te-au asaltat , nu gluma.
Petrecere frumoasa la gradi.
Fetele si eu credeam ce e mit cu kk cand ies dintii. Eu nu am patit, dar daca ziceti voi, va cred.
Dany, bine ai revenit la noi.
Gabitzam, deja i-au iesit 4 dinti lui Raducu?
Valentina, merci, si mama.....ce de-a ai mai scris!!!!!!!Sper ca nu,.....la faza cu nasii.
Nu ma dau banii afara din casa.Daca vor, asa, cu titlu onorific, dar nu cum e la noi, stii tu, cu oameni adusi la nunta, cu bani multi, etc.
Noi nu avem dinti. Diversificarea merge fffff greu.
Maimutza mea merge cu premergatorul si este tare fericita. Face pasi foarte frumosi si merge unde vrea ea. Mai intai am tinut-o cu rotile blocate cateva zile pana s-a invatat si acum i-am dat drumul si exploreaza peste tot.
Iar cand o strig vine la mine. E asa de scumpa.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ClaudiaH spune:
Crengu, Lucia trebuie sa faca ecografie la bazin; se face la 1 luna si pe la 7 luni. Se urmareste alticulatia soldului si abdomenul inferior. Articulatia soldului e cea vizata in special pentru a depista cat mai devreme displazia soldului. Sunt convinsa ca fata mea nu are asa ceva dar se face de rutina si as vrea sa imi iau de grija, sa stiu ca am mai scapat de una. Pe la 8 luni se face si un control oftalmologic la toti copiii. Avem deja programare facuta pentru 23 martie. Dar medicul pediatru a zis ca pare super ok.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
fetele
Mai rar ajung pe la voi
macar reusesc sa citesc - Paul e bine, sotul e in investigatii (se pare ca altceva a declansat icterul.... na, iarasi am dreptate
trebuia sa ma fac doctor sau, si mai bine, ghicitoare in stele
)
Anei ii place sa se plimbe - de manute (Deja de vreo 2 sapt) si are 3 dinti - din 7 feb au inceput sa iasa si vad ca mai iese unul.
Cu scaunul frecvent si mai moale - la Paul a fost adevarat (la toata dantura), la Ana a fost valabil numai pana vineri cand i-am dat branza de vaci, de atunci s-a constipat ff rau
Asa ca acuma nu stiu cum sa o "descui" asa se chinuie de-mi rupe sufletu' ![]()
Na, nu ma mai plang, apucam noi si la vremuri mai bune, numai mai rau sa nu fie ![]()
![]()
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Ce bine se ocupa acolo de copii, Claudia. Super.
Oana, bravo pentru dintisori si pentru mers.Sanatate sotului tau.
Iulia, unde ai disparut? Cum ai sarbatorit pana la urma Valentine's?
AdaSte uiti dupa concedii in Croatia?![]()
Crengu
kid spune:
Mamici ![]()
Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism.
Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani. ![]()
Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.
Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!
Multumim mult de tot pentru sprijin! 

Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 
sanziana27 spune:
Toti stau gramada pe mine la calculator: David in pat in conversatie cu maridu, din cand in cand face ca animalele de la gradina zoo, Dragos cu pantalonii dati jos urla ca la circ si eu incerc sa citesc ceva pe forum, dar nu retin nimic sa va pot si raspunde ![]()
Asta ar fi o seara linistita in familie!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
gabitzam spune:
Crengu, Raducu are 4 dinti sus si doi jou, la 8 luni si jumatate. Iar e diferit de Andrei, caruia i-a iesit primul dinte la 7 luni jumatate.
De cand s-a nascut Raducu sunt intr-o continua comparatie intre ei doi, desi mereu zic ca nu este bine sa-i compar. Sunt atat de diferiti, la etapele prin care au trecut, la fel de a fi, la cum arata. Eu ma tot asteptam cand eram gravida la inca un mic Andrei, si cand colo e Duducu, asa cum vrea el
A venit la nastere cand a vrut el, nu cand l-am programat. I-au iesit dintii repede. E vorbaret si mancacios. Andrei era mai mutulica, dar o luase mult mai repede la picior. Grasanul asta mic e mai puturos.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
valentina_22 spune:
Tonylexa, insanatosire grabnica lui Andrei. Intr-adevar in afara folosirii batistei cat mai des posibil nu prea ai ce face acum. Chiar daca ti se rupe inima cand il chinui cu batista, imparbateaza-te si gandeste-te ca o faci spre binele lui. Eu am papit-o cu Alex, mi-a fost mila sa o chinui si mi-a facut o frumusete de otita de nu mai stiam cum sa scapam de ea.
Crengu, pai trebuia sa ajung la zi! Aveam destule restante! ![]()
Claudia, ecografia asta se face optional sau este o chestie obligatorie pentru toti copii de 1 an si ceva? Se vede ca aveti un sistem sanatos, nu ca al nostru!
Peste cateva zile s-ar putea sa ramanem si fara medici de familie ca intra si ei in greva!
Oana, sanatate sotului, sa iasa analizele bune!
Chira Iulia, nu esti prezenta la apel? Sau esti ocupata cu mititelul de Alex,
Alex sa te insanatosesti repede!
Pe mine ziua indragostitilor m-a prin in plin chef. Pe 14 a fost ziua de nastere a surorii mele si am continuat ieri pentru ziua de nastere a sotului care este astazi!
Am apucat sa va spun ca m-am facut bruneta? Am avut atatea pe cap ca nici nu mai stiu, oricum maine pun si niste pozici noi-noute cu picii mei si asa ma veti putea admira si pe mine in toata splendoarea mea!![]()
Acum scapati de mine vreo 2 ore, incepe "Regina" si nu pot sa ratez episodul
. Revin dupa ,sa ma urez vise placute!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008
crengu75 spune:
Kid, eu am hainute pe care le-as putea trimite pentru bazar. Unde sa le trimit?
Gabi, uau, 6 dinti de fapt??????
Super tare!
Crengu
ana_a spune:
Gabi m-ai facut sa zambesc! Cum sa fie la fel?
Sa stii ca eu cand l-am vazut pe Matei bebe mic mic...mi-am zis...wauuu este identic cu Stefan! nu-mi venea sa cred...Apoi cu fiecare zi care trece este tot mai diferit...
mi se pare si normal sa fie asa ![]()
Si matei este un ursulet vorbaret, Stefan a fost mai subtirel si mai mutulica la varsta asta
dar a recuperat repede, sunt tare curioasa daca Matei va vorbi la fel de corect ca si Stefan pe la un an jumate.
Azi l-am tinut fara pampers mai toata ziua si parca sa mai tras roseata, am o frica de rana ca ma ia cu fiori pe spate....
Scaunul a fost mai rar, sa vedem la noapte ce va fi....
crengu...o sa incerc si cum spui tu, nu am chestie daia impermeabila dar pot sa imi cumpar de la farmacie
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist