Mamici cu 2 pitici (5)
Raspunsuri - Pagina 18
ClaudiaH spune:
Crengu, multa sanatate si pupici, micutei bolnavioare! Imi pare rau! Dar lasa ca se face bine fata lu' mama. Si bebelusa mea tuseste de azi dimineata. Sper sa nu calce si ea pe urmele lu' frate-su.
Gabitzam, tare scumpi sunt baietii tai. La cat de pofticios e Raducu nici nu ma mira cele 9700g. Iar impreuna arata asa fain incat parca-mi pare rau ca n-am si eu doi baieti; dar cine stie, poate o sa am o fetita baietoasa.
Seara faina tuturor!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
waw, 9700
Gabi, si balerina mea nu a ajuns inca la 8 kg
e mortal, vrem sa ne curteze!!
Asa mari par puiutzii fratiori/surioare mai mari, si cand ii vezi singurei, tot micuti sunt - in spital Paul imi parea grozav de mititel, dar langa Ana e deja fecior mare..
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Sanatate la puiutzi 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
Gabi, vazut pozele cu fratiorii, mi-au placut grozav cele in care se joaca frumos impreuna! 
crengu, sanatate multa Riannei! Sper ca sunteti mai bine!
Fetelor....a trecut iritatia de la fundic!!!
ufff rasuflu si eu usurata desi kk inca mai face des...a facut si azi noapte dar eu am dormit bustean si nu am auzit...asa ca l-am gasit dimineatza cu el uscat in pampi...dar na trecut de pasta petrini...asa ca poate la noapte il las in pace daca se mai intampla, il ung consistent cu pasta dupa baie si gata.
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

Ada_S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanziana27 Toti stau gramada pe mine la calculator: David in pat in conversatie cu maridu, din cand in cand face ca animalele de la gradina zoo, Dragos cu pantalonii dati jos urla ca la circ si eu incerc sa citesc ceva pe forum, dar nu retin nimic sa va pot si raspunde Asta ar fi o seara linistita in familie! ![]() Mamica fericita de boboci de toamna: Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008) Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea poze noi cu David |
Nu cumva locuiti la noi, ca aceasi chestie si la mine.
Crengu,

am pus concediul deoparte pt o perioada ca nu reusesc sa ma concentrez. Alvin ma bate la cap zilnic, cum deschid un site si vede apa incepe: Aici face Alvin baie cu chilotzu...
. I-am luat la reducere un slip de la Tesco inca in decembrie si de atunci ma tot toaca.
crengu75 spune:
Hello!!!!!!!!
Fata e mai bine, am inceput antibioticul, cum v-am zis. Sper sa fie bine.
Gabi am vazut si eu pozele.Foarte frumoase!!!!!!!!!!!!!
Ana, ma bucur ca a trecut iritatia.![]()
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
AdaS, am scris in acelasi timp.![]()
Il cred pe copil, daca eu batrana si ma uit si acum la oferte, la ce se scrie, desi am bilet.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
Ada_S spune:
Sanatate multa puiutilor bolnaviori, asa rau imi pare cand sufera scumpii de ei.
Ai mei sunt bine inca, aseara a fost mami pe la noi racita cobza, da ce sa fac ca mi sa nu o supar, pana acum am scapat de raceli. Alexander inca nu are dintisori dar se simte ceva sub gingie, vedem cand erupe.
Va pup
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris multumesc fete pentru raspunsuri... DAca e sa am ceva noutati....o sa aflati sigur...va pup si spor in toate.. pentru tine mi-as da si viatza.... http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url |
Buna, fetele!
Nelia, sa-ti traiasca minunea de fecior, iar tu ai niste ochi superbi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008

.