Pepenasi de iulie-august 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Flo, de Locca stiu eu, ca-i vecina cu mine. E bine, dar ocupata cu copiii si nu are cand sa intre pe net.

Iriss, nu ma gandisem la poza aia pentru ca o facusem la bascalie . Cautasem ceva care sa fie in ton cu concursul asta. Si mie imi place, ca-i haioasa .

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ma chinui de o ora s-o adorm pe Ioana si nu reusesc!!! A dormit pe la 9 jumate si apoi s-a trezit ca a facut kk! Dupa care la revedere somn! Adica imi adoarme in brate dar asa, iepureste, si cum o pun in patut casca ochii! Mor de ciuda! Acum a luat-o sotul in primire, ca mie mi-a rupt mainile!Si stai sa vezi ca dupa ce adoarme in maxim jumate de ora incepe circul de fiecare seara cu trezitul des!
A, si azi am vb cu o mamica de fetita de un an si 3 luni, care este la fel de agitata ca si Ioana, si care si la varsta asta se trezeste in fiecare noapte pe la 4, sta treaza, plange, adica foarte incurajator!!!Imi vine sa-mi smulg parul din cap!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABY nu disperaaaaaaaaaaa!!!

IRISS mailu e acelasi ca si id ul diarux@yahoo.com ms

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Anna, stai linistita. Nu-i nici o regula cum ca daca acum face asa o sa faca si la 1 an. Gandeste pozitiv . Copiii ne simt cand ne agitam si se agita si ei. Incearca sa te relaxezi.
Io vorbeam (si io patesc asa cu ea). Ar trebui sa-mi urmez propriile sfaturi .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

[quote]citat din mesajul lui diarux

[blue]ANNABABY nu disperaaaaaaaaaaa!!!

...ia sticla si bea!!![era un vers intr-o melodie

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

diarux ai cartea pe mail

ce sunt lujerii de telina, tulpina aia fara frunza?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Fetele, io notez constiincios ce ziceti de poze . Pana acu poza 1 e pe primul loc. La locul 2 inca nu e clar .
Ca sa fie mai usor de ales, am lasat aici doar pozele care au strans mai multe voturi, si le-am sters pe cele cu nici un vot sau cu putine voturi.

Multumesc si de raspunsurile cu kk dupa mesele solide . Deci pare ca e normal .

Fug la nani.

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

apai Capri atunci 1 si 14 dupa mine

Profa

Anna sa nu zici ca m-am tzacanit dar sa-ti zic ce mi-a zis mie popa care a venit cu botezul de sf.Ion - ca tot ma plingeam ca nu doarme bb - sa merg intr-o duminica sa-i citeasca pt ca au si ei vise care ii nelinistesc si rugaciunea va ajuta mult. n-am ajuns inca dar am de gind, sincer.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Buna fetelor,

Multumim celor care ne-au admirat pozele, eu intru destul de des pe picasa si ma uit la pozici, e felul meu de a ma bine dispune. Citesc si DC, cand am timp, uneori pe diagonala, asta de obicei seara tarziu, ca acum de exemplu, iar de raspuns, de cele mai multe ori raspund alte fete mai prompt inaintea mea. Asa ca nu pot avea pretentia sa ma integrez, ca tot s-a vorbit despre asta.

Iriss- da Nicholas e super incantat de intellitainer-ul de la Fisher Price, e lucul de joaca unde pana acum nu s-a cerut luat in brate decat cand a vazut castronelul cu mancare.

Mcoca – nu pot spune daca sunt sobo in Canada, ca eu nu i-am vazut pana acum, am vazut de doua trei ori soricuti cat degetul – o data la metrou, o data intr-un magazin chinezesc si alata data la TV cand s-au dus cu mare tam tam sa inchida un restaurant chinezesc ca era mizerie mare acolo. Da ultimele dati nu se pune ca soriceii-s “frati” cu chinezu, asa ca nu prea calc prin magazinele lor.

Ana-a - temperatura luata rectal: in cartea celor de la mayoclinic spune ca temperature luata rectal este in general cu 0.5 grade Celsius mai ridicata decat cea luata oral iar cea luata axial este cu 0.5 grade Celsius mai scazuta decat cea luata oral. La cursul de mamici ni s-a spus ca daca temperature luata rectal este peste 38.9C la un bebelus peste 3 luni si nu scade deloc cu antitermice, atunci e bine sa contactezi doctorul. Febra sub 38.9 nu se trateaza cu nimic, doar se monitorizeaza, daca persista mai mult de o zi se contacteaza doctorul.

Kimmy – si Nicholas isi mananca buza jos aproape tot timpul, am incercat sa-l dezobisnuiesc dar nu merge decat sa-i dau suzeta, cea mai buna prietena a lui.

Suzeta – eu nu am nimic impotriva ei, si eu am fost lipita de suzeta cand am fost mica si uite ca nu am nici dintii nici buzele deformate si nici nu m-am maritat cu suzeta in gura.

Caprioara – oaaaa, ce bine semana Matei cand era mic cu Ilinca
Poze- mie imi plac 1 si 5 si 14 da parca mai mult 5
Si Nicholas pedaleaza si face brrrrrr cu buzele tuguiate si imprastie saliva peste tot, zadarnic incerc sa-l opresc, pina nu-si face programul nu se lasa.
Despre kk, si Nicholas facea dupa fiecare masa cand am inceput diversificarea, si acum face de 2 ori pe zi. El s-a reglat un pic dupa ce am inceput sa-i dau seara 10-20 ml de ceai de tei cu menta.

Probleme cu somnul – si noi avem, inainte Nicholas se trezea cam la 4 ore sa manance, apoi a inceput sa se trezeasca la 3 ore doar asa de fun ca manca un pic si se culca la loc, de vreo doua saptamani am inceput sa-i dau seara un pic de ceai de tei cu menta si parca doarme mai bine.

Apopo de preot, ca tot zise Biri. Acu 2 saptamani am mers la un parastas si l-am luat si pe bebe cu noi. In timp ce preotul tinea slujba, pe Nicolas la apucat cantatul ca ma uitam la saracu preot cum abea se abtinea sa nu rada cand il auzea pe bebe cum bolborosea. La sfarsit l-a laut in brate si l-am auzit zicand incet un fel de rugaciune pentru paza lui, pentru somn si sanatate. Asa ca stiu si eu, e posibil sa fie ceva adevar si in asta.

La multi ani bb-ilor nascuti intr-o zi de 29.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata!Noi incercam sa ne acomodom in camera nou dar nu putem,azinoapte de la 3 a dormit cu mine in pat ;ce petrecere ca eu nu am dormit deloc de frica sa nu ma intorc pe el.Am inceput sa papam carne ca asa ne-a zis dr ca putem sa incepem si am papat cu conopida si piept de pui.Am trecut si pe lapte de vaca ca formula nu prea o maninca si vad ca laptele in 20 min e gata,mai avem formula seara cind e cu cereale si noaptea.Sper sa fie bine ce am facut cu laptele de vaca dar trebuia sa pape lapte.Ii dau si fier asa de profilaxie ca nu avem probleme cu anemia .

Mergi la inceput