Pepenasi de iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
diarux spune:
BUJO moamaaaaaaaaaaaaa ce documentata esti!!!
ANILANSA
cred ca poti sa faci comanda la ei. nu stiu daca se mai gaseste. daca ies maine din casa ma uit ca de obicei astia mai au uitate prin cartier.
CAPRI si ANDREI face des de cand ii dau papica. nu mereu la masa, dar imediat dupa ce papa.
ANNABABY habar nu am , da cred ca e la fel cu ce scrie pe prosect la toate astea nu?pe net nu-i nik?
ANKUTA nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
truli-luli spune:
Of Ankuta imi pare rau ca va necajiti asa. intr-adevar e o reactie tare urata dupa cum descrii dar cred ca veti reveni la normal dupa ce veti descoperi cauza si se mai linisteste si organismul lui dupa reactia asta violenta. Nu mai spune prostii de aruncat de la etaj si alte alea ca mai rau iti faci. Trage adanc aer in piept si daca plange pupa-l si iubaceste-l ca el saracutul e cel mai necajit si afectat. Tu tine minte ca o sa treaca perioada sta grea. Veti descoperi cauza si veti tine seama de ea de acum incolo. Sunt atatia oameni cu alergii pe lumea asta incat parca asta a devenit "normal" ca sa zic asa.
Va pup si va imbratisez cu drag si va doresc sa treaca repede reactia si sa va reveniti usor.

poze Ana si Victor
varsta Anei
irolf1 spune:
Am mai avut o tentativa aseara sa scriu. Dupa ce au adormit copii, m-am asezat plina de avant la calculator si am descoperit ca nu-mi mergea tastatura
, adica nu mergeau toate tastele si n-ati fi inteles nimic. Azi am aflat de ce, a baut niste suc, i-a dat Alex era imbibata
Capri eu as alege 1-15 sau 2-15. Si eu patesc cu Alex asa cand e vb sa manance ceva nou, nu pune gura sub nicio forma.
Ankutza, sanatate
revin ca s-a trezit
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
flo1980 spune:
Mai fetelor m-a cuprins melancolia.....m-am uitat la albumul de poze cu perioada de gravidie....eheee ce vremuri! Parca e alta viata acolo!
Cand vezi fetele zambitoare ale viitoarelor mamici, dau pentru a doua oara, a treia....
Mai stiti ceva de madina71, lorena, corinuk, locca?
Ankutza multa sanatate la puisor! Tie multa putere sa rezisti! 
Anilansa sanatate si voua! 
Si al meu facea kk dupa fiecare masa, acum face cam de 2 ori.
Cred ca e normal, pana se obisnuieste stomacul cu alimentele solide.
Pica wow Sebi papa numai legume crude? Cred ca e singurul pepenash....ce n-as da sa pape si al meu asa..
Pruncii mei dorm, la fel si tasu'...plec si eu la nani! Noapte linistita!
la toata pepenimea!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ankalaura spune:
BUJO / PICA - mai voi ati uitat ca eu sunt contra??
Teorie stiu frate, dar am o problema! DE CE sa fie dulapul cat sifonierul? De ce sa nu fie mai mic? Ei, hai sa zic ca as admite o explicatie de-aia despre eficientizarea consumului... Da' asta e un rezon economic, nu unu' de utilitate
Ca ce poate insemna utilitate la ei, la mine poate insemna fix pe dos
Eeeee....
CAPRI - si Er face kk dupa ce papa si uneori in timpul. M-ai distrat cu Matei... Eliza are alt obicei tampit... Cand e in cada o apuca kk. Si striga de acolo "Tatiiiii mamiiiiii, fac kakaaaaaaa" Cred ca ne stie tot blocul, ca se aude ca naiba prin peretii astia... Si na, scoate-o din cada, infasoar-o in prosop sau pune-i halatul, iar ea se apuca de joaca pe tron in loc sa faca...
ANKULE - da' ce chestie frate! Si aveti cum sa aflati la ce a reactionat? Ooofff Hai ca ii mai apare o pata, mai zic, dar sa se umfle si sa ajungeti la injectie?? Saracuta!
ANNA - nu apucasem sa iti raspund,... Cu extractele alea de flori, noi am avut un "cocktail", alesesem mai multe... Trebuie sa te uiti la descriere, sa vezi cam ce s-ar potrivi - eu luasem ceva pt anxientate, frici, chestii de-astea... Sunt si unele pentru somn linistit, samd. Picaturile astea se pot pune si in apa plata, in alta sticluta, amestecate, ca sa iasa cocktailul. Din chestia aia pui apoi cateva picaturi in bibe de exemplu. Eu nu sunt fan chestii homeopate sau naturiste, dar esentele astea florale mi s-au parut grozave, si au venit intr-un moment critic. Iti dai seama ca prima data intrebasem pediatrul ce naiba sa fac, ca a mea se trezea urland noaptea, si dobitocul mi-a dat Peritol si Nitrazepam, ea avea 3 luni, iar idioata de mine i-am dat, nu mult, ca dupa primele zile deja parca aveau efect chiar invers, mai rau facea. Sincera sa spun, ma cam apucase disperarea, si am incercat picaturile astea. Acuma vezi si tu. 
Serenity90 spune:
Buna Seara!
Kamelya Asta ziceam si eu...e obsedat de mar nu alta...daca vede pe cineva mancand mar o i-a razna de tot..tipa si da din maini si picioare k un nebun...asa k tre sa-i dau maru..sa linga la el..mai noi sa-l zgaraie cu dintiosu
{flo]
Oanasm Mai..io il tin si pe burta..destul de mult..dar se plictiseste si nu am ce sa-i fac..il pun pe spate se rasuceste in toate directiile si se agata de orice ca sa se rdice..nu am ce sa-i fac..decat sa-l leg si sa-l las sa planga...
Daca copilu asa vrea si poate io il las...pe raspunderea mea 
Mobriq Sa stii ca si eu m-am abtinut sa nu-i dau solide...dar daca lapticu din tatzy lu mami e in scadere rau de tot, si i-am bagat formula..am zis sa-i dau si dastea...mai ales ca e un mare mancacios
Flo1980 

Ladymina
Ankalaura Sa stii ca si eu am aceeasi parere ca tine..da ma pus naiba sa-i zic...si asa m-a luat pe sus ca de ce ii dau formula ca sunt tanara si ar trebui sa am san...daca nu mai e numai e ce naiba sa fac..sa ma dau cu capu de pereti? asta e...oricum eu o sa continuu sa-i dau mar cu biscuite pt k e preferatu lui, o sa-i dau si cereale ca si alea ii plac..sa vedem la supica maine! Ms mult 
Pica Pasata o sa-i dau, ca nu cred k o sa fie el asa incantat doar de zeama..
Tecky
Va multumesc mult de raspunsuri!
Bebe meu a adormit, asa ca ma duc si eu la tv...la serialu meu preferat...C.S.I. ![]()
![]()
Revin dupa
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
iriss27 spune:
oanasm tu cumperi dupa brendon.hu? daca da, cat sunt taxele?
capri ei zic poza 4, dar cel mai mult imi place poza asta
ookaaa sofi, seamana cu vlad, m-am dumirit
sper sa nu plangi acum
flo1980, eu stiu ca pestele se da dupa 10 luni! Peste alb, care nu e gras (pangasius am luat eu)
referitor la coaja de paine am descoperit cheia succesului, ca sa nu mai iasa tare: imediat ce am scos-o din cuptor, pe partea de deasupra am dat cu unto topit, iar pe restul am stropit-o putin cu apa si am pus-o intr-un prosop mare; azi a fost delicioasa!
eu nu am aparat de paine, am la robot un accesoriu pt framantat, framanta el toata paine si apoi pun la dospit si la copt, mie nu imi ia nici 5 minunte de "treaba" (cu tot cu spalat vasul mixerului)
asa ca fetele care aveti roboti cautati poate aveti si paleta de framanatat
pica trimis cartea si la tine
o intrebare, am priceput eu bine, tu ii dai legumele crude? cartofi cruzi? le bagi la blender sau cum le faci sa iasa pasta
o sa incerc si eu varianta asta ... o sa ma uit ce retete ai pus tu din carte, poate merge si la fii-miu care nu mananca NICI O LEGUMA!!
PS: ptiuu, da' frumoasa ai fost la nunta!!

m-am gandit, cred ca pt copiii mofturosi trebuie sa facem o rugaciune colectiva sa le dea Dumnezeu minte sa manance legumele si fructele si toate smacurile pe care le facem noi ... eu alta solutie nu mai am la fii-miu, decat o minune 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
madina71 spune:
Flo, sunt prezenta da' nu prea scriu!!!! Reusesc sa citesc dupa ce adorm copiii, adica dupa 10 seara... Acum mai citeam pe aici si ascultam cateva piese de la Eurovision, mai precis Blaxy girls si Elena Gheorghe... Ma gandeam care imi place mai mult dintre ele...
Pup pepenasii!
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
irolf1 spune:
Asa am revenit. Am facut si branzica intre timp
. O las un pic sa se adune apoi o pun la scurs.
Aseara vroiam sa spun si eu ceva legat de spasmul hohotului de plans. La 2 luni la vaccin Alex a plans asa prima oara. Apoi de fiecare data cand plangea mai cu foc se intampla aceeasi chestie. Ramanea cu gurita deschisa fara sa traga aer si se invinetea, dar foarte putin. Eu am aplicat metoda suflat in gura. Nu stiu daca ii facea intr adevar bine dar in momentul in care eu suflam cu putere isi revenea. Pur si simplu nu puteam sta si sa ma uit la el asa. de pe la 2,7 luni (aprox)a disparut, nu mai are aceasta problema. Nu mi-a zis nimeni ca e vb de spasm, am asociat eu cu ce-am citit.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
ooka spune:
salut
irina, nu plang. Leshin de ciuda
. Oricum e mai frumoasa ca tasu.![]()
Ma bucur ca iti iesi painica. Sa faci si paine de shabat ca e buna buna.
pupici
mami de Sofi