Pepenasi de iulie-august 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laremi

Flo, dar cand ai inceput diversificarea? Ca eu la 6 luni abia am inceput, de aia intreb. Sa ii dau fructe si legume macar o luna sau pot trece la branza si carne deja? Sau macar branza?

Pe la 5 luni si jumatate i-am dat cereale si fructe, apoi legume...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

intru scurt ca sa zic urmatoarili:

BIRI-i nemaipomenita!
mi-a raspuns tot, intr-o clipa
despre papanicolau,
ca nu stiam cum sa-l iau!
Deci sunt tare norocoasa,
nu-i celula canceroasa!!

BIRI, asa cum ti-am promis,
poezica io ti-am scris
ca sa-ti multumesc frumos
ca din ceata tu m-ai scos.
Din pacate...fii pe faza!
Intrebari multe urmeaza
c-am dat drumul la pitici.
Nu cumva sa fugi de-aici!

Next...e diversificarea
ca m-a-nnebunit mancarea.
Pan'atunci ia o vacanta
nu la prea mare distanta,
ca ma-ntorc cu forte noi
si cu pitici mari, de soi!
Haide, pa si un pupic,
ca nu stiu ce sa mai zic

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anka principalul motiv pt care rafturile sunt adanci e acela care ti l-a spus Pica. Au aceeasi dimensiune cu compartimentul de umerase care are 60cm standard. Daca ar fi sa le faci la comanda ar trebui sa le faci de max 40cm, atat iti trebe pt haine impaturite, dar mobila de-a gata nu gasesti decat cu dimensiuni standard. Iar ca sunt inalte rafturile, iar e standard, in medie 5 rafturi. Crek fac un raport intre consumul de material si pret. Ca ei incearca sa reduca consumul de material la minim.
Cu usile care se freaca de covor e clar o eroare din lipsa de cunostinta. Din pacate marea majoritate a firmelor de mobilier aparute ca ciupercile dupa ploaie n-au nici macar un proiectant, d-apoi arhitect, crek 5% au arhitect. Majoritatea s-au vrut patroni si cum in domeniul constructiilor si amenajarilor e cel mai usor de intrat s-au "trezit" peste noapte experti. Revenind la usi... nici-o firma care se respecta n-o sa-ti faca usile pana in podea. Fie ca au picioare, fie ca au postament au o distanta medie de la sol de 9cm tocmai ca sa nu incomodeze. As putea sa-ti insir o gramada de gafe dar n-are sens, destepti e destui Si cu siguranta nici macar nu stiu de existenta vreunui manual cu dimensiuni standard.
De cate ori nu m-am certat cu intepati din astia care stiu ei mai bine cum se face mobila, mi-a facut unu niste carpeli odata de mi-am pus mana in cap.
Una peste alta, solutia cea mai buna atunci cand vrei sa folosesti spatiul la maxim este mobila la comanda cum spune si Pica.
Si daaaaaa, stiu filmu ala, cu Goldie Hawn. Maaaama ce mi-a placut si mie dulapu ala (dar ai vazut ca a fost custom made da?)

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna seara
diarux tare frumoasa e poezia.....

mamici cred ca iar fac noapte alba.... Darius e tare mofturos, si gingii si nasucul care curge.... of,of si noi vroiam sa mergem weendul asta la munte..... nu mai pupam noi. asta e strunful e mai important

Mamici cine a cumparat revista SUper B*** cu dvd cap I... oare poate sa mi-l trimita cinva prin mail ca eu una nu l-am mai gasit. acum ma duc la baieti, o seara buna va doresc si noapte buna , somn usor la strunfi si vise placute

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, io notez in continuare cu pozele . Multam mult de sugestii . Da imi trebe doua. Asa ca alegeti 2 poze , nu doar una.

Mai, mai e careva la care bb face kk dupa fiecare masa solida (sau mai precis in timpul ei )? Ilinca imi face kk: o data la fructe, o data la legume, o data la cereale . Si azi a mai scapat unul si intre mese. Nu e stricata la stomac, face cate o "chiftea". O avea metabolismul rapid? Io de felul meu il am rapid, mergeam ceas la baie in fiecare dimineata inainte de sarcina. Iar Matei are "bunul" obicei sa se scoale de la masa (de obicei de pranz) ca sa faca kk .

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Of, mi-am dat seama ca aseara am uitat sa iau pilula, cu atatea pe cap, nu prea mai am tinere de minte! Noroc ca nu am motive sa ma sperii Dar nici nu vreau sa ma dereglez...plus ca nu mai am prospectul ca sa vad ce scrie in caz de omitere, ca stiu ca scria altceva fata de cum stiam eu, adica iei pastila cand iti amintesti si apoi continui in mod obisnuit si te protejezi suplimentar 7 zile). Acolo era ceva diferit dar nu stiu ce. Si nici pe net nu am gasit prospectul de la Milligest. Are cineva sa-mi spuna si mie?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Seara buna fetelor!
Am intrat sa mai zic si eu prezent dar sunt facuta zob. S-a dus naibii diversificarea noastra am facut o super alergie de la ceva si nu stim de la ce si inca continua de a trebuit sa-i schib pana si laptele am trecut la cel de soia asa ca sunt varza sa-mi vad copilul plin de pete de 5/5cm rosiii si umflate si mai nou dim i s-au umflat si manutele si iar fuga la spital iar injectie. Nu mai stiu eu o iau razna de tot imi vine sa ma arunc in cap de la etajul 8.Ce plangea inainte sa vedeti acum! Eu cred ca platesc ceva pacate! Hai ca am plecat ca imi vine sa mor cu tastatura in mana!
Va pup fetelor!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

mai e careva la care bb face kk dupa fiecare masa solida?

Noi, noooooi! Si se opreste din mincat, se tine de lingurita, i se lateste un zambet pe toata fata si elibereaza traseu'

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, si noi suntem fan Libero

Capri, 1 si 5 . Si da, faci si Aida kaki dupa fiecare masa solida sau chiar in timpul

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ankutza, sanatate la puiutza mica, sa-i treaca repede . Si tie putere sa o ingrijesti . E rau ca nu stii de la ce a facut alergia. Matei mi-a facut asa pete maaaari si rosii, iesite in relief (doctoritza le-a numit "plachete"), dupa ce a mancat Danonino. Dar cred ca avea mai mult de 1 an. Am ajuns la spital si ne-a facut rapid injectie.

Boti, , ai descris exact cum se intampla "fenomenu".

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput