Pepenasi de iulie-august 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Biri pe Ioana o duce mama la biserica din cand in cand, chiar duminica trecuta a fost si a impartasit-o.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

iriss eu cumpar de la brendon dar de la magazin..pe net nu am luat niciodata nik, dar voi merge in curand in Hu..vrei ceva de la ei..sa-ti iau?

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Salut
va invit la o

Alina ptr mucisori poti sa pui in nasuc cate o picatura in fiecare nara de 2 ori pe zi de Colargol;are rol de a usca mucisori,e o solutie care se prepara in farmacie eu l-am luat din farmacia Sensiblue;mi l-a recomandat medicul orelist si de aspirat mi-a zis sa o aspir de 2 ori pe zi,dar eu o aspiram mai des cam de 3 -4 ori pe zi;si sa nu te speri ca este maro la culoare

Anna eu nu am auzit de aceste anticonceptionale

Biribu eu sper sa ajung duminica la biserica sa-i citeasca Dariei si sa o impartaseasca,tot ce sper e sa nu mai ploua

ma duc sa fac cumparaturi si sa vad la ce farmacie gasesc vaccinul de 6 luni

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, acuma sa nu credeti ca sunt chiar asa de "contra", nu, da' nu ma prea regasesc eu in treburile astea cu popii si rugaciunile, si sper sa nu supar pe nimeni cu asta...
Anna, nu stiu ce sa zic, nici nu ma pricep si nici nu am probabil o privire de ansamblu, dar ceva ce o supara are ea... Asta nu inseamna ca o sa faca asa un an de acum incolo... Mie mi-a zis psiholoaga ca daca vreau sa fac un prim pas, sa imi iasa MIE din cap ca ar fi ceva in neregula cu copilul.
Mai e o chestie in care nu credeam si s-a dovedit buna... Atasamentul copilului fata de o jucarica sau paturica. Cica e bine sa dezvolti un astfel de atasament, ca il linisteste. Eu am evitat (la Eliza), nu ma vedea plimbandu-ma peste tot cu un animalut dupa mine - Capri a avut o experienta chiar nasoala cand au pierdut catelusul lui Matei la Carrefour, si Matei era maricel, dar daca era mic mic si nu ar mai fi dormit fara animalut?
Ei bine, Erika are un urs sau catel, nu stiu ce e, pe care l-am primit inainte de a o naste, si sta cu ea in pat de cand s-a nascut. O sprijineam de el. Uite ca acum nu mai adoarme NICAIERI! Nici macar in brate! Vrea la ea in pat unde se intoarce pe o parte, isi ia ursul in brate si adoarme.
Adica am facut lunga asta introducere ca sa te intreb - ai epuizat toate metodele de genul asta? Ai incercat sa fixezi o rutina de la care sa nu te abati, folosind obiectul ei preferat?
Poate o doare ceva, altfel nu ar cauta ea consolare chiar asa in continuu... Cand era Eliza mica... doamne ce acrobatii faceam ca sa o asez in pat... Cum simtea ca nu mai e in brate, cum incepea urletul...
Bafta multa!

PS - In weekend ne-am decis sa dam o fuga la Constanta. Deja imi fac ganduri pentru cum o sa doarma Erika, pentru ca patul nu i-l pot cara dupa mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua.... si de la noi

la mine a fost o noapteeeeeeee albaaaaaaaa,pina la 2.30 m-am chinuit cu Darius sa doarma in patut... la ce mofturi are acum nu am reusit se trezea din 15 in 15 minute cu tipete, tuse, si plansete..., apoi cand nu am mai putut eu .. lam luat in pat cu noi... macar am stat in pat intinsa si mam uitat la tv , am vazut filmele in reluare, aseara mi-a facut si febra ca sa faca macar tot tacamul

Kamelya mersi fff frumos, imi trimit sotul la farmacii dupa ce termina examenul si incepe orele.
va urez o zi buna

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anka nici eu nu prea le am cu treburile astea bisericesti, dupa cum spuneam mama o duce pe Ioana la biserica uneori, cand o las in weekend la ea. Cat despre atasamentul fata de o jucarie, m-am gandit si eu la asta. Nu am remarcat sa aiba vreo afinitate pt vreuna anume, asa ca am ales eu una pe care o asez langa ea cand doarme, in speranta ca se obisnuieste cu ea si cand o s-o vada o sa stie ca e ora de somn. Dar ea adoarme in brate, ce sa fac, sa tin si jucaria in brate? Sigur nu am epuizat toate metodele, am incercat eu cateva, dar nu pe toate. Uite, de exemplu am incercat si un sfat pe care l-am primit de la Diarux, sa pun alaturi de ea o haina de-a mea, ca sa simta mirosul cunoscut si sa nu se simta singura. In prima faza am vazut-o cum si-abagat nasucul in tricoul meu, dupa care mi-au venit piticii la cap, daca se sufoca fata? Treaza poate sa-si descopere fata, dar adormita ore stie ce are de facut? Oricum am incercat chestia asta ziua, ca sa pot s-o urmaresc. Asa ca noaptea nu am mai lasat tricoul acolo.Ca noi oricum dormim in camere separate, deci nu aud decat daca plange. na, mai am rabdare, ultimele 2 nopti au fost mai bune, ieri a dormit legat 4 ore, iar asta noapte de la 12 la 7 jumate s-a trezit o singura data ca era pe burtica si nu putea sa se intoarca. poate usor usor depasim faza asta...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Neata!
Ca sa ma inscriu si eu in peisaj, Irina mea se trezeste din ce in ce mai des noaptea. Uneori sa manance, uneori sa se joace. Noaptea trecuta ne-am jucat de la 3 jumate la 5 jumate, ea avea chef, eu nu.

Fetelor, anka, pica, pe mine m-ati dat gata cu atatea detalii cu mobila. Auzi, sa masori hainele, nici nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva.
Laremi, eu am o luminita de veghe, din aia pentru camera de copii.
Dma, si mie mi-e foarte dor de fete, asta e.
Serenity, incearca si mar cu cereale, cred c-o sa-i placa.
Caprioara, eu votez pentru 1 si 5.
Biri, m-a starnit Diarux. Vreau sa te intreb si eiu ceva. Iti trimit pm sau imi dai adresa ta de ym (o notasem, dar n-o mai gasesc)? Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Anna, daca nu un tricou, o batista mai mare, sau asa ceva. Nu o puteti muta, pentru un timp, la voi in camera?
Si da, sa stii ca si eu am patrulat cu Er si urso-catelul in brate zilele astea, cand cu febra... Ce nu facem pentru confortul lor
Bafta multa si rabdare fara margini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iriss multumesc mult

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza
Eu tot cu durere de cap m-am trezit.Kamelya azi incerc Ketorol, ms de sfat
Am impresia ca de la trezitul des noaptea mi se trage.Desi azi noapte a dormit mai binisor Timi,tot m-a trezit de vreo 10 ori,si am impresia ca de cate ori ma trezeam,tot mai tare ma durea capul.Sotul zice ca e de la ochelari,pe care i-am schimbat acu vreo 2 luni,dar nu cred.Daca era de la ei,probabil ma durea atunci,nu dupa 2 luni.Uoff!Deja sunt dopata cu ibuprofen.Stiti cumva daca sunt efecte secundare la folosit tablete cu ibuprofen pe termen lung?

Ieri m-am certat cu sotul.Azi totul e de parca nu s-ar fi intamplat nimic.Simt ca vorbesc cu peretii.

Timi are dinti de 2 luni si inca nu m-am apucat de curatat.Adica o mai sterg cu comprese sterile,dar rar.Mama denaturata ce sunt!

Alta problema,i-au aparut ceva bubite sub barbie,si la ceafa.Sunt multe,aglomerate,micute,pe cc 2 cm2,de culoarea pielii,si nu par sa o deranjeze.Deocamdata i-am scos toate cremele,si o dau doar cu apa termala.Aveti ceva sfaturi?

Capri pe mine m-a induiosat poza nr 1.Toate sunt frumoase,dar asta e speciala

Misha la voi cand faceati tratament cu Tobrex,i s-au oprit de tot secretiile?Ca Timi face tratamentul de 3 zile,si nu-i mai curge deloc ochisorul?Pot sa ma bucur,sau se paote totusi sa aiba canal infundat?

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput