Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
iulia83 spune:
CLEO - am asa:
- Nizoral 200mg 1/zi la pranz, in timpul mesei timp de o luna (pastile)
- Clorfeniramin 4mg 1/zi seara timp de o luna (pastile)
- Pimafucin crema - 1-4 ori pe zi ma ung acolo pana imi dispar ranile, ca am plaga deschisa si cand mi se inchid, continui cu
- Pimafucort unguent, pana termin tubuletul
iti suna ceva cunoscut???
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
bratafel spune:
buna fetelor! mai dar aveti o viteza la scris! abia citesc din urma ce a-ti scris.
multumesc celor care ne-au felicitat(partea a doua de felicitari):
Reallaura, iulia83, alysh, doloress, mi_bebelina, Miss, gabitzam, simonacip, belleane. astazi i-am dat patutul in jos si nu se mai poate catara caci aluneca. in schimb se agat de orice si se ridica!
lilly79 ce viteza are la mersul in patru labe!
reallaura insanatosire grabnica!
cleo78eu am carnet de 5 ani jumate dar n-am mai condus de vreo 2 ani si imi este frica sa mai conduc.
cris210580 bine ai venit la noi! la ID ai trecut data nasterii?
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
cleo78 spune:
bance:
on vine de la padure,si-o surprinde in casa pe Maria cu Gheorghe facand sex.
- Ma, Marie, tie nu ti-e rusine? Eu muncesc ca prostul si iti aduc de toate, si iti fac pe plac. Tu, Marie, tu ma faci de rusine. Si tu, Gheorghe, ma, Gheorghe, macar opreste-te cand vorbesc eu!
Sotul: - Mai femeie, administratorul blocului se lauda ca s-a culcat cu toate femeile din bloc, cu exceptia uneia ....
Sotia: - O fi aia grasa si batrina de la parter.
Ce ar fi lumea fara barbati?
Plina de femei libere, fericite si... grase.
Sotia il intreaba pe sot:
- Ai vazut tipul, care m-a salvat cand eu ma inecam?
- Da, a fost la mine si si-a cerut scuze.
O tanara povesteste unei prietene:
- Duminica la strand, s-au agatat niste tipi de mine numai pentru ca imi purtam aiurea costumul de baie.
- Cum adica?
- In mana...
Sotia:M-am dus la un hipnotizator care m-a invatat sa stau in fata oglinzii si sa repet "Nu ma doare capul!" , "Nu ma doare capul!" si astfel am scapat de durerile de cap. Nu vrei sa te duci si tu, poate iti imbunatatesti "performantele" sexuale?
Se duce sotul si cind vine acasa se duce in baie apoi o dezbraca , o arunca in pat si au o distractie de zile mari.
- Stai asa ca vin imediat!
Se duce iar in baie, se intoarce si o fac mai bine decit prima data.
- Stai asa ca mai vin o data!
Se duce in baie si sotia se duce dupa el. Il vede in fata oglinzii spunind:"Ea nu e sotia mea !" , "Ea nu e sotia mea!".
- Tu īti faci rugaciunea la masa, īnainte de a īncepe sa manīnci?
- Nu e nevoie. Nu nevasta-mea gateste, ci eu.
edit: cris2105 , bine ai venit!! Sanatate la pitica, cred ca e doar de la roshu in gat.
Iulia , primele 3 chestii sunt antimicotice, probabil s-au suprainfectat ranile. Ultimu cred ca e un cortizon, dar nu sunt sigura de ce nivel e. Nu foarte tare, nu foarte invaziv adica. Sa nu pui mana daca cu crema aia pe fata, si nici la ochii tai/ai ei. E f. toxica.
missP, am uitat si sa te intreb, cand trimiti coletul? ca am uitat si asta. Hai ca o sa fie bine cu dormitu, la noi dupa ce ne-a facut praf, cu treziri din ora in ora de mai bine nu dormeam, asta noapte, dupa ce a ieshit dintsocul = a dormit tun. Trezire la 6. Poate ca tati (care sforaie) a parasit dormitoru conjugal? Mai verific o data asta, si daca e asha, duc cupilu in camera lui. Adica incep tratativele, mai intai sa se joace, sa se obishnuiasca si pas cu pas...
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
iulia83 spune:
acu sa continui ca sta mam cu fatuca.
am pacatuit cu juma de cutie de inghetata de ciocolata cu cirese, iam, iam...vacutza de mine
YLARI, draga mea, pe cine nu lasi sa moara...stii continuarea. se poate sa se fi desteptat scorpia aia asa repede daca a fost asa de proasta inainte??? asa profa buna ai fost???
CRIS din Irlanda, bine ai venit printre noi baga mai multe despre voi repejor sa va cunoastem
MISS - pt sotior
SOCRATE - esti la 666 de mesaje]
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
socrate spune:
Miss, mai vroiam sa iti spun ceva la un moment dat dar am tot uitat.
Io am incercat odata sa dorm cu copilu. Am stat aproape toata noaptea cu el la alaptat ca simtea mirosul si era non stop agatat. Cand era la el in pat il alaptam de 2 ori.
Poate fi si asta. Legat de animalut de plus, baga-l sub bluza cu care dormi si tine-l intre sani o vreme, cateva ore si iti preia mirosul. Fi miu dormea la un moment dat dus numai cu o bluza de a mea asa ca dormeam alternativ intr-o bluza, i-o dadeam, eu puneam alta, schimbam si tot asa. Sunt doar idei, sper ca nu te superi eu doar iti spun ce imi trece prin cap poate te ajuta ceva, as vrea sa dormi si tu linistita sa te mai repui.
Din pacate vad ca si tu esti cu regrete pentru timpul pe care puteai sa il exploatezi mai mult.
stefany_p spune:
bun venit Cris...
l-a doborat somnul si am dormit si eu cu el 2 ore...cica voiam sa citesc
mai fetelor, cand aud de atatea probleme cu joburile mi se pune un nod in gat. eu trebuie sa incep sa-mi caut de lucru, mama mi-a promis ca vine in primavara sa ma ajute cu Iusti..eu n-am lucrat deloc aici, am ramas gravida la 2 luni de la aterizarea in Canada, deci nici macar nu am indemnizatie pentru cresterea copilului..asta e, sanatosi sa fim, poate o sa gasesc ceva
Prag, multa bafta ka dieta, si eu sunt topt de pe 5 ianuarie, cu scaparile de rigoare..si am dat 4 kg dar am destule de dat....si tot sanatatea ma sperie si pe mine...
iulia83 spune:
SOCRATE, sa stii ca ai dreptate. metoda asta e folosita la bebelusii nascuti prematur. li se pune in patuc un ursulet care ulterior a stat la mama sau un obiect de-al mamei. cica ii ajuta foarte mult.. Miss, de ce nu incerci???
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Alysh spune:
Offff, dragele mele ce m-as face eu fara voi? Vb fff serios!
Imi nsunteti de mare ajutor Multumesc pt cuvintele frumoase Cleo, Miss, Doloress, Magdone, Micaela, Alina, Belleane , asa sper si eu sa fie mai bine. O sa va tin la curent.
Cris, bine ai venit!
Belleane, e precoce rau scumpica de Elenuca!
Vlady
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 SOCRATE, sa stii ca ai dreptate. metoda asta e folosita la bebelusii nascuti prematur. li se pune in patuc un ursulet care ulterior a stat la mama sau un obiect de-al mamei. cica ii ajuta foarte mult.. Miss, de ce nu incerci??? |
Da, am sa incerc.
socrate, eu in ultima vreme nu-l mai alaptez decat de 2 ori noaptea, in rest - daca macane prea tare - prefer sa-l iau lipit de mine, cu capul pe bratul meu, si eu ma pun pe spate si (pe salteaua noua) adorm si eu asa... deci cat de cat merge. Oricum, acum imi e ceva mai bine decat acum o luna sau doua.
Sa va dau 2 retete traduse din cartea mea pentru bebelusi.
Piure de cartofi, castraveti si curcan (5 portii)
500g castravete
300g cartofi
100g piept de curcan
¼ l ceai de menta slab
1 para
putin marar
5 linguri ulei de rapita
Se spala, se curata castravetele, se taie pe jumatate si se scot samburii. Se taie cubulete restul. Se curata, se spala cartofii si se taie cubulete.
Se taie pieptul de curcan in fasii subtiri. Se pun toate sa fiarba in ceaiul de menta, apoi se lasa la foc mic cam 15 minute. Se curata para, se taie in bucati mai maricele si se adauga la compozitie in ultimele 2 minute. Se adauga putin marar, apoi se blenduieste totul fin sau mai putin fin, se lasa sa se raceasca si se congeleaza. Uleiul se adauga la fiecare portie inainte de servire.
Piure de morcovi, gulie si curcan (5 portii)
250g gulie
250g cartofi
250g morcovi
1 lingurita de unt
100g piept de pui
putin cumin
5 linguri de ulei de rapita
Se curata, se spala si se taie in cubulete legumele. Pieptul de curcan se taie in fasii subtiri. Se pun legumele un minut in tigaie, in untul topit, apoi se adauga 200ml de apa fierbinte. Se adauga pieptul de curcan, cuminul si se lasa 15 minute sa fiarba la foc mic.
Se blenduieste totul si se congeleaza fara ulei. Inainte de servire se adauga la fiecare portie 1 lingura de ulei.
Pofta buna!
1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.