Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
Magdone spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 bance: on vine de la padure,si-o surprinde in casa pe Maria cu Gheorghe facand sex. - Ma, Marie, tie nu ti-e rusine? Eu muncesc ca prostul si iti aduc de toate, si iti fac pe plac. Tu, Marie, tu ma faci de rusine. Si tu, Gheorghe, ma, Gheorghe, macar opreste-te cand vorbesc eu! Sotul: - Mai femeie, administratorul blocului se lauda ca s-a culcat cu toate femeile din bloc, cu exceptia uneia .... Sotia: - O fi aia grasa si batrina de la parter. Ce ar fi lumea fara barbati? Plina de femei libere, fericite si... grase. Sotia il intreaba pe sot: - Ai vazut tipul, care m-a salvat cand eu ma inecam? - Da, a fost la mine si si-a cerut scuze. O tanara povesteste unei prietene: - Duminica la strand, s-au agatat niste tipi de mine numai pentru ca imi purtam aiurea costumul de baie. - Cum adica? - In mana... Sotia:M-am dus la un hipnotizator care m-a invatat sa stau in fata oglinzii si sa repet "Nu ma doare capul!" , "Nu ma doare capul!" si astfel am scapat de durerile de cap. Nu vrei sa te duci si tu, poate iti imbunatatesti "performantele" sexuale? Se duce sotul si cind vine acasa se duce in baie apoi o dezbraca , o arunca in pat si au o distractie de zile mari. - Stai asa ca vin imediat! Se duce iar in baie, se intoarce si o fac mai bine decit prima data. - Stai asa ca mai vin o data! Se duce in baie si sotia se duce dupa el. Il vede in fata oglinzii spunind:"Ea nu e sotia mea !" , "Ea nu e sotia mea!". - Tu īti faci rugaciunea la masa, īnainte de a īncepe sa manīnci? - Nu e nevoie. Nu nevasta-mea gateste, ci eu. |
[

CRis, bine ai venit, cum e viata in Irlanda?
MissP, multumim pentru retete
mai schimbam meniulsi eu ma bucur ca am slabit 1kg
trebuie sa ma tin si eu sa nu mai mananc seara, ca sa ma abtin de la mancare nu se poate la mine, sunt pre pofticioasa.Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
MissParker spune:
| citat din mesajul lui iulia83 MISS - pt sotior |
Saru'mana

Cleo, sper ca sambata sa ajunga Bogdan, ca pachetul e sigilat de 10 zile.
Te anunt cu numarul pachetului de indata ce l-a pus. 
Mai fetelor, care cum va spalati bebeii in cada, cum ii tineti ca sa ii spalati si sa-i limpeziti pe cap? Ca eu de-aia luai scaunul ala cica deluxe, cu spatar, ca sa-l pot da pe spate si sa-l limpezesc bine la capsor...
1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
gabitzam spune:
Andrei a alergat ca bezmeticul prin casa, cum face ca de obicei, s-a impiedicat si a dat cu obrazul/ochiul de o margine de taburet, s-a invinetit de zici ca i-a tras cineva una.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Saru'mana ![]() Cleo, sper ca sambata sa ajunga Bogdan, ca pachetul e sigilat de 10 zile. Te anunt cu numarul pachetului de indata ce l-a pus. ![]() Mai fetelor, care cum va spalati bebeii in cada, cum ii tineti ca sa ii spalati si sa-i limpeziti pe cap? Ca eu de-aia luai scaunul ala cica deluxe, cu spatar, ca sa-l pot da pe spate si sa-l limpezesc bine la capsor... Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) |
Miss, eu o tin cu mana stanga asa, pe spaTE si cu dreapta o clatesc. Am norocul sa stea cuminte in timpul asta. Dar eu de obicei ma bag cu ea in cada si imi e mult mai usor, ca o tin pe picioare cat ti,mp o clatesc. Si stie mititica sa tina ochii inchisi si sta cumintica.
La multi ani! pt sotior!

Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
Magdone spune:
MissP,
pentru sotior, si al meu acusi implineste aceeasi varsta.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Andrada79 spune:
Cris bine ai venit printer noi! Uff imi pare rau pt cazatura. Acum nu stiu ce sa iti zic de la ce nu o fi vrut sa pape!
Belleane sa inteleg ca e un spanac special de bebei???ce firma e? de unde l-ai luat???Ce frumos ai descries tu tot ce face printesa ta!
Aldaesme felicitari pt MO. La fel si eu il folosesc pt incalzit mancarea si dezghetat. Acum de cand cu mancarica pt piticot intr-adevar il folosesc zilnic.
Micaela da o vreau eu pe printesa ta!!!!! Mi-o dai???
Miss La multi ani!!!! Sa iti traiasca sotul sa fiti fericiti in continuare si muulte clipe frumoase alaturi de puiutul vostru minunat!Multumim de retete!
Gabitzam imi pare rau dar lasa ca pana se insoara ii trece! Acum lasand gluma la o parte bine ca nu s-a lovit mai rau!
Danicris spune:
| citat din mesajul lui cris210580 buna.eu sunt cristina si am o fetita de 7 luni si 3 sapt(08-06-08)pe numae Bianca Anamaria.sper sa ma primiti si pe mine in mijlocul vostru,mas bucura tare mult sa mai am si eu cu cine schimba parerile. |
Bine ai venit.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Danicris spune:
| citat din mesajul lui Simonix Fetelor, eu l-am tuns pe Robert a doua oara Incredibil cat de repede ii creste parul ... |
Aoleeeeeeeeeu ! Ai tuns baiatu' !!! Daca te-aud mamaiele (la ale noastre ma refer ca poate ale voastre sunt mai deschise la minte) sa vezi na-na ce-ti iei. Eu numa' in gluma am spus ca l-am tuns si au sarit amandoua ca arse. Pai nu stii cu nasa, cu motu', eeeeeee, treaba complicata.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
cleo78 spune:
missP, nu il clatesc. Adica nu la dush. Adica shamponez cu mana mea pe spatele cupilului, apoi dau si pe alea 3 fire de par din cap, si o intorc sa faca o semi pluta pe spate, si cu 2 mishcari am scos tot shamponelu din par. Am un singur produs de bebei: 2 in 1: shampon+gel de corp. Sper ca ai priceput.
retetele tale is prea sofisticate pt mine
. Ulei de rapita? pus pieptu in tigaie? neeee. Astea tre pazite....Io spal legumele, tai felii,si pun toate de-a valma la fiert. Apa: 100-maxim 150ml daca is prea multe/sau is chestii care fierb mai greu. Cand imi aduc aminte, ma intorc la Babycook, care e demult timp stins, vars zama adunata intr-un paharel, blenduresc toate alea si adaug treptat cate 1-2 linguri de zama pana fac un baglavaits. La urma: o dushca de ulei de masline care a fo virgin acu 1 luna cand am cumparat sticla.
Cand fac piureu de legume, adaug la nivelul final, de blendurit, 1 linguritsa din carnitsa deja facuta.
A, si carnea o fac tot timpu separat: cand imi aduce verisoara de la Tulcea o gaina de tsara veritabila, o innec in oala si fierb bine. 2-3 ore. scot pieptul si blenduresc si pun intr-un recipient in congelator. Asha am un recipient cu carne de gaina tocata, 1 cu ficatsei fierti si tocati. Functie de ce am chef. Deci am carne pt 1-2 sapt. pregatita.
gata
noapte buna cupii!!
P.S. la mine am scapat la crizele babelor cu tunsul. Nu are fiica mea par nici de tuns la botez, nici de mots - care e acush. Show o fo in timpu sarcinii, cand se banuia ca asteptam baiat. Am zis, f. calm, socrilor ca io nasc cu dr Hamid, si il rog dupa nastere de o circumcizie. Va imaginati ce crize au aparut. Ca se gandeau ca dr asta chiar se baga!! ba chiar socrul meu se apucase sa vb cu nu stiu cine, care cica ar fi lucrat in spitalul Filantropia.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Incredibil cat de repede ii creste parul ...