Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris210580

as vrea si eu o paere.duminic a oaptea neam petrecuto in spital,neam dus seara cu temp 39 si cam deshidrate ca na vrut sa bea nik doar ce iam dat eu cu siringa.doct a zis ca nare nimic decat rosu in gat si am plecat dimineta acasa
temp nu a mai facut de luni dimineata(38.3)dar azi de dimineata nu a vrut sa pape nik.iam dat vreo 4 lingurite cu iaurtel cu cereale si dupa 5 min lea vomat,iam dat dupa juma de ora niste lapte 20ml si lea vomat si pe alea dupa 5 min.am uitat sa va spun ca ieri seara a cazut din pat saracutza,doar cat mam intors sa iau ceva din dulap cand ea a aterizat intre pat si noptiera.credeti ca de la asta i se poate trage starea ei de azi?sau de la rosu-n gat?
de plans na plans doar sa speriat cand am tipat eusi a dat sa planga dar cand am luato in brate radea la mine sau mai bine zis de mine

Bine-ai venit printre noi!
Cum se numeste fetita ta?

Daca nu a mai facut febra e bine, inseamna ca nu mai are probleme cu gatul. Despre cazatura nu stiu ce sa zic.. A cazut pe ceva tare sau pe covor? Sara mea mi-a vomat de 3 oriiaurtul, asa ca nu ii mai dau deocamdata. Daca spui ca e vesela si nu plange , parerea mea este sa nu-ti faci probleme

Scortisoara Sara

Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ylari chiar nesimtita tipa asta! A uitat de unde a plecat! Ufff chiar nu merita nici macar 5 minute sa pierzi cu ea, asa ca nu te mai supara!!!Firma la care lucrezi tu e tot in domeniul transporturilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Lorich, tinem pumnii sa fie totul bine cu analizele alea. Multa sanatate.

Alysh, tot rau spre bine ai sa vezi pana la urma cum se aranjeaza toate.

Eu posed una bucata plangacios sau mai bine zis plangacioasa... nu stiu ce a avut astazi dar e tare maraita. Suntem singurele zilele astea si cred ca sunt obosita si i-am transmis si ei starea mea.
Vrea cineva o fetita plangacioasa?

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cris, bine ai venit printre noi!
Cred ca daca nu a cazut cu capul tare pe deva dur, nu are nimic, aproape toti bebelusii din grup au trecut prin asta. Daca ar rosu in gat s-ar putea sa o doara si sa nu mamance bine si de aici voma.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris210580 spune:

e vesela,rade danseaza,a dormit normal,doar ca na vrut papa si a vomat si putinul care la mancat.de cazut o cazut pe niste sacose cu hainite deale ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

cris: atunci inseamna ca nu s-a lovit prea tare.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

BEY, NU MAI SCRIETI ASA MULT!!!!!!!!!! Mi-a luat o juma’ de zi sa citesc din urma. Cred ca in curand pierd ritmul...

Fetelor, sunt deprimata rau, de azi am ramas singurica, Bogdan a reluat serviciul Ieri a fost si ziua lui, a implinit 35 de anisori. Of, ce tinerel este! Azi m-am simtit asa nasol toata ziua, ma gandeam ce repede au trecut 6 saptamani si ce putin am profitat de timpul avut impreuna... ori stateam cu David, ori – cand dormea David – ne napusteam fiecare pe ale lui (el pe jocuri pe PC, eu pe seriale sau pe DC) si impreuna am stat mult prea putin. Sa ne fie invatatura de minte. Urmatoarele 4 saptamani de concediu de paternitate le va lua in iunie, cand sper ca ne vom realiza marele vis de a pleca in Corsica.

Azi am iesit in sfarsit iar la plimbare, la ora 14 i-am dat piureiasul de legume, a dormit apoi 2 ore, ca era rupt de somn, a dormit dimineata pana la 10 si de atunci pana la 14:45 n-a mai inchis un ochi... Acum a venit Bogdan (mananca sarmale si se uita la American Chopper ), iar eu profit de ocazie ca sa postez carnatul de mesaj la care lucrez de 2-3 ore...

Neica, eu nu mai stiu ce fac gresit cu somnul copilului astuia. Azi-noapte s-a trezit la 22:30, deci la 2 ore dupa ce-l culcasem (si-i dadusem si cereale cu formula – care – by the way – sunt mult mai amare si mai rele la gust decat grisul cu lapte facut cu lapte de vaca, dar ce te faci cu alergiile?). M-a trezit apoi la miezul noptii, apoi la 2:30, dupa care l-am mutat pe partea exterioara a patului si acolo, culmea, am dormit amandoi unul langa celalalt 3 ore neintorsi. La 5:30 l-am luat pe brat, caci caraia rau de tot, am mai atipit asa putin, iar la 6:45 a sarit tati cu biberonul.

Io am visat-o pe Angelina Jolie. Eram cu ea la o petrecere, discutam despre psihologie, despre copilarii nefericite, ne gasisem asa surori de suferinta, ii povesteam de Alice Miller, de terapie, imi sorbea cuvintele si se vedea ca-i facea bine ce-i povesteam eu... ne imprietenisem uimitor de repede... Ce-o mai insemna si asta?

Belleane, saru’mana ca ai intrebat de mine si pt. Elenuca ta, sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita!! M-ai topit cu lista a tot ce face scumpica ta, e de retinut pentru viitor!!

DanaH, saru’mana de sfaturi, n-am incercat decat vreo 4-5 nopti solutia cu schimbatul paturilor, acum oricum nu mai merge... Din pacate nu ne putem schimba noi, Bogdan deja s-a obisnuit pe salteaua fotoliului-pat de la IKEA si acum nu mai vrea sa doarma pe salteaua lui veche, iar a mea e prea noua si i se pare prea moale... ete ce probleme avem noi... vorba aia, inca nu am ajuns la capatul rabdarilor...

aelita, scumpa, o sa incerc sa-l culc pe David dupa ora 20:30, iar eu sa ma bag in pat cam la o ora dupa el, desi nici asta nu-mi garanteaza ca el va dormi 4 ore fara intrerupere, de obicei dupa ce ma bag eu langa el (indiferent la ce ora ma bag) el cam dupa o ora e treaz (asta daca eu nu pot adormi si ma simte ca-mi zboara creierii cu ganduri aiurea). Cred ca daca eu as fi mai linistita si as putea adormi imediat, ar dormi si el mai departe (s-a intamplat asta de 2 ori pana acum).

Alysh, mai, daca la voi programul de somn s-a schimbat in mai rau, nu era normal sa se schimbe si la noi in mai bine? Sambata eram la macelar si cumparam carne de sarmale (yep, am mai facut odata luni vreo 38 de bucati) si in timp ce el cantarea acolo, eu cascam... La comentariul lui, vai ce bine ar prinde un somnic de dupa-amiaza, i-am explicat ca mai bine mi-ar prinde un somnic de noapte, dar din cauza de bebe mic nu prea se poate, mai ales acum, cand ii dau si dintii... Replica lui, incurajatoare: „Vai, stati linistita, va fi mult mai bine dupa ce-i ies dintii, la noi de fiecare dinte iesit dormea copilul cate o jumatate de ora mai bine...“ Sa-i fie gura aurita! Voua bafta multa cu job-ul lui Stef!!! Sa fie totul bine, ai sa vezi ca tot raul va fi spre (mai) bine!!

socrate, o sa incerc si eu sa-i bag un animalut de carpa cu care sa adoarma, sa vedem daca-i convine, eventual dorm eu cateva nopti cu acel obiect langa mine, ca sa ia mirosul meu... sa vedem daca reusesc sa-l pacalesc cu surogaturi... Deci zici ca sa perseverez cu scaunul de baie, ok, data viitoare nu-i mai bag ulei in cada, ca sa stea ventuzele alea fixe, si il bag pe tati cu el in cada, ca sa-l tina mai bine, sa nu alunece... Bey, ce va invidiez ca puteti downloada la greu filme, la noi nu merge, ca daca se fac probe pe sarite si ti-a nimerit numarul de IP, dupa aia iti vine politia la usa... avantaj Romanika! Bafta cu tae-bo, eu am avut vreo 3 casete si am si facut cativa ani regulat, imi place la nebunie! Da’ acum nu mai am energie si chef de nimic, traiesc mai departe teleghidat, zic mersi daca ies cu David zilnic la plimbare (ceea ce mi-am propus). Cu South Beach Diet, sper ca nu e aia cu proteine multe, te implor sa nu faci asta, iti nenorocesti sanatatea!!! Mananca mai bine mai multe legume, salate, renunta la carne multa, la prajeli, la dulciuri, nu mai manca dupa ora 18, orice dar nu o dieta unilaterala, pliiiz!

Magne, sanatate multa!!

Doloress, felicitari pt. Patrick, ca papa acum si bucatele mai mari. Ai dreptate, trebuie sa perseveram cu toate, chiar daca lor la inceput nu le place sau nu le convine...

Laurita, sanatate multa lui Mirci, o sa vezi ca va trece cu bine si de rotavirusul asta si o sa te bucuri ca nu l-ai vaccinat, se imunizeaza mai bine asa, in mod natural!

Vianne, ma identific la maximum cu ce scrii tu, ref. la 4-6 treziri pe noapte si la salbaticire. Si eu ma simt foarte singura, din ce in ce mai singura. Nu ma vad cu nimeni in afara de prietena mea cea mai buna Antoanela. Mutti e inca in Austria, plecata de dinainte de Craciun, si zau ca am inceput sa-i simt lipsa. Voi face si eu cu Bogdan o intelegere, sa stea si el o ora pe seara cu David si eu sa fac ce vreau. Desi – ca sa fiu sincera – cand doarme David dupa-amiaza 1,5-2 ore – am si eu timp pentru mine, insa atunci vreau sa mananc si sa ma uit si eu la un serial (un Prison Break, Lost ceva ) si timpul fuge extraordinar de repede, traiesc cu acceleratorul.

Cleo, am primit dar n-a ajutat mult. Bine macar ca ai gasit tu raspunsul la intrebarea cu diareea: dintocul number three. Si daca ti-or iesi si tie, n-o fi bai Am vazut-o pe Mara, mai, e bestiala, cum poa’ sa doarma pe burta si cu picioarele sub ea Bine ca ti-ai expus cu nerusinare si cracii aia subtiri si fara pic de celulita, te urasc Dar pe Mara tot o vreau de nora, tot mai mult Noi folosim inca tetine din alea mici-mici, de bebei nou-nascuti (ca mi-e frica dupa aia ca nu mai vrea tzitzi), ne mai accepti pe lista de pretendenti?

Simo, ai dreptate, si eu bag sanul ca solutie magica, atunci cand nimic nu mai ajuta noaptea... Sper sa nu ma muste dupa ce i-or da bine dintisorii... Hai, mai, de ce ne distrugi sperantele si ne spui ca Dav al tau nici dupa intarcare nu a dormit mai bine?

Mai fetelor, voi le curatati dintisorii dupa fiecare masa? Mai ales seara? Ca eu tre’ sa-mi fac program, sa tin minte, dupa ce i-or iesi complet...

Lori, vad ca deja l-ai cuplat pe domnul Robescu cu Iasmina Dar las’ ca le sta bine impreuna. Te rog nu-i mai da lui Robert supozitoare. Daca face kk normal (adica nu e pietricele), inseamna ca asa functioneaza digestia lui. Ai incredere in corpul lui.

Andrada, frumoase pozicile, pentru Tiberiu, sa-ti traiasca sanatos si fericit inca de 100 de ori cate 8 luni!!!

Lilly79, felicitari pentru MAMA! Am vazut-o pe Julia umblareata, e mortala!! Doamne, cand o sa-l vad si eu pe David asa

Alex@Sara, bafta multa cu bibe, ai sa vezi ca intr-un final il va lua, de foame

Micaela, of, mai, dar Deliuta e hotarata rau de tot sa nu pape bunatatile pe care i le dai tu... Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca Daviducul papa bine, nu rade tot ca altii, dar nici mofturi nu face. Bine, deocamdata nu papa solide decat piureiase de legume (mai nou am reintrodus pieptul de pui, o zi da, o zi nu). Sa vedem cum va face cand o sa-i dam fructe cu cereale. Aseara i-am dat mei cu lapte-formula, a papat aproape 2 treimi, desi sincer mie nu mi-a placut gustul...

Gabitza, tare frumoase si pozele tale, mai, da’ ce de intalniri la nivel inalt Lori voia sa-l puna pe Robert sa intre pe DC, vad ca-i tot punea tastatura in fata

ca eric, stefany, noi avem puii cei mai mici de pe aici. Ai vostri stau deja in fund? Ca David inca nu. Bine, eu am citit ca abia dupa 8 luni e normal, insa vad ca pe aici ceilalti copii sunt tare precoci...

Prag, bine-ai mai revenit si tu! Noi inca nu am inceput cu fructele, pe aici se merge pe diversificare cam asa: la 6 luni piureiase de legume (legume+carne), la 7 luni cerealele cu lapte seara, la 8 luni cerealele cu fructe dimineata. N-am nici o graba, o sa tot manance solide o viata intreaga, eu vreau sa fiu atenta cu alergiile si sa-i introduc alimente putine si destul de incet... Bafta cu serviciul, tinem pumnii sa nu fie probleme!

bratafel, distractie placuta cu maratonul pe care-l vei face in curand alergand dupa mladita umblareata!!!

Iulia, bravo pt. aparitia la TV. Hai, ca avem mai multe vedete pe aici! Bestial linkul cu taticul care sforaie si sperie bebele Bafta cu dermatita, sa-ti treaca repede!

Andree, mai, dar ce imbecil de medic de familie ai tu acolo!!!! Cum e posibil sa traga copilul de putzulica? Bai, eu devin agresiva cand aud de medici din astia! Fir-ar mama lor a dracu’, astia se cred dumnezei, cred ca au autoritate nelimitata asupra vietilor noastre!!!!!!!

Ylari, las’ca recuperati intimitatea la Barcelona Hai, nu mai fii suparici, iar cu colega mai bine confrunt-o politicos, spune-i ca tu nu ai nici un interes de conflicte si ca vrei armonie la munca, intreab-o daca o supara cu ceva persoana ta si daca ai putea sa faci tu ceva ca sa imbunatatesti atmosfera de acolo, ia-i vantul din panze si ai s-o dezarmezi. Cu politete si prietenie, ii dai si o lectie de caracter!

Adriana78, eu sunt anti-decalotare, da’ rau de tot!!! Noroc ca macar aici e si pediatra mea fata desteapta si ma sustine.

cris210580, bine-ai venit! Primim, cum sa nu primim! Sa-ti traiasca pustoaica! Hai, ca din Irlanda nu aveam pe nimeni Mai, dar din Germanika chiar nu mai vine nimeni pe la noi? Nu stiu ce sa-ti zic de cazatura, dar daca ea radea inseamna ca totul e ok, isi revenise deja. David dupa prima (si singura, deocamdata) cazatura a plans 30’ amarnic de tot, saracutul, semn ca se lovise rau!

esme, sa va folositi cu placere de noul cuptor cu microunde, si noi vrem sa ne luam unul nou, la care sa avem si gratar si chestie de fiert la aburi (dupa ce amortizam putin frigiderul nou, pe care ni-l livreaza imbecilii abia pe 11 februarie, dupa ce ne-au dus cu zaharelul 2 saptamani!).

si pentru Naomi si Gabriel, pui de mamici care intra mai rar pe aici!

Hai, ca mai aveam putin si faceam conspect pentru 50 de mamici!!

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:

buna.eu sunt cristina si am o fetita de 7 luni si 3 sapt(08-06-08)pe numae Bianca Anamaria.sper sa ma primiti si pe mine in mijlocul vostru,mas bucura tare mult sa mai am si eu cu cine schimba parerile.

Bine ai venit. Baga repede vreo 10 mesaje ca sa scapi de moderare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Missule vorba ta, dar eu ce-am gresit, de s-au inmultit trezirile? De cand se ridica in picioare nu mai vrea sa adoarma singur (si ce greu a fost de obtinut succesul ala). Auzi, sa-ti interpretez eu visul - probabil ca nici Angelina Jolie nu doarme noptile, o tin si pe ea copilasii treaza sau poate copilul ala blond, Brad Pitt.

Aaaa, mai si eu urasc ideea de supo, fac tot posibilul sa nu-l folosesc, ii dau sirop de constip, papa in combainatii trasnet, am deschis si pe forum un subiect sa intreb ce sa-i mai dau ... aici toate fetele mi-au zis; el face singur cateodata la 3 zile, dar peste 3 zile deja plange de burtica, si nu am curaj sa-l las, mai ales ca manaca destul si destule. Tot sper sa depasim periaoda asta de acomodare cu solidele, desi e cema vreme...

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:

as vrea si eu o paere.duminic a oaptea neam petrecuto in spital,neam dus seara cu temp 39 si cam deshidrate ca na vrut sa bea nik doar ce iam dat eu cu siringa.doct a zis ca nare nimic decat rosu in gat si am plecat dimineta acasa
temp nu a mai facut de luni dimineata(38.3)dar azi de dimineata nu a vrut sa pape nik.iam dat vreo 4 lingurite cu iaurtel cu cereale si dupa 5 min lea vomat,iam dat dupa juma de ora niste lapte 20ml si lea vomat si pe alea dupa 5 min.am uitat sa va spun ca ieri seara a cazut din pat saracutza,doar cat mam intors sa iau ceva din dulap cand ea a aterizat intre pat si noptiera.credeti ca de la asta i se poate trage starea ei de azi?sau de la rosu-n gat?
de plans na plans doar sa speriat cand am tipat eusi a dat sa planga dar cand am luato in brate radea la mine sau mai bine zis de mine

Probabil ca de la rosu in gat nu a vrut sa mai manance.Insista cu lapte, mancarea solida o accepta mai greu cand sunt bolnaviori. Laptele e bun ca e hranitor dar si hidratant.

Mergi la inceput