Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Mai voiam sa spun despre copilasul meu la 8 luni asa: -fuge de-a busilea -se catara pe tot ce poate -se agata si se ridica in picioare -merge in patut tinandu-se -pune pasi unul dupa altul tinuta de ambele manute sau subtiori -are 2 dintisori -rasuceste jucariile cu 2 degete - danseaza si bate ritmul atunci cand ii place melodia - face pa cu manuta(doar lui tati) - ne recunoaste in poze - aplauda ( doar la baita) - vorbeste cu crainicii de la stiri in limba ei - nu spune nimic inteligibil - nu sta sa-i pun pampersul - nu sta cand o schimb de hainute -nu sta decat 2-3 min singura in patut - nu mai vrea in bouncer decat cu capul in jos - nu vrea in leagan - trage de sertare, prize, usi, vrea doar pe gresie, trage carti din biblioteca, mananca hartie,.....arunca totul pe jos intentionat, baga mana in mancarica...o lista lunga lunga -tine mancarea in gura si o scuipa pe covor pe lateralul scaunelului. -vrea sa sara din scaunel cam astea...are 8kg neimbracata si 71 cm. astazi am mangaiat animalute si am facut baloane de sapun. De jucarii ne-am saturat. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12 |
si mai face ceva, ce ai uitat! dupa ce te agita, distreaza, amuza, sperie, iti intoarce un zambet atotcuceritor, si uiti tot!!!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cris210580 spune:
buna.eu sunt cristina si am o fetita de 7 luni si 3 sapt(08-06-08)pe numae Bianca Anamaria.sper sa ma primiti si pe mine in mijlocul vostru,mas bucura tare mult sa mai am si eu cu cine schimba parerile.
Lorich spune:
Hai mai Cleo eu chiar credeam ca te-au filmat...
PRAG bine ai revenit sau venit, ca eu cred ca am intrat in grup dupa ce tu nu ai mai scris. Noroc cu Magdone ca te-a scos dion barlog.
Ylari
Iulia ai grija de manutze, ca e jale cu dermatita asta; dar nici eu nu cred ca se ia.
Stefany offf... ma inscriu si eu, cu Doloress in club, azi noapte treziri de nu le-am tinut minte nr. si treziri cu ochii cat cepele, treaz nemancat, vorba aia.
Nu mai stiu ce am mai vrut sa spun si cui, sunt cam suparata azi, asteptam niste analize care nu cred ca vor fi prea bune, ale bunicului meu si sunt total intoarsa.
Noi am furat un secret de la Esme, care a zis ca reincalzeste supa in timp ce papa Lorelai; uite ca eu ii dadeam cum se nimerea mai calda, sau la temperatura camerei, asa mai caldutzica doar; azi i-am dat-o calda-calda (a nu se citi fierbinte) si a papat tot-tot, de ma intrebam daca mai vrea. Sper sa fi fost asta chichitza. Acum sa vad cu fructele cum fac, ca tare face fetze-fetze si pana la urma "no means no mum"
Belleanne foarte frumos scrise "abilitatile" ; sa pastrezi mesajul asta pt mai tarziu; sper sa nu fie buba buba cu febra!
Bine ai venit Cris! Mladita ta e nascuta cu o zi inaintea lui Robert, asa ca uite si o fetita intre Robert si Raducu!
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
alina_anto spune:
citat din mesajul lui BELLEANE Mai voiam sa spun despre copilasul meu la 8 luni asa: -fuge de-a busilea -se catara pe tot ce poate -se agata si se ridica in picioare -merge in patut tinandu-se -pune pasi unul dupa altul tinuta de ambele manute sau subtiori -are 2 dintisori -rasuceste jucariile cu 2 degete - danseaza si bate ritmul atunci cand ii place melodia - face pa cu manuta(doar lui tati) - ne recunoaste in poze - aplauda ( doar la baita) - vorbeste cu crainicii de la stiri in limba ei - nu spune nimic inteligibil - nu sta sa-i pun pampersul - nu sta cand o schimb de hainute -nu sta decat 2-3 min singura in patut - nu mai vrea in bouncer decat cu capul in jos - nu vrea in leagan - trage de sertare, prize, usi, vrea doar pe gresie, trage carti din biblioteca, mananca hartie,.....arunca totul pe jos intentionat, baga mana in mancarica...o lista lunga lunga -tine mancarea in gura si o scuipa pe covor pe lateralul scaunelului. -vrea sa sara din scaunel cam astea...are 8kg neimbracata si 71 cm. astazi am mangaiat animalute si am facut baloane de sapun. De jucarii ne-am saturat. pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12 |
Sanatate!! Si felicitarii pt progresele facute!!
Andree, Laura,Inais Doamne ajuta sa se insanatoseasca rapid copilasii!
Alysh Stiu prin ce treci. te inteleg perfect. Noi de vreun an de zile ne confruntam cu situatia asta.. Adica am facut (Aici ma refer de fapt la sot) nenumarate schimbari pe plan profesional. Uneori a fost bine, alteori nu. Dar vreau sa -ti spun ca nu ne-am pierdut optimismul si cred ca tot raul e spre un bine. uite, chiar astazi a primit (si acceptat) sotul meu o slujba super buna! De fat e un fel de consultanta, cu program foarte flexibil. Doamne ajuta sa fie bine si la voi! De fapt va fi! Cu siguranta!
Leeloo, stefany Cand citesc despre programul copiilor vostri, parca as citi despre programul sarei. nu stiu ce dumnezeu au copiii astia.. Dar sper in nopti mai bune. Atat! azi noapte totusi a fost mai bine, adica s-a trezit doar de 2 ori (la 1.30 si la 4.30). insa la ora 4.30 a avut o criza de plans, de mi s-a rupt sufletul.. O durea tare gingia, pt ca asteptam din moment in moment sa iasa cei 2 dinti de sus.
Lilly, foarte scumpa printesa umblatoare!
ylari, iti doresc din suflet sa iti rezolvi problema locuintei! Stiu ca iti doresti foarte mult, si este si normal asa. Eu am militat intotdeauna pentru separarea parintilor de copii -din punctul de vedere al locuintei.
Am citit tot din urma si aveam cate o vorba pt fiecare, dar acum am uitat.. ufff... Oricum, va pup pe toate. Imi sunteti dragi toate.
Aaaa, tare bine ne-a prins ieri vizita cu baietii. si parca Micaela intrebe care dintre ei mi-a facut fata sa planga. sa stii ca nici unul, pt ca sunt tare cuminti. dar Sara are dureri de dinti, vrea tot timpul la mine in brate, si cum ii vedea pe baieti incepea sa urle..habar n-am de ce.. Plus ca am observat ca e geloasa cand iau alt copilas in brate. Aa, si s-a suparat o data ca i-a luat Robert jucaria din mana.. Ce-i drept era jucaria lui
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria
belleane spune:
si noi pentru ca suntem mofturoase la supa facem asa:
primul fel:
supa foarte calda cu carnita
felul 2
supa calda cu carnita si iaurt
felul 3
supa calduta cu carnita si zeama de lamaie sau un pic de sare
felul 4 ( de rezerva) supa fara carnita pe care o mananca si rece
asa ca sunt tot timpul pregatita cu mai multe feluri de supita ( de fapt piure mai gros) ca supita o scuipa imediat pe covor.
am luat aseara sin mega o punguta cu baby spanac proaspat. iti vine sa papi frunzilitele alea asa crude. Sa vad de vreo reteta pt maine.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
cris210580 spune:
as vrea si eu o paere.duminic a oaptea neam petrecuto in spital,neam dus seara cu temp 39 si cam deshidrate ca na vrut sa bea nik doar ce iam dat eu cu siringa.doct a zis ca nare nimic decat rosu in gat si am plecat dimineta acasa
temp nu a mai facut de luni dimineata(38.3)dar azi de dimineata nu a vrut sa pape nik.iam dat vreo 4 lingurite cu iaurtel cu cereale si dupa 5 min lea vomat,iam dat dupa juma de ora niste lapte 20ml si lea vomat si pe alea dupa 5 min.am uitat sa va spun ca ieri seara a cazut din pat saracutza,doar cat mam intors sa iau ceva din dulap cand ea a aterizat intre pat si noptiera.credeti ca de la asta i se poate trage starea ei de azi?sau de la rosu-n gat?
de plans na plans doar sa speriat cand am tipat eusi a dat sa planga dar cand am luato in brate radea la mine sau mai bine zis de mine
Simonix spune:
Lori - asa este, sunt copii care prefera mancarea mai caldutza, si eu uneori ii mai incalzesc piureul piticului daca pe la jumate da semne ca nu mai vrea. E prima chestie pe care o fac: microunde si poi incercat din nou - cam in juma de cazuri rade tot dupa aia Sanatate multa bunicului
Esme - si io ma gandesc la voi in fiecare seara si imi zic sa va sun dar cum stiu ca discutiile noastre telefonice dureaza pe putin 40 de minute mereu aman pt cand am timp si apoi iaca nu mai am timp Azi tre sa imi fac baie si apoi facbaie si de pitic deci ........... poate maine Merci de info cu laptele, si mie imi era cam greu sa cred ce se tot spune ...
Belleane - sa iti traiasca fetitza :) Parca ai povesti de Robert :) Cu unele variatiuni - de ex sunt curioasa daca pe noi ne recunoaste in poza, o sa testez azi. Iar el aplauda non stop. Si culmea e ca avea tot atatea kg si era la fel de lung ca ea la 8 luni Oh... si am mai remarcat ca isi pierde unele chestii De exemplu nu se mai stramba asa de des ... nu mai vrea ... are alte chestii de facut ... noroc ca avem filmuletzele :)
BUN VENIT noii mamici si fetitzei sale
Fetelor, eu l-am tuns pe Robert a doua oara Incredibil cat de repede ii creste parul ...
Va pupic, fug acasa la cupchil :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
aldaesme spune:
citat din mesajul lui Lorich Noi am furat un secret de la Esme, care a zis ca reincalzeste supa in timp ce papa Lorelai; uite ca eu ii dadeam cum se nimerea mai calda, sau la temperatura camerei, asa mai caldutzica doar; azi i-am dat-o calda-calda (a nu se citi fierbinte) si a papat tot-tot, de ma intrebam daca mai vrea. Sper sa fi fost asta chichitza. Acum sa vad cu fructele cum fac, ca tare face fetze-fetze si pana la urma "no means no mum" |
Oho daca ai stii ce mai uns la suflet acu', sper ins asa functioneze si de acum inainte. Apropo de fructe, a avut si Lorelei o scurta perioada cand se facea ca refuza fructele si am aplicat si acolo strategia incalzitului. Da, le dau crude, pe razatoare...etc, etc, dar cand nu vrea primul lucru pe care il incerc e sa le pun 30s la microunde si dupa aia mananca. Intre timp a reinceput sa manance fructe la temperatura la care se fac...adica a camerei .
Apropo de microundele astea...de felul meu sunt foarte pentru gatitul conventional in cuptor normal pe plita normala...daca ar fi dupa mintea mea si pe plita cu lemne as gatii, deci nu prea am fost eu pentru MO. Acu' vreo 4 ani de pasti ce am primit cadou de la sot, un MO. Ma tot intrebam ce naiba o sa facem cu el...pana la urma am inceput sa il folosim la incalzit rapid mancarea, un ceai, apa pentru ceai (asta pana nu ne-am facut si cu un fierbator). Nu, Nu gatesc la MO dar ma rog, ne-am atasat putin de cuptor. De cand a venti Lorelei si mai ales de cand mananca solid, ca inainte doar ce ne incalzeam mancarea noastra...il folosesc zilnic...motiv pentur care ce si-a zis domnul MO...ia sa ma stric io. Prin urmare acu doua saptamani joi am ramas fara MO si am intrat in panica scurta de fix 30 secunde pana mi-am dat seama ca suntem in plina luna a reducerilor si deci o sa ne luam unu' adevarat. Ca asta de-l aveam era un no name super ieftin, care a tinut fix cat a costat (deh, la vremea aia strangeam bani sa putem cere creditul, habar nu aveam atunci ca putem cere credit fara nici un ban initial...alte vremuri...tinereti). Fix in sambata care a urmat ne-am dus si ne-am luat un Mo mai trainic (speram noi) si mai frumos care daca avea fix 2cm mai mult in latime nu mai incapea in locul dedicat .
Si-am incalecat p-o sa si v-am zis povestea-asa s-am incalecat pe-o capsuna si nu v-am zis o mare minciuna.
Esme
Lorich spune:
citat din mesajul lui cris210580 as vrea si eu o paere.duminic a oaptea neam petrecuto in spital,neam dus seara cu temp 39 si cam deshidrate ca na vrut sa bea nik doar ce iam dat eu cu siringa.doct a zis ca nare nimic decat rosu in gat si am plecat dimineta acasa temp nu a mai facut de luni dimineata(38.3)dar azi de dimineata nu a vrut sa pape nik.iam dat vreo 4 lingurite cu iaurtel cu cereale si dupa 5 min lea vomat,iam dat dupa juma de ora niste lapte 20ml si lea vomat si pe alea dupa 5 min.am uitat sa va spun ca ieri seara a cazut din pat saracutza,doar cat mam intors sa iau ceva din dulap cand ea a aterizat intre pat si noptiera.credeti ca de la asta i se poate trage starea ei de azi?sau de la rosu-n gat? de plans na plans doar sa speriat cand am tipat eusi a dat sa planga dar cand am luato in brate radea la mine sau mai bine zis de mine |
Cris ce rau s-a nimerit cazatura acum cand are rosu in gat, dar din ce povestesti nu pare sa se fi lovit la cap. Personal nu stiu ce sa zic de voma, uite chiar azi se vorbea pe aici de epidemie de rotavirus, dar numai la dr. poti sa afli exact ce si cum. Sanatate multa!
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
belleane spune:
cris210580: Bine ai venit! se poate intampla sa fie si de la cazatura dar si de la rosu in gat. Trebuie sa urmaresti simptomele in continuare si sa o hidratezi bine. Daca tu crezi ca e de la cazatura ar fi bine sa o duci la un control.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12