Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
PRAG spune:
Uff, ce de mamici necajite azi...
Andree, sper sa veniti cu vesti bune de la pediatra si sa treaca buba la baietel. Aici nici nu se pomeneste de decalotare. Eu la Alex tot asa, citeam pe forum la grupul lor de bebei ca se face, l-am intrebat pe pediatru si numai n-a ris de mine, a zis sa-l las in pace. Si e totul ok acuma. Niciodata n-am facut nimic, doar igiena obisnuita.
Ylari, sper sa fie o faza trecatoare si sa iti revii cu moralul. E greu asa, sa fii departe de tati, el e cel pe care ti-l doresti aproape acuma. Iar cu mama ta... iti trebuie rabdare. Conflictele apar inevitabil atunci cind se sta impreuna. Mie mi-e un dor de mama mea de nu mai pot, sunt zile in care pling de dor si de necaz ca nu o am mai aproape. Si cind vine aici, o data pe an citeva saptamini, dupa citeva zile deja ne certam. Dar totusi ma ajuta enorm cind vine. La fel si mami a ta, te ajuta si nu ii e nici ei chiar usor sa stea cu Eva toata ziua.
Stefany, ce te mai chinuie si pe tine micutul. Si ziua e la fel de agitat? Odihneste-te atunci cind doarme el daca poti, trebuie sa fii in forma pentru el.
Laura, va dorim sa va faceti bine repede, repede. Sa fii tare si sa nu te panichezi, ii transmiti starea ta. Odihneste-te si tu cit poti. Pupam Miriulica!
Magda, la voi ninge tare de tot azi, pe la noi ajunge pe dupamasa. Cum iesi sa il iei pe baiat? Apropo de asta, al meu nu are probleme cu mersul la gradi si la scoala. Azi e iar acasa, ca e racit si cu un pic de febra, dar cind i-am spus de dimineata ca nu se duce s-a pus pe bocit, ca el vrea sa mearga. Ii place si se simte bine acolo.
Noi am avut o noapte un pic mai buna, nu s-a mai trezit decit de 2 ori, poate dintele ala victorios o fi fost de vina. Cind ma gindesc ca mai sunt 19 de iesit...
Va pupam pe toate si va dorim o zi superba!
Gabriela.
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui socrate Ylari si eu sunt de parere ca ar tb sa ai o discutie care sa inceapa cu :"Auzi cucoana, hai sa ne intelegem, stiu ce faci deci macar fii sincera si consecventa. Nu ma placi nu te plac nu tb sa fim prietene dar tb sa ne purtam civilizat ca de nu te ia mama naibii" Poti cita iti dau copyright. |
Stati sa va povestesc: prin septembrie 2006 ma suna sora individei ca pe individa a dat-o afara ala ptr care lucra pe vremea aia (la o firma de transport - casa de expeditzii). Bine fata, zic, hai sa vad daca au astia la mine nevoie de cineva. Si aveau, a venit la interviu si au angajat-o. Ea e tare dragutzica si cu fata de ingerash asa...... Bon... numai ca aia care era sefa ei a zis tuturor shefilor de mai sus ca e prostanaca si nu e in stare sa faca nimic si ca ea renunta la ea si o da afara. Boooon. Si eu, Batman, zic lasa fata ca te iau la mine in departament! M-am rugat de seful meu de atunci sa o luam, ca ala nici nu vroia sa auda sa ne legam la cap. Io, nu, haide ma sa o luam ca o invatz eu tot ce trebuie. Si l-am convins, asa ca ca am invatat-o sa tzina si pixul in mana si sa scrie o factura, ca era in ceata locala, ii lua o ora sa scoata TVA-ul dintr-o suma, etc. Si se pare ca am invatat-o prea bine, ca astia or sa sparga din nou departamentul meu in 2 sa o puna sefa pe ea peste o jumate si pe mine peste jumatea ailalta. Asa. Si nu se stie cum o sa reactionez eu, asta e de fapt... Si de aia ma tot sapa pe mine, vezi Doamne sa aiba mai multe motive sa imi ia jumate din departament (probleme)
Dar de fapt ea e mare prietena cu mine si imi e si "recunoscatoare" Deci, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Dar doua?
Oooooooo, lasa ca e sus Doamne Doamne.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Doloress spune:
Alysh tinem pumnii sa fie bine cu jobul lui tati! Si la noi e tare nesigura viata, insa de sot nu-mi fac probleme, l-au votat angajatul anului, i-au dat si diploma, sta in fiecare zi cu o ora in plus fara sa fie platit, sefa lui l-ar pune si la icoana. Pe postul lui actual lucrau inainte 3 oameni, acuma a ramas singur si face toata treaba, deci nu prea le-ar da mana sa se debaraseze de el asa usor. Bine e si o firma mai mica, o afacere de familie, e alta atmosefra. La mine insa e alta situatie, lucrez intr-o companie de asigurari gigant, munca mea poate fi foarte bine facuta de oricine altcineva, dupa o luna de trainig, sunt foarte usor dispensabila. Cateodata ma simt ca pe plantatie la ei, dar asta este, salariul este tare bun, programul mi-l pot face singura, de la 7 la 3 de exemplu, eu intotdeauna la 4 am fost acasa. Asa mi-am permis sa merg si la scoala doi ani de zile. Deci sunt si avantaje.
Ylari lasa ca trece si perioada asta, gandeste-te numai ca e un sacrificiu de scurta durata, acusi o sa va luati casuta voastra si o sa fiti fericiti toti trei impreuna!
Socrate al meu e foarte interesat de Baby Einstein dar el daca sta toata ziua pe kur si nu vrea deloc sa se miste, normal ca i se pare interesant Al tau merge si exploreaza totul in jur, are actiune. MA consolez si eu o ca o sa fie un tip mai asezat si contemplativ.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
YLARI spune:
citat din mesajul lui PRAG Uff, ce de mamici necajite azi... Ylari, sper sa fie o faza trecatoare si sa iti revii cu moralul. E greu asa, sa fii departe de tati, el e cel pe care ti-l doresti aproape acuma. Iar cu mama ta... iti trebuie rabdare. Conflictele apar inevitabil atunci cind se sta impreuna. Mie mi-e un dor de mama mea de nu mai pot, sunt zile in care pling de dor si de necaz ca nu o am mai aproape. Si cind vine aici, o data pe an citeva saptamini, dupa citeva zile deja ne certam. Dar totusi ma ajuta enorm cind vine. La fel si mami a ta, te ajuta si nu ii e nici ei chiar usor sa stea cu Eva toata ziua. |
Multumesc ptr incurajari!!!! Stiu ca nu e lucru usor sa stai cu Eva, desi e un copil bun si cuminte, are zile cand o apuca maraiala si te sleieste de puteri!!!! Da mami ma ajuta mult de tot, dar urasc sa imi faca reprosuri de-astea, ma simt eu si asa destul de vinovata. Of...
Esme, foarte tare informatia despre cutiile de lapte. La noi la servici s-a creeat o mare isterie legat de asta. Of... Le-am trimis si lor linkul
Alysh, baietzelul sa il fac, ca te si chem acolo la noi la biserica sa mi-l scotzi din cazan!!!!!!!!! Tu macar te-ai razgandit la timp si acum esti langa bebe scump. singura mea sansa e sa fac pe bebe 2 pe la toamna. Sper pana atunci sa facem si creditul cel ultra avantajos (sper mai mult la o mostenire, un castig la loto ceva... ) si sa ne luam casa. Chiar nu as vrea sa umblu pe drumuri de colo colo si cu Eva si cu bebe 2.......... as fi avion!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Magdone spune:
Buna fetele,
si la noi ninge ce sa mai zic, doar ma rog sa nu ne ingroape iarasi, numai cand ma gandesc la deszapezire mi se face rau... cica pana deseara 20- 25 cm...
greu cu intalnirea Simonacip, suntem din orase diferite si chiar si din acelasi oras sa fim, daca am sta aproape una de alta ar fi ceva, dar asa sunt niste distanteeee lungi aici.
Eu ma descurc cu fata cand merg dupa Razvan la scoala, nu-i problema, chiar daca ninge f mult aici imediat se curata strazile si trotuarele si nu sunt probleme, doar sa nu fie f frig. Pana acum maxim la cat am scos-o a fost -14 grade. Mai mult de atat mi-e frica.
Am vazut un reportaj odata cu o gradinita din Winnipeg (asta e un oras unde e mult mai frig decat pe la noi) si se facusera -20 grade, deci cald pentru ei si se bucurau tare ca puteau iesi afara la joaca.
Leloo, Stefany_p imi pare rau de noptile voastre, e greu...
Andree27, Adriana_78, asta vroiam sa zic si eu, dar vad ca a scris Doloress, aici nu se recomanda decalotarea, acum daca tot a umblat acolo sa va dea si o crema sa-i dati sa nu se inflameze.
Laura, ooff saracul Micisor, sa stii ca ii ajunge sanul, daca nu vrea sa pape nimic altceva, nu il forta. Important e sa fie hidratat.
Ylari, imi pare tare rau de problemele voastre. Iar faza cu socrul m-a dat peste cap .
Prag, uitasem sa-ti spun, ca si Razvan ma omoara cu "ceva bun"
revin ca vad ca s-a sculat Olivia
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Magdone spune:
Alysh, off e tare greu in conditile astea, poate isi gaseste ceva repede, tinem pumnii.
Si la al meu sot la serviciu au fost discutii, dar cica doar le ingheata salariile, nu dau afara.
Doloress, ca mereu uit, ai mei amandoi copiii se uita la Baby Einstein in disperare, daca i-as lasa.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
belleane spune:
salutare,
Multumesc fetelor pentru urari, nu mai nominalizez pt ca nu stiu cat timp am.
Astazi este tare maraita, dimineata avea putina febra 38,3 in fundulet dar acu i-a trecut. Nu are inca nimic vizibil: nici muci, nici kk, nici tuse... doar o dorinta de a sta agatata de mine ca o maimutica, Toata ziulica ne-am jucat , ne-am alintat, am papat, am dormit la mami in brate. Ma rog la DD sa nu fie nimic. Poate dintii ca tot am observat ca are deja 2.
Cam asta e,
cleo: exact acelasi link am primit si io azi si voiam sa ti-l dedic dar am crezut ca te superi.Ce lucruri faine si unice faci pt copila ta.
ylari: toti trecem prin perioade deastea proaste, lasa ca o sa aveti si voi casuta voastra sa nu mai fiti despartiti. E groaznic; si vremea asta e numai buna de bocit.
alysh:sper sa fie ok cu jobul sotului tau.
Laura: ufff imi pare rau ca Mirci e bolnavior. sa-i treaca repede. Sper sa nu aiba si a mea ceva la burtica.
Bretafel: felicitari pentru copilas catarator, mare grija cu patutul, noi l-am lasat jos de cateva luni. Aveam cosmaruri cu asta.
Laleloo: copilas insanatosit. Poate-s de vina dintii acu.
Iulia: eu nu mai suport nici macar verigheta de 5 ani. Nu mai suport nimic pe mana, ma spal tot timpul pe maini si nu suport inelele ude.Dermatita nu se ia. trebuie sa te protejezi cumva la maini. Eu de la vase si alte chestii am mainile aspre ca si agricultorii.
dar unde e Miss?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
cleo78 spune:
alysh, Ylari , io am o teorie. Fiecare cupil are norocul lui in viatsa, un inger, si o dragoste care revarsa si bucura si implineshte si pe cei din jur. Chiar daca in viata noastra nu sunt toate cum am vrea, alaturi de puiul mic se intampla asha minuni si totul merge din bine in mai bine. Fiecare cupil vine cu dragoste de la Dumnezeu, putere si seninatate! O sa fie bine, e greu, e mult de luptat, dar lucrurile se leaga altfel. Va aduc aminte asta toamna cand ne-a lovit si pe tati al nostru criza. S-a zbatut, s-a amarat,a fo la nu stiu cate interviuri, si de unde nu ne asteptam a gasit jobul mai mult decat dorit. Deci multa sperantsa si incredere, ca se rezolva toate. De munca si agitatie nu scapam insa .
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
belleane spune:
Mai voiam sa spun despre copilasul meu la 8 luni asa:
-fuge de-a busilea
-se catara pe tot ce poate
-se agata si se ridica in picioare
-merge in patut tinandu-se
-pune pasi unul dupa altul tinuta de ambele manute sau subtiori
-are 2 dintisori
-rasuceste jucariile cu 2 degete
- danseaza si bate ritmul atunci cand ii place melodia
- face pa cu manuta(doar lui tati)
- ne recunoaste in poze
- aplauda ( doar la baita)
- vorbeste cu crainicii de la stiri in limba ei
- nu spune nimic inteligibil
- nu sta sa-i pun pampersul
- nu sta cand o schimb de hainute
-nu sta decat 2-3 min singura in patut
- nu mai vrea in bouncer decat cu capul in jos
- nu vrea in leagan
- trage de sertare, prize, usi, vrea doar pe gresie, trage carti din biblioteca, mananca hartie,.....arunca totul pe jos intentionat, baga mana in mancarica...o lista lunga lunga
-tine mancarea in gura si o scuipa pe covor pe lateralul scaunelului.
-vrea sa sara din scaunel
cam astea...are 8kg neimbracata si 71 cm.
astazi am mangaiat animalute si am facut baloane de sapun. De jucarii ne-am saturat.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Danicris spune:
citat din mesajul lui cleo78 sfecla rosie o coc in cuptor, jos de tot, la foc mic. 1 ora, 1 ora si ceva. Si pun si neshte barabule mici mici, ca imi plac. Nu am dat fetei inca sfecla rosie. Intreb miine dr. La mine la moldova mea se face bors de sfecla rosie, acru, dres cu multa mastana. danicris, nu baga in seama barfele& sfaturile. Stiu ca e greu, si la un moemnt dat tot iti raceshte cupilu, si iti dai seama ce o sa ai : "ti-am zis io!! am fo sigura". Sa mori tu, de ciuda, mai baba.... din cauza asta in ultimu an tati al nostru nu a mers la parintii lui cred ca doar de ...10 ori. Intr-un an. La scara vecina.... nu ca nu ash vrea io, dar pur si simplu se simte el aiurea. Si le zic: "iar incepeti pisalogeala? " . Stii ce face tati al nostru, cand vin socrii si incep sa ne toace la cap? cred ca instinctual: deschide o carte, si se apuca sa ceteasca. Pur si simplu are un mecanism de aparare, instinctual, nu stiu cum sa ii zic. Nu e bai, ca vin sa ma f**a pe mine la creer. . Acu am discutii zilnice cu soacra. Ramane ea cu fifi cand conduc..2 ore. SI de obicei nimereshte si o ora de masa. Ei, ii fdac io mancarea, si ii zic: am facut mai mult, dai cat vrea, de ramane nu e bai. Ei, soacra mea o forteaza sa manance tot, si e f. mandra cu asta. O sa ii pregatesc papica mai putina, atunci.... am 5 ore de condus, si deja i-am tot explicat de fiecare data: NU O FORTA. Nu mai vrea, gata. Nu pricepe, ii repet. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Multumesc frumos, Cleo, pentru incurajari. Asa ar trebui, sa fiu mai nepasatoare, da' cand te jigneste unu' de zici ca ti-e aproape parca doare rau. Eeeee, hai ca-i mai bine acu' c-am povestit si am gasit intelegere.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008