Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari de la mofturoasele odiseii!

So, mar din borcanel nu papam neam . Asa ca renuntam la fructul asta, cel putin pentru moment si cautam altele.

Giulianna, mor de ciuda cand scrii cum papa Edi cate un castronel o data . Sa-ti traiasca grasunelul.

Babytza, un mare pentru tine si soricel. Sunt sigura ca nu are nimic. Carla era suspecta de microcefalie, dolicocefalie si alte chestie cu ...falie la capat si nu are nimic. Si s-a nascut cu 32 circumferinta craniana si nici acum nu cred ca a ajuns la 40. E capsorul mititel de tot.

Babymom, noi inca avem reflexul de impins afara cu limba. De fapt nu stiu daca e reflex sau pur si simplu nu-i place nimic din ce-i dau. Chestia e ca la orice in afara de cereale plange si impinge afara. La cereale impinge afara dar nu plange. Inseamna ca reflexul se mentine, cerealele ii plac iar celelalte alimente nu? Ce ma sfatuiesti? Am facut pauza mai bine de o saptamana si am reluat, m-am lovit de aceleasi probleme. Celelalte conditii enumerate de tine sunt intrunite.

Lucutta, am mai tinut-o pe Carla ridicata in bratele mele sau sprijinita in coltul patutului, respectiv intre perne, dar foarte putin. Cam dupa 4 luni am inceput. Si o mai ridicam de manute din cand vroia ea sa se ridice, de fapt o ajutam iar ea se tragea singura. Inca nu se ridica, sta doar daca o asez eu bine si se apleaca totusi in fata sa se sprijine in manute. Nu o tin asa inca.

Joy, e superba piticuta ta . Ma bucur mult ca sunteti bine

Multumim mult pentru aprecieri, tuturor.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna dimineata si de la noi, multi la bobocei si mamici

multumim, e buna cafeaua

NU am apucat sa citesc din urma..sa incep putina curatenie in camera si citesc.

Ne-am cantarit ieri si avem 6790gr fara pampers...azi am sa o masor, am fost la cofetarie, aranjat de tort...va arat modelul putin mai tarziu

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

aaaa si sa nu uit ...AlexaM eu sunt interesata de pediatru ..Please da-mi info cit de multe

Ai PM.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytza si al meu a luat 6 cm in 3 luni, acum avem 43 cm si chiar nu pare ca are capul mare. E bine sa faci eco pt linistea ta. Al meu a facut la nastere ca s a nascut/a dobandit la nastere (Babymom poate stie mai bine) cu 2 hematoame de toata frumusetea. Arata ca din Alien, asa de lung avea capsorul. Si pediatra ne a pus sa i facem eco ca sa fie sigura ca nu are sange sub ele.

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

buna dimineta! Cafea decofeinizata vrea cineva?

Azi nu cred ca apuc sa stau prea mult cu voi, desi taaare mi-ar placea, dar incep alergatura dupa actele de CIC - singura si cu bebe atarnat de mine . Uneori am impresia ca paraca sunt femeie vaduva ( doamne fereste! )...mereu tata absent si eu singura cu copiii dupa mine.

Din ce am citit ( doar pe sarite ) am vazut ca unele dintre voi - Simodina si Kid parca, aveti probleme cu copiii mari ca bea inca lapte din bibe. Sfatul meu e sa-i intarcati cat mai rapid de acest obicei - cu cat taraganati mai mult, cu atat va fi mai greu ( de caria de bibelon nu mai zic nimic - subiect arhicunoscut ).
Sa nu va fie teama ca n-au sa mai bea lapte. Fiti ferme si stabiliti niste reguli clare, ca doar sunt deja copii mari cu care te poti intelege.

De ex., cum am procedat eu: Cand avea Victor 2 ani tocmai nascuse prietena mea. Am pregatit copilul din timp, inca de pe cand era ea gravi, ca atunci cand se naste Ana mergem in vizita la ea si-i ducem toate biberoanele drept cadou., ca el e deja baiat mare si nu mai are nevoie. Copilul a fost de acord si chiar incantat de propunere.
Cand s-a nascut copila am fost in vizita cu biberoanele impachetate frumos sub forma de cadou si legatie cu fundita, iar Victor i le-a oferit fericit.

A venit seara si , ca de obicei... laptele de culcare. A bazait un pic dupa biberonul lui, dar i-am reamintit ca nu mai avem ( de fapt erau in portbagajul masinii asa... just in case ). Cand a refuzat sa bea lapticul din cana ( desi apa doar asa a baut-o de la bun inceput ) i-am spus ca nu-i mai citesc povestea e seara si nici nu cantam cantecelul de somn pt. ca ASA E REGULA SI NU POATE FI INCALCATA!

La noi a functionat asa, dar poate gasiti si alte idei mai bune.
Succes! ( pt. ca nu cred ca vreti sa aveti copii care beau bibe si la 5 ani 1/2 ca o alta buna prietena de-a mea )

Va pupic si fug!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata si de la noi!

Fetelor, mai e vreun strumf la odiseea noastra sa se trezeasca cum face piticul meu, ca in prima luna, de 3-4 ori pe noapte?
Eu nu ma mai ajung cu odihna, ziua el doarme in reprize scurte si dese, cand eu nici nu apuc sa inchid un ochi si el scartaie de trezire, iar noaptea punem de masa din 2 in 3 ore! Si in timpul cat e treaz trebuie sa fiu langa el permanent, sa-l intretin, sa-l conversez, sa-l plimb ...Nici nu-mi imaginez cum ar fi sa incep lucrul acum!

Anamona, nu il port pe burta pentru ca nu vrea, el in brate trebuie sa fie tot timpul cu fata spre exterior, sa vada tot, in orice alta pozitie e total nemultumit .. poate cand mai creste, mai trag sperante. Pana acum vreo luna in purtam (semi)culcat, ii placea mult asa, numai sa nu-i acopar capul, tot in ideea de a supraveghea intr-o masura ce se intampla in jurul lui.

babymom, si eu astept cu nerabdare urmarea la postul cu diversificarea, suna bine ce ne-ai spus pana acum!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

300 femeia nu mi-a spus tocmai ca sa nu dau search ca nebuna pe net sa citesc toate prostiile....dar eu tot o fac...na , deprindere de mamica speriata
M-am mai linistit, am reusit sa fac inca o programare diseara la un dr f bun recomandat tot de mamici.
La Stamate am joia viitoare si in functie de ce ni se spune la echo diseara , mai mergem si la ea sau nu....

Giulianna ce face Edi ????

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza,da-mi PM cu nr tau de telef.Am zis deja ca cedez o programare azi la 19.45 la dl dr Stamate

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Maia de JulyMorning, Anna Sofia de Joy21, Ruxandra Maria de A-rose, Arianna Stefania de Gargaritza85, Thea de Anamona

Paula, si eu o mai scot in landou, de fapt carutul nostru are 4 pozitii, cand doarme e la poz 2 si treaza la poz 3

Vazut aseara pe bebe Gruia, pupam pe amandoi

Boo eu ii dau cereale la biberon cu tetina pentru hrana groasa (medie) si suge foarte bine...eventual poti sa ii dai cu lingurita (de fapt este si indicat)
Daca e poti sa te mulgi si ii dai cu lapticul tau (sunt cereale cu/fara lapte). Noi ii dam dimineata cand s-a trezit si seara inainte de culcare.

Giulianna tinem pumnii sa fie totul bine, curaj mamico

Piersicutza noi facem asa: mancam la noi in camera si nu las pe nimeni sa se bage ...asa nu ii distrez atentia cu nimic. Ne facem mari mancam in bucatarie

Anis sper sa gasiti o bona...noi avem botezul pe 21, voi cand?

Joy21 vazut pozici cu Anna Sofia, o scumpete nu alta, iti trimit eu parola , spor la opreg pt bitez si LA MULTI ANI pt mami si sot

Mamidestefan hello, pupici copilasilor

Anis si a mea e cu degetelele, pumnul...mai nou vad ca imi accepta si suzi...dar nu vreau sa o invat cu ea noaptea..ci doar afara ..sper sa reusesc

Babytza pupam o mamica speriata si pe David, puiul tau e bine

Nikolici , bine ca nu a cazut bb

Gaia pupam pe Raducu si pe Teo, sunt adorabili

Ramo super poza unde sunteti toti, buna cafeaua

Vazut aseara la stiri mamaica cu opt cupii...wowwww

Anca usor usor va papa si Carla, numai sa fii calma, iti simte orice chestie

Babymom tinem pumnii sa nu stati prea mult

La mine nu are cine sa stea cu pitica, chiar dacaa am soacra care sta acasa toata ziua...mami al meu lucreaza si ea din pacate asa ca ma gandesc sa stau
un an...depinde de cerintele pe care le are cresa daca nu doi ani.

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!

Babytza acum am vazut postul tau,sper sa nu ai ba soricelul nimic.mai poti incerca o programare mai rapida la clinica Diagnossis,acolo noi am facut eco la inimioara si afost f ok.Ti-as recomanda si dr dar e cardiolog insa poti suna si intreba acolo tot ce ai nevoie.

boo site-ul despre decalotare care l-ai citit l-am studiat si eu din scoarta in scoarta si mi s-a parut f ok ce scrie acolo.Eu sunt hotarata sa nu umblu la putzulica lui Luca decat daca doamne fereste face vreo infectie sau ceva dar eu la dr pt decalotat mecanic sau prin operatie nu-l duc nici sa ma tai.Am studiat problema f atent si concluzia la care am ajuns este ca decalotam incet la baita cat se poate si atat.acum fiecare mamica face cum simte ca e mai bine,eu ti-am zis si punctul meu de vedere ca tot ai intrebat.

nerantula nu aveau la tex pantaloni cu labutze,aveau raiati,bluzite si body-uri pt 9 luni cica pt ca lui Luca ii vin fixe acum....Aveau niste costumase intregi cu labute dar erau f mari.Vazut la televizor micile vedete.

babymon si eu astept postarile tale despre diversificare.Mie inca nu mi-e teama de aceasta mare aventura pt mai am cam o luna jumate de studiu.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput