Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 4
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Cu intarziere: Urmy multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa devina realizabil!...sarcina usoar cumnatici ![]() Diwana si Ema multumesc ptr urarile adresate baietoiului. Aniast ![]() ... lui Vladi ca o ajuta pe mamiRox se numea Zaica, dar tipa Vasile e mai in varsta, blonda ca trebuie sa o cunosc?? Catelus iti lipseste Valentina frumoasa sora ai ![]() Ceamica multumim si imi pare rau de pagubcu geamul...pe frigul asta M-ati omorat cu spalatul pe dinti...periuta ii place ,dar nu si pasta. Stiu ca nu sant dinti definitivi, dar se pot caria si inca mai au nevoie de ei. Intr-un din ce in ce mai rar din cauza serviciul ...avem putin ,dar stres garla...baietoiul trebuie verifica sa nu piarda ritmul cu scoala Marunzika ai intrebat cand omai vaccinati...la noi la 5 ani jumatate o zi buna fetelor Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani poze |
multumesc mult pt toate urarile.

Anul asta imi doresc sa scap de 20 kg. Sper sa ma tin ca asa tot zic ca slabesc de ani de zile si kg nu scad, doar se aduna. N-am ambitz, dle, n-am ambitz.
Ma duc la somnic. Noapte buna!

Roxali spune:
Neata!
Urmy nu numai ambit ,dar si timp trebuie sa ai ptr a merge la sala.
Rox am patit amandoua la fel cu aerobicul
...tu de duci cand vrei sau ai zile?
o zi buna fetelor
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Noi am fost azi la ortoped, ca-mi intrase ideea ca e rahitic, si intr-adevar este. Ne-a zis sa-i dam o luna 5 pic. vigantol, apoi o luna 4 picaturi vigantol, si in a treia luna tot 4 pic. si sa mergem sa-l mai vada. |
Atentie numai la supradoza de vitamina D:
Atentie la supradoze!
Prea multa vitamina D nu ii va face in nici un caz mai bine copilului tau, ba din contra. Trebuie sa stii ca exista riscul sa apara intoxicatii, care pot fi foarte grave.
Primul semn al intoxicatiei poate fi lipsa poftei de mancare, apoi copilul plange, este agitat.
Doza zilnica de doua picaturi nu prezinta insa nici un risc, pentru ca este doza fiziologica.
Prea multa vitamina D se va depozita in tesutul adipos, iar efectele nu se vor instala dupa prima zi, ci la un interval de o luna-doua de la administrare.
Uite aici linkul la intregul articol:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=846
Am mai citit intr-o revista ca medicul pediatru spunea ca in niciun caz marirea exagerata a dozei de vitamina D nu e solutia de tratare a rahitismului (bine, tipei ii spunsese medicul 10 picaturi pe zi sau ceva de genul asta). Trebuie sa scrie si pe prospect cat e maximul si daca cele 5 picaturi intra in intervalul precizat de prospect, e ok. Dar unii medicii habar nu au ca prea multa vitamina D strica si mai rau fac.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Poftiti la
si ce se mai doreste, avem de toate, ceai, lapte, cacao...
Sa aveti o zi buna!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
tomasa spune:
Rox, eu daca mi-as cumpara caine (desi nu se va intampla) mi-as lua boxer, sunt caini foarte buni si super iubitori cu copiii.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Multumim pt. 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Pinacolada spune:
Multumim pentru cafeluta!!!
Roxana- da, sper sa fie bine, a sa vad cand il voi duce cum se acomodeaza!!!si cum o sa ma descurc eu cu sculatul si imbracatul a i sa fim la gradi pe la 7:30....................nu stiu cum o sa fac!
bebeka spune:
Neata!
Ieri n-am putut intra deloc pe forum.
Ajutati-ma si pe mine cu un raspuns .Cumnata este in Anglia vrea sa-i ia incaltari fetii dar nu stie echivalentul si nici eu .Ce numar este pt 22?Multumesc.
Erina bine ai revenit !!
Si noi suntem in plin proces de invatare si repetare de cuvinte,zice ochi,ureche,cercei,stie care-i rosu si care verde ,si a,b,e,f
mihailescu teodora spune:
Bebeka,
uite ceva mai jos,dar nu e si 22!
Mai caut!
http://www.i18nguy.com/l10n/shoes.html#girl
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Sabina spune:
neata!
:)
Yaia, gand la gand. Pedioatra lui Gh a zis ca nicicum mai mult de 2 pic de vit D. ca prefera rahitic nitel decat supradozaj de vitamina D. Ca si o picatura in plus e periculoasa!
bebeka, sofia are incaltari 10 si 11...11 ii e inca mare, si corespunde cu 29.
Gheorghe poarta nr 4 la ghete si cizmulite, ii sunt putintel mari unele, dar adidasii 3 nu ii mai vin.![]()
ia uite aici o diagrama de printat. E cel mai sigir.
http://www.onlineconversion.com/downloads/PSSSizingChart_KIDS.pdf
daca facem insa caluculul, si 8 e 26, atunci 7 e 25, 6 e 24, 5 e 23, 4 e 22.
Insa Gh nu poarta 22...hm.....ii vin ghetute 19 de la noi![]()
cel mai bine cu diagrama.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo