Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 3
aeperju spune:
Seara buna tuturor!
La noi e o vreme de kko.Astazi s-a oprit ploaia si am reusit sa merg la o cresa sa-l inscriu pe Andrei dar fara sanse. Trebuie sa mai merg si la altele. Apoi am mers sa profitam de ofertele de la Orange si acasa unde am papat si am cazut la datorie.
DIn pacate seara s-a pus iarasi pe plouat, asa ca pas iesire afara. Inr est toate bune, Andrei nu mai tuseste, dar tot se trezeste plangand noaptea de la dintii astia nesuferiti care nu vor sa iasa mai repede sa ne lase in pace.
Va uram seara buna si multa multa sanatate!
emma si andrei
cecilia L spune:
Buna seara,
Noi suntem bine,eu am o durere de masea(cica de minte...daca mai am minte
), dar o sa o scot si scap de ea, cand mi-am lurat la dantura in primavara, mi-a zis dr ca ar tb sa o scot, dar am zis ca pana nu ma doare o mai las

Cristi este bine, terorist cum il stiti, vorbeste tot mai mult, repeta tot ce aude si ii place cum suna, o ajungem usor pe ochioasa Me,dar nu este prea vorbaret de fata cu alte persoane, abia dupa ce se acomodeaza isi da drumul la gurita.... azi a zis ''un bec''am ramas masca, i-a intrat in obicei sa zica cand se trezste''deata''('neata) si isi asteapta pupicul...nu mai papa lapte noaptea, se mai trezeste uneori, dar cere apa, alearga toata ziua, nu sta 5min locului, a inceput sa fure tacamuri de seratarul din bucatarie si loveste peretii,l-am masurat azi are 85cm...gata nu va mai zic, ca iar nu ma credeti![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Legat de strungareata si noi avem, dar asteptam sa schimbam dintisorii si vedem apoi.
sanatate bolnaviorilor.
Am vazut multe poze, nu nominalizez, mi-a sa nu uit pe cineva.
O sa intru mai rar, nu ma lasa Chisti(asa isi zice acum), se irca pe scaun si de acolo sra gramada pe mine, si chiar nu-mi face placere sa stea cu ochii in calculator.
Aaaaaaaa am vrut sa o intreb pe Anisia daca era zapada la Moeciu, noi plecam joi la munte, nu stim sigur unde, ori Moeciu ori M-tii Vrancei.....sper sa avem zapada.
Nopate buna.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Buna seara. Azi ma declar sportiva mare. M-am dus lipsita de zel la sala si pana la urma a fost super. Putin pe banda si apoi aerobic. S-a schimbat programul de aerobic si am nimerit pana la urma la o ora super super. Ma rog, sigur ma va costa zelul, probabil maine sunt anchilozata. In plus am fortat ceva articulatiile genunchilor, si cum am o problema, sper sa pot merge maine. Dar ce conteaza, cand ma gandesc cate calorii am consumat. ![]()
Erina, bine ati revenit in Bucuresti, sper sa va simtiti bine de data asta si sa nu aveti probleme. Imi pare rau ca va plictisiti, e pacat ca vremea urata, altfel nu prea vad cum nu ati gasi voi un program interesant.
multumim de aprecieri. Cat despre decizie...perfect nu exista, problema e sa aiba dezavantajele minime. Dar cand e vorba de cantarit si masurat, am batai de cap, ca Balanta ce sunt.
Pinacolada, tin pumnii pentru gradi cea noua, sa se adapteze bine Luca si sa aveti mai putine probleme de sanatate. Chiar voiam sa te intreb azi cum ati rezolvat pana la urma cu enteroviroza si cat a durat. Finul meu cel mare a mers la gradi pentru prima oara, incepand din ianuarie, si s-a ales cu o enterovioza asemanatoare cu a voastra. Inca e in spital mititelul, perfuzii si antibiotic la greu.
Danuta, azi sunt franta, dar maine seara incerc sa gasesc o poza de a fie-mii cu strungareata. Cred ca a disparut odata cu aparitia caninilor.
Gabitz, sanatoasa sa fie fata, in rest e bine. Ma intreb si eu daca ar avea Bubu nevoie de masaj. De mers merge bine, calca ok, dar cand e vorba de incaltat iar incordeaza piciorul in pozitia aia ciudata.
Cecilia,
sa treaca maseaua. Imagineaza-ti ca mie imi creste o masea de minte, in sfarsit a crapat gingia la toate colturile si se inalta. Din vara a inceput procesul. ![]()
Emma, nici la noi nu a fost stralucita vremea, dar macar nu a mai plouat ca ieri. Imi pare rau ca nu ai rezolvat cu cresa, poate cu ceva "stimulente" sa mai apara locuri.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Vad ca azi nu sunteti in verva, sau nu va merge forumul (hmmm, macar atata sa ma simt si eu norocoasa, ca la mine merge).
Noapte buna si linistita!
PS Bubu doarme din ce in ce mai putin. Pana la 10 a tot bombanit in patut, desi il culcasem la 9 jumatate si nu mai dormise de la 4 jumatate. In plus are un singur somn pe zi, dar acela de 2-3 ore.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Annisia spune:
Hihihihihi... Sunt varza! Imi trebuie o reciclare. Noroc vere cu Teo, care ma mai trage de urechi. Adevarul e ca la atata prostie din jurul meu, nici nu mai stiu cum e bine si cum e rau... In fine...
Cecilia, nu era zapada. Chiar am avut o vreme de primavara. Abia cand ne-am intors am vazut cat de naspa fuse in Buc. La noi soare, soare, soare... Se vedea zapada pe creste, la altitudine mai mare.
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
diwana spune:
Am aparut si eu. Abia l-am pus pe zmeu la culcare si-l aud ca se lamenteaza, va merge tati sa stea cu el pana adoarme. Unde-i copilul meu cuminte care se culca zambind si povestind?
Acum mai mereu plange cand il pun sa doarma, mai ales noaptea. Ziua scanceste mai putin.
Gabitz ma bucur de vestile bune. Eliza va fi bipeda cu acte in regula foarte curand.
Emma, ma bucur ca Andrei este bine si-ti urez succes cu inscrierea la gradi.
Noi am fost azi la ortoped, ca-mi intrase ideea ca e rahitic, si intr-adevar este. Ne-a zis sa-i dam o luna 5 pic. vigantol, apoi o luna 4 picaturi vigantol, si in a treia luna tot 4 pic. si sa mergem sa-l mai vada. In rest a zis ca arata perfect, ca e foarte multumita de greutatea lui (nu m-a intrebat cat are
, oricum undeva pe la 10 kg), a zis ca sa nu-l punem la ingrasat (de parca as putea s-o fac si daca as vrea
) sa-i dam alimente cat mai naturale (asa si facem
) Sper sa se rezolve cu rahitismul asta. La el m-a pus pe ganduri ca i se vedeau cumva prea tare ultimul rand de coaste.
Am facut apoi o plimbare lunga pana acasa, mai pe jos, mai in brate, am avut vreme frumoasa azi, ca imi era deja rau de cata ploaie sau senzatie de ploaie am avut parte in ultima saptamana.
La capitolul strungareata, noi n-avem asa ceva, insa toti dintii de pana acum (sa vad si caninii cand i-or iesi de tot) ii sunt foarte lipiti, asa ca ma tem ca i se vor incaleca cei definitivi. Se pare ca ma mosteneste pe mine, ca eu am 2 dinti "imbratisati" sus
Mai sper inca sa mosteneasca dantura lui tat-su care pana la varsta de 30 ani n-a vazut dentist in viata lui, n-are nicio carie si are niste dinti super albi si aliniati.
Cecilia, felicitari pentru vorbaretul tau destept si inalt
(eu nu te cred
)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
ANDREEA11 spune:
Rox nu alege cainele dupa par!! Eu am avut caini numai cu parul scurt (brak german, labrador si pit bull). Tin sa-ti zic ca lasau mai mult par decat cainii cu parul mai lung sau asa imi parea mie ca fiind mai aspru si mai tepos se lua mai greu. Oricum ar fi, tot lasa par, daca vrei un caine care sa nu prea lase par ala ar fi shitzu insa e de talie mica si din ce ai spus tu vrei un caine de talie mare. Sa sti ca si boxerul este f inteligent si f afectuos cu copiii, iar datorita botului se zice ca nu prea roade
, acum nu stiu mama a avut un mops pug carlin care ia ros tot, motiv pt care a dat-o apartinatorului de drept
, ma rog poveste lunga...
Deci, cel mai bine e sa citesti caracteristicile fiecarei rase si apoi sa hotarasti, desi nu mereu se potrivesc. Labradorul care l-am avut era un exemplar superb, insa desi se zice ca este o rasa calma, isteata, atasata stapanului el era mai rau decat un pit bull, amstaf, dog argentinian la un loc....
. Veterinarul nu avea curaj sa-l consulte si a zis ca nu a mai vazut asemenea exemplar. Ataca tot.
Roxali spune:
Cu intarziere:
Urmy multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa devina realizabil!...sarcina usoar cumnatici
Diwana si Ema multumesc ptr urarile adresate baietoiului.
Aniast
...
lui Vladi ca o ajuta pe mami
Rox se numea Zaica, dar tipa Vasile e mai in varsta, blonda ca trebuie sa o cunosc??
Catelus iti lipseste![]()
Valentina frumoasa sora ai
Ceamica multumim si imi pare rau de pagubcu geamul...pe frigul asta
M-ati omorat cu spalatul pe dinti...periuta ii place ,dar nu si pasta.
Stiu ca nu sant dinti definitivi, dar se pot caria si inca mai au nevoie de ei.
Intr-un din ce in ce mai rar din cauza serviciul ...avem putin ,dar stres garla...baietoiul trebuie verifica sa nu piarda ritmul cu scoala
...unde mai pun si cursurile de aerobic
Marunzika ai intrebat cand omai vaccinati...la noi la 5 ani jumatate
o zi buna fetelor
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Sabina si mie imi place patinatoarea finlandeza ! am vazut-o zilele trecute si am stat sa vad cum e fardata :)) si cand colo are niste trasaturi... Annisia , frumoase poze , cati ti-au spus ca Y seamana cu tatal lui ? Si daca tot spuneam de poze frumoase ,am vazut si eu pozele Roxanei. As pupaci un pic protagonistii mici dar in special pe cel cu gropite !Am slabiciune ptr toti frumosii cu gropite si raraitii Valentina , ce zi ai avut ! Nu te-ai plictisit nici o clipa :))! Gabriela , sanatate multa Sarei si sa-i treaca repede ! Andreea11 , nici al meu nu mananca dupa 10 pana la 9,30dimineata . Apoi reusesc sa-i dau o banana pe la 12-13 si abia pe la 6-7 mananca el de pranz. apoi seara lapte si gata ziua. Astazi insa n-a mancat decat un ou si laptele de dimi si seara. Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
cam asa era si Tudor, acum mananca mai bine, dar daca nu m-as tine de capul lui, tot asa ar manca. Avea zile cand manca doar un iaurt si lapte.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
![]() Acum m-am prins si eu ca ieri Roxana ma intreba acelasi lucru, adica de ce am ras in masina...eu credeam ca pusesem vreun ranjit in vreunul din mesaje si ma intreba de ce am ras 'in mesaj'. In masina imi tot povestea sotul de prin tineretile noastre diferite chestii si el e mai pontos asa...si m-a facut sa rad. Deci vina e doar a lui! Sa stii ca de la arcada curge de obicei foarte mult sange, dar nu cred sa fie ceva grav. Dar daca vrei sa te linistesti, poti sa-l duci la medic, ii va palpa locul lovit sa se asigure ca e totul ok...Macar pt. linistea ta. ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
este ok acum, ai spune ca de abia se vede, e ca un cos ce a fost stors, nici macar nu a facut cucui. Oricum, eu m-am speriat pt ca ii curgea mult sange peste ochi si obraz si nu stiam cat de grav este. Multumesc ca ne-ai scris cateva randuri.
. Joi avem oricum programare la Infanrix. Pupici!