Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 5
mihailescu teodora spune:
Bebeka,uite ca am gasit:
http://www.soul-shoes.co.uk/index.php/uk/euro/u-s-size-conversion/i_6.html
22 e echivalentul lui 5-uk!
Spor la shopping cumnatei tale!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bebeka spune:
Sabina,Teo multumesc!!
Of tare greu merge situl asta de cateva zile,pana incarca o pagina...
Are spor cumnata ca ieri a iesit prima zi la shopping si i-a luat fetii o gramada!!Si mai are de sta o saptamana in afara de asta.Bani sa fie ,da cu criza asta a fost si bugetu'cam micut..
papanash spune:
hello
repede ca iar se blokeaza.
5 picaturi vigantol e enorm.......eu de asta primavara nu-i mai dau deloc si e bine-merci.
Sabina, e adevarat ca orice reteta pt orice afectiune costa in uk aprox 10 usd ( 6.5 lire) ? Moldoveanca nu mi-a raspuns la intrebare.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
Roxana_G spune:
Salutare.
Diwana, cum asa e rahitic Rares? Cum si-a dat seama? Ce anume se vede?
Andreea11, e tare dificl sa alegi un catel, o rasa. Dar mai am timp sa ma gandesc. Totusi tot catre par scurt.
Ali, o cheama Luminita Vasile si e tinerica cred, cam de seama cu noi. La aerobic ma pot duce cand vreau eu, de la 7 seara de regula. Insa ma duc in anumite zile in functie de programul Alexandrei. De regula luni numai fitness (in timp ce Alex e la aerobicul ei), marti si joi fitness si aerobic. Au programe diferite, insa acum le rotesc si ma voi duce la ce pica in zilele astea. Inainte mergeam la clase speciale pentru abdomen.
Tomasa, m-ai mai sunat?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
bikmaria spune:
Buna dragutelor ,cand am eu timp nu merge forumul
,am citit din urma tot 
Urmy LA MULTI ANI !cu intarziere,dar din suflet ! iti urez tot binele din lume si multa ambitie sa poti slabi cat vrei tu
Aniast ma bucur ca esti bine 
Cecilico sper ca ti-a trecut durerea de masea
Erina bine ai revenit la capitala,nu sta pe ganduri si iesi cu fetele la o cafeluta,un papanas
,daca as sta si eu mai aproape...
Papanashule cam tacuta zilele astea
Duamna C???absenta!!
Va pup pe toate,sa aveti o zi buna !
PS Cuscrami-am vazut ginerelu',ce baiat frumos
va pupam pe amandoi
papanash spune:
ba nu-s tacuta de loc, dar n-am incotro, ca nu merge forumeala.
mie mi-a venit din nou cheful de cusut, vreau sa-mi cumpar o masina Brother electrica, mai are cineva ? imi trebuie musai niste huse pt. canapele si ma costa manopera cat masina, asa ca daca ma pricep e mai bine sa iau.
azi am zis sa facem o pauza la mazgaleala peretilor, asa ca i-am dat printului artist un pix. a desenat cat a desenat pe caiete, apoi a trecut pe picior, ca pe pereti a verificat si nu mergea
si-a tatuat frumusete de picior, l-am pozat, o sa va arat.
care mi-a deocheat baiatul ? ca ieri si azi nu mai vrea mancare, cu greu ii bag cate-o gura de banana, un piure sau un dumicat de paine. nici pufuletiii nu vrea. of, sper sa n-aiba iar rosu-n gat. lapte bea destul de mult, totusi.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
bebeka spune:
Si a mea de ieri vad ca a cam injumatatit cantitatea de mancare.noroc cu nanele(nana=banana),nu refuza niciodata si fereasca Dzeu sa n-am in casa.si cu sotul vb codat(aia galbena care se decojeste etc)ca numai daca aude cuvantul e langa usa de la bucatarie nana,nana,nana...
Azi n-a mancat nici juma de iaurt si o feluita mica mica de mozzarela(pe care il devoreaza de obicei).parca mi s-a parut si putin cam calda .Of nu vreau raceali,de-abia a scapat sotu de raceala!
valentina_22 spune:
Buna ziua!
Si la mine merge netul foarte greu, ieri am vrut sa scriu cate ceva si cand am vazut cu merge m-am lasat pagubasa.
Marunzika,foarte haios bancul...
Roxana, merg cu Alexandra la logoped, pentru ca am observat ca are dificultati in a pronumta pe "f","v", si "r". Avem cateva luni de cand mergem si deja se vad progresele, il spune cu usurinta pe "f" , cu putin ajutor pe "v" , iar la litera "r" lucram acum.
Este foarte interesanta ora, am invatat o multime de chestii, pe care abia astept sa le pun in practica cu Andrei cand va mai creste
Vorbeati de strungareata, noi nu avem asa ceva, insa ambii copii au. La Alexandra nu se mai este asa de vizibila, insa Andrei are o frumusete de stungareata. Sper sa dispara odata cu varsta.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
Pinacolada spune:
Teodora- f fain site-ul trimis de tine, multumumim!!! ce mai face mihnut?
Roxana- wow de unde mai ai putere ca la ora 19 sa te duci sa incepi sa topai?????????
Pinacolada spune:
Papanash- in legatura cu masina de cusut Brother, are un coleg de al mea( adica nevasta , da???!!!:)) si acum cauta sa schimbe curea caci nu mai merge! deci nu stiu ce sa zic! de ce nu-ti cumperi direct huse facute, din alea elstice, masori canapeaua, fotoliul si gata:) eu din alea am!