Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 6
valentina_22 spune:
pinacolada, succes in acomodarea la cresa. Sper sa-i placa piticului si sa petreaca acolo multe clipe minunate
Cecilia, la cat mai multe "nazdravanii".
lui Cristi cel vorbaret.
papanash, poate o fi vreo toana de-a baiatului, posibil sa-l si fi deochiat la cat i-am admirat operele de arta!
diwana, sanatate lui Rares, sper sa va reveniti repede.
Nici Andrei nu asimila bine vitamina D si de la varsta de 1 an ii dau zilnic la sfatul pediatrei cate o pastila de Vigantol 1000.
Nu am mai mers la control de vreo luna ca nu am avut probleme cu el,la urmatoarea vizita o iau iar la intrebari pe tipa(cred ca s-a saturat de mine
), totusi cu tot vigantolul mi se pare ca Andrei are o adancitura cam cat un punmisor de-al lui acolo unde este sternul.
In rest se prezinta bine, in afara unor scaune mai numeroase pe zi, nimic nu tradeaza aparitia unui nou dintisor, papa de toate, ieri a papat un castron intreg de spanac.Se chinuie sa vorbeasca si tare-i haios cand vad ce noi cuvinte inventeaza.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
papanash spune:
Pinacolada,n-am vazut nicaieri huse pt. canapeaua mea atipica de 4 locuri,extensibila pe 3 si al patrulea fix.
fetelor din Bucuresti, ziceti-mi si mie cat v-a venit factura de incalzire pe decembrie pt. 2 camere? ca am inceput sa fac reclamatii, avem cea mai mare factura din bloc ( aproape 4 milioane, v-am zis, parca) in conditiile in care am non-stop caloriferul electric in priza ( pe peretele opus celui fix, deci nu e incalzire artificiala la repartitor)fiindca-i frig in casa. sa nu mai zic ca a venit factura defalcata, pe calorifere, si in bucatarie, unde am o tabla drept calorifer ( adica de-ala mic de aluminiu) e consum urias.
toate geamurile sunt termopan cu 5 camere de aer, deci .....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
bebeka spune:
Parca printr-un catalog de la Quelle vazusem huse.
Cu caldura tb sa ma duc sa ma uit dar si noi avem intretinerea mare,prea mare la 3 cam 3 pers concuram cu 4 camere nshpe persoane
Roxana_G spune:
Valentina, ma bucur ca a facut progrese fata la logoped, nu stiam de problema, dar sunt sigura ca se rezolva.
Pinacolada, puterea de a merge la sport o gasesc in colacul de pe burta si celulita de pe fund. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
alehiam spune:
papanash, mi se pare enorma... noua ne-a venit intretinerea pt 3 camere 3 persoane 235 lei(pentru decembrie).
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Roxana_G spune:
Papanash, parintilor mei atat le-a venit pe decembrie, 4 milioane la 2 camere, 2 persoane.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
diwana spune:
Bonjour les filles. S-a trezit zmeul asa ca nu stiu cat mai am liber la scris ![]()
Nu stiu ce sa zic de Vigantol, poate o sti ce vorbeste dna. dr. (sper
) E considerata cea mai buna din Cluj in domeniul ei. Ma mai interesez si eu, oricum inca n-am inceput sa-i dau 5 pic. Dar ca e rahitic, e rahitic, daca si eu mi-am dat seama ca nu-i in regula. Poate gasesc o poza in care sa se vada.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
cecilia L spune:
Bebeca, la noi este problema cu mandarina, nu putem spune acest cuvand de fata cu el ca incepe nina, nina.....
Papanash, mai bine de mine ca nu am repartitoare, la 2 camera, 3 persoane, caldura 150, total 260, si este fffffff cald, noi stam in pantaloni scurti si tricou.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Eu cred ca nu o sa mai pot intra pana duminica, plecam maine la Lepsa,in Vrancea, tocmai am rezervat cazarea, sper sa fie asa cum scria pe net...oricum am inteles ca este o zona fff frumoasa,sper sa nu fie vremea ca si azi in Buc.....ca sunt multe de vazut.
Asa ca merg sa ma apuc de facut bagaje si apoi o fuga la cumparaturi.
Papanash si pe mine ma intereseaza sa-mi cumpar masina de cusut si nu stiu de care, stiu sa cos si e pacat.....e un pic mai greu cu croitul, dar exersam....
Sa ne auzim cu bine.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem