Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

pinacolada, succes in acomodarea la cresa. Sper sa-i placa piticului si sa petreaca acolo multe clipe minunate
Cecilia, la cat mai multe "nazdravanii". lui Cristi cel vorbaret.
papanash, poate o fi vreo toana de-a baiatului, posibil sa-l si fi deochiat la cat i-am admirat operele de arta!
diwana, sanatate lui Rares, sper sa va reveniti repede.
Nici Andrei nu asimila bine vitamina D si de la varsta de 1 an ii dau zilnic la sfatul pediatrei cate o pastila de Vigantol 1000.
Nu am mai mers la control de vreo luna ca nu am avut probleme cu el,la urmatoarea vizita o iau iar la intrebari pe tipa(cred ca s-a saturat de mine), totusi cu tot vigantolul mi se pare ca Andrei are o adancitura cam cat un punmisor de-al lui acolo unde este sternul.
In rest se prezinta bine, in afara unor scaune mai numeroase pe zi, nimic nu tradeaza aparitia unui nou dintisor, papa de toate, ieri a papat un castron intreg de spanac.Se chinuie sa vorbeasca si tare-i haios cand vad ce noi cuvinte inventeaza.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Pinacolada,n-am vazut nicaieri huse pt. canapeaua mea atipica de 4 locuri,extensibila pe 3 si al patrulea fix.

fetelor din Bucuresti, ziceti-mi si mie cat v-a venit factura de incalzire pe decembrie pt. 2 camere? ca am inceput sa fac reclamatii, avem cea mai mare factura din bloc ( aproape 4 milioane, v-am zis, parca) in conditiile in care am non-stop caloriferul electric in priza ( pe peretele opus celui fix, deci nu e incalzire artificiala la repartitor)fiindca-i frig in casa. sa nu mai zic ca a venit factura defalcata, pe calorifere, si in bucatarie, unde am o tabla drept calorifer ( adica de-ala mic de aluminiu) e consum urias.
toate geamurile sunt termopan cu 5 camere de aer, deci .....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Valentina22- multumim!!! si eu sper ca luca se va acomada la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Parca printr-un catalog de la Quelle vazusem huse.

Cu caldura tb sa ma duc sa ma uit dar si noi avem intretinerea mare,prea mare la 3 cam 3 pers concuram cu 4 camere nshpe persoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina, ma bucur ca a facut progrese fata la logoped, nu stiam de problema, dar sunt sigura ca se rezolva.

Pinacolada, puterea de a merge la sport o gasesc in colacul de pe burta si celulita de pe fund.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

papanash, mi se pare enorma... noua ne-a venit intretinerea pt 3 camere 3 persoane 235 lei(pentru decembrie).

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, parintilor mei atat le-a venit pe decembrie, 4 milioane la 2 camere, 2 persoane.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Bonjour les filles. S-a trezit zmeul asa ca nu stiu cat mai am liber la scris
Nu stiu ce sa zic de Vigantol, poate o sti ce vorbeste dna. dr. (sper ) E considerata cea mai buna din Cluj in domeniul ei. Ma mai interesez si eu, oricum inca n-am inceput sa-i dau 5 pic. Dar ca e rahitic, e rahitic, daca si eu mi-am dat seama ca nu-i in regula. Poate gasesc o poza in care sa se vada.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bebeca, la noi este problema cu mandarina, nu putem spune acest cuvand de fata cu el ca incepe nina, nina.....

Papanash, mai bine de mine ca nu am repartitoare, la 2 camera, 3 persoane, caldura 150, total 260, si este fffffff cald, noi stam in pantaloni scurti si tricou.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu cred ca nu o sa mai pot intra pana duminica, plecam maine la Lepsa,in Vrancea, tocmai am rezervat cazarea, sper sa fie asa cum scria pe net...oricum am inteles ca este o zona fff frumoasa,sper sa nu fie vremea ca si azi in Buc.....ca sunt multe de vazut.

Asa ca merg sa ma apuc de facut bagaje si apoi o fuga la cumparaturi.

Papanash si pe mine ma intereseaza sa-mi cumpar masina de cusut si nu stiu de care, stiu sa cos si e pacat.....e un pic mai greu cu croitul, dar exersam....

Sa ne auzim cu bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput