Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Papanash scuze dar nu merge site-ul asta nu stiu ce se intampla.Eu nu platesc nimic pt retete si nu am auzit pe nimeni sa spuna asa ceva,informatie gresita cred

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

papanash, mi se pare enorma... noua ne-a venit intretinerea pt 3 camere 3 persoane 235 lei(pentru decembrie).

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

vreau si eu o intretinere asa mica!aveti apometre,repartitoare,bloc contorizat?ca noi avem toate astea da nu se vede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Bebeka, Vladut poarta 6 si vad ca marimea europeana e 22,5.Spune-i cumnatei tale ca la sports direct sunt adidasi foarte ieftini pt copilasi:8-10 lire.I-am cumparat eu voinicului si multe tricouase foarte frumoase cu 2-3 lire.Sunt nike,adidas, umbro

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Super frumos la Lepsa noi am fost acu cativa ani dar nu la o pensiune era ceva pt tabere de copii aveau o curte imensa,trageai cu arcul,mergeai cu bicicleta avea si masa de biliard si o trambulina mare in curte saream toti(cu berile in mana)cica sa facem sport..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Cecilia distractie frumoasa si vreme excelenta!

Noi am platit 510 lei pt. decembrie, asa ca suntem fruntasi

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Cecilia, drum lin, va urez si sa aveti partea de soare si mai ales de zapada!!! Aveti grija de voi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

E frustrant ce greu merge forumul!

Cecilia, vreme frumoasa si distractie maxima la Lepsa. E super cristi cit de multe stie!!!

Bebeka, multumesc. Un pupic dulce rau istetei Rebeca!

Roxana speram sa se faca vreme buna. Daca nu ne gindim sa plecam pe undeva in week-end.

Maria, multumesc!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
5 picaturi vigantol e enorm.......eu de asta primavara nu-i mai dau deloc si e bine-merci.
Sabina, e adevarat ca orice reteta pt orice afectiune costa in uk aprox 10 usd ( 6.5 lire) ? Moldoveanca nu mi-a raspuns la intrebare.

Incepand de la un an de zile (ma rog, cam pe-acolo, adica cand am terminat cutia) dr mi-a zis sa nu ii mai dau Vigantol (D-fluorette se numeste aici).

In Germania orice reteta "gratuita" costa 5 euro, indiferent ce valoare are medicamentul de pe ea. (Un paracetamol e vreo 2 euro si ceva - m-am pacalit asa o data ).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

papanash, mi se pare enorma... noua ne-a venit intretinerea pt 3 camere 3 persoane 235 lei(pentru decembrie).

vreau si eu o intretinere asa mica!aveti apometre,repartitoare,bloc contorizat?ca noi avem toate astea da nu se vede..

Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007)

avem avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Papanash, masinile Brother sunt excelente. Sunt convenabile ca pret la noi? Eu am vrut sa imi iau din Japonia una cu functii de brodare dar costa vreo 2000 de dolari.

Eu am o marca japoneza- Ishida. Ma descurc bine cu ea doar ca in ultimul timp nu am mai folosit-o asa de mult. In general sunt foarte artzy-craftzy (pentru cine a vazut albumele din Japonia rochia neagra purtata la un revelion in XEX Daikayama e facuta de mine).
Acum citeva saptamini am modificat dintr-o rochita de a Dariei o rochita pentru o papusa care mi-a apatinut in copilarie.
Daria nu a prins gustul jocului cu papusile inca. Poze aici: http://picasaweb.google.com/Dragoidaria/Rochita#

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput