Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
Olivia26 spune:
Multumesc, multumesc, multumesc.
Simona, sa-ti traiasca micul crestin, e tare frumusel si ce tort interesant.
Vrabiuta, foarte frumos si adevarat.
Ami, sa ramana numai la tine si sa treaca repede, sanatate multa.
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Povestea nasterii
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
Vrabiuta foarte frumoasa poezie! O avusesem si eu o data si nu stiu pe unde am salvat-o... multumesc pentru ea!
Simona sa va traiasca micul crestin! Foarte frumoase pozele de la botez! Mi-a placut foarte mult tortul, e de expozitie!
Mirtha ce bine ca apuci sa citesti atatea! Pacat ca n-ai vreme sa le faci aici si un rezumat. La primul mi-a iesit si mie...acum nu mai reusesc Dar am zis ca ar trebui sa mai arunc si eu un ochi pe niste carti, mai ales ca vreau sa citesc cate ceva care m-ar putea ajuta si cu David..
Anes nici Luca nu adoarme mereu singurel in patut. De obicei il pun in pat cand il vad ca da semne de oboseala. Deja daca este a doua oara cand se freaca la ochi sau scanceste intr-un fel anume, il iau, il plimb 2 minute cu capul la mine pe umar tinandu-l strans langa mine, mangaindu-l si pupandu-l...dupa care il pun la el in patut si-l invelesc. Cateva minute sta linistit, dupa care se da pe spate si incepe usor sa maraie ca l-am lasat acolo...si-i dau suzeta. Din secunda aia dureaza vreo 2 minute sa adoarma, dupa care scuipa si suzeta. Uneori adoarme si la san, dar deja din ce in ce mai rar. Leganat nu l-am culcat niciodata, dar il iau din pat si-l plimb cu capul pe umarul meu, daca plange si e agitat. Nu a ramas niciodata sa adoarma plangand...nu suport ideea.
cat o merge culcat asa, ok..cand o vrea la noi in pat, il mutam acolo..cum am facut si cu David.
David, mare fiind acum, doarme de 2 ani in camera lui, la mare distanta fata de noi, cu usa inchisa si fara nici o teama, inca din prima zi! Poate unde stia ca daca ar fi vrut, ar fi putut sa se intoarca oricand la noi..
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Olivia26 spune:
www.zerotothree.org/site/PageServer?pagename=ter_util_babybrainflash" target="_blank">Un site foarte fain despre dezvoltarea creierului
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Povestea nasterii
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
simona_1402 spune:
Multumesc mult pentru urari! Gabriela, Alenaida, Amalia, Olivia
Alenaida, tortul l-am facut la o cofetarie din oras (daca ai vazut la profil - sunt din Slatina) si a fost chiar f buun - cicolata cu martzipan
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)
simona_1402 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia In plus e taaare grabit la masa...cum a fost de la inceput de altfel. In maxim 3 minute mananca. Bine-nteles ca doar un san si nici pe ala nu-l goleste, dar el se pare ca se satura pentru vreo 2 ore. daca incerc sa il mai dau, face scandal rau. De aratat, arata bine, e falcos, are pulpite, probabil ca reuseste sa se hraneasca cum trebuie. pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:) Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
La fel face si Mihai. Ba mai rau, refuza categoric unul dintre sani. Reusesc sa i-l dau doar cand e mai mult adormit decat treaz. Eu insa am inceput sa ma ingrijorez, chiar daca acum arata foarte bine. Nu as vrea sa astept sa inceapa sa slabeasca inainte sa iau masuri. Mesele au devenit un chin, vrea sanul mai mult pe post de suzeta, se enerveaza cand ii vine lapte mult in gurita. Este agitat si plange la masa, parca i-as da bataie, nu laptic. Imi este si teama sa il pun la san, aproape ca nu mai am parte de bucuria pe care ti-o da puiul in timpul alaptului, imi este dor de zgomotele pe care le scotea cand simtea apropierea sanului. Sper doar sa fie o situatie trecatoare.
monicabo spune:
Neata,
Olivia La multi ani! SA fiti sanatosi si fericiti cu totii!!
Interesant siteul
Mirtha, cat de multe citesti..bravo!
Simona, sa va fie de bine, sa va traisca micul crestin! F frumoase pozele, mi-a placut cea in care radu il tine pe mihai in brate, si poza cu tortul si Mihai in realitate
Bravegirl cand aveti botezul? Acum weeekendul asta? Noi il avem duminica pe 1 feb.
Amalia, sanatate multa!
Mav, La multi ani pt Anto pt ieri! Sa creasca mare si sa depasiti toate problemele.
Vad ca am mai citit de luari slabe in greutate... SI eu sunt cam suparata pe tema asta.. nu prea a luat Ana Maria nimic in greutate de pe 13 pana acum...doar 100 gr. Nu stiu ce sa ma fac... suge bine, pare satula, am vrut sa ii dau completare, dar nu vrea bibe neam... Daca ia tot in ritmul asta, la 200 gr pe luna, nu stiu ce sa fac. Mai ales daca nu vrea completare. Ce naiba, 2 luni a fost bun laptele meu, si fix de la 2 luni, gata nu mai e bun? Daca nu s-ar satura de ce nu ar vrea completare? Mai sunt copii carora nu le ajunge laptele de san, si se infig in biberon si beau cantitatea care le mai e necesara.
Acum, recunosc, cam acceasi problema am avut-o si la sora-sa...la fel, fix dupa 2 luni, luna 3 deci, a luat slab in greutate (350 gr. - la asta mica nu stiu cum va fi), si la fel, nu vroia bibe neam (asta a fost unul din sfaturile medicului, sa-i dam completare. Dupa ce i-am zis ca nu vrea, ne-a zis sa o trezim noaptea sa mai manance, si sa-i facm proba suptului). Proba suptului nu am rezistat decat 2zile, efectiv m-a terorizat. Pana la urma Andreea s-a dezvoltat normal, cu toate ca mereu a fost sub grafice la dublat/triplat greutatea. SI numai lapte de la mine a papat pana la 5 luni jumatate cand am inceput diversificarea, iar lapte praf am ineput sa-i dau pe la 7 luni jumatate - 8 luni. Acum chiar mi-a zis dr. ca ce bine arata Andreea, ca s-a mai implinit.
Asa zic ca sa nu ma stresez....da totusi...parca nu pot sa nu ma gandesc..
Chiar daca as fi la al 10 lea copil, parca tot nu potsta 100% linistita. O sa ma duc la 3 luni la ctrl cu ea, dar ce mi-ar mai putea spune dr in plus fata de prima data?
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
oceanborn spune:
Neatza!
tot pe fuga, am reusit sa citesc ultimele pagini din ultimul capitol..
Olivia, bun site-ul, mersi!
Otilia pe ce perioada e valabil Titlu de calatorie? avem si noi programare la Roma la Consulat pt certif de nastere romanesc si am vrea sa ii facem la Thomas si un titlu de calatorie cu drumul asta.
Noi ne-am gandit ne-am razgandit si am decis pana la urma sa tinem botezul in Romania, in primavara, oricum trebuia sa ajungem pana acasa asa ca n-avea rost sa-i trambanim pe ai nostri, toti de -odata aici.
Noi crestem, avem 5,200g de la 3,520 la nastere,ne-am si lungit bine 60cm. Am avut o problemutza si noi cu scoarta de pe caputz care a fost destul de urata si a fost nevoie de cortizon si 3 zile ..acum ii trece foarte frumos. a fost o dermatita seboroica. Ne-au trecut colicile de ceva timp si de atunci zambim cu gura pana la urechi , chicotim de bucurie, povestim, inghi, inga, anga, aaaa si alte sunete. ne trezim o singura data noaptea. Lapte am cat pentru trei, cateodata un san il mulg si umplu un recipient in acela de bagat in congelator de 150ml, iar din celalalt se satura buburuza lu' mama. Kilogramele...stagnez la 3,5kg plus...nu-i de mirare la cate dulciuri bag in mine...nu ma pot abtine si gata...imi cere organismul.
Cateodata ma uit la Thomas si inca nu-mi vine sa cred ce minune avem in casa, manca-l-ar mama de scumpete!!!!!! suntem topiti dupa el!
Sa nu uit, am vazut in sfarsit pozele de la cozonacei!Babyzapi, Bebecris, Amalia, Malinas, Eli, Manu,Mamiseli, Andutza , Natalia, Leeloo, Lauramiron, Diamisha, Andy, Mnarcisa, Simona, Z-Iulia,Gabrielag,Mirtha, Olivia , Otilia, IuliaCospy, Sorvint si Monicus(sper ca n-am omis pe cineva) pup frumuseti de bebei , sa ne traiasca toti si sa fie sanatosi.
O zi frumoasa va doresc tuturor!!!!
mami de Thomas
simona_1402 spune:
Am uitat sa va zic - azi noapte s-a nascut finutza mea!!!
Sorvint spune:
Buna dimineata fetelor,
Simona sa iti traiasca micul crestin, sa fie sanatos si sa iti aduca numai impliniri.
Vad ca si voi aveti aceeasi problema ca si noi cu alaptatul. Nu stiu ce se intampla, o fi ceva in aer. Desi a luat bine in greutate si lungime pana acum, de cateva zile dupa ce suge vreo 5 min asa cu pofta incepe sa planga si nu mai ia sanul si daca insint plange parca zici ca cine stie ce ii fac. Chiar nu stiu ce are si de ce face asa. Bine eu tot insist si mai suge apoi cateva minute dar bineinteles ca nu continuu ci cu pauze foarte mari. Si inghite la aer la felul in care mananca ca si aud cum inghite aer.
Acum noi mai avem pana la controlul de doua luni ca sa vad cat a luat in greutate. Oricum acum sta foarte bine, dar imi e teama sa nu inceapa sa scada in greutate.
Oceanborn ati scapat de tot de bubite? Noi inca nu am scapat dar nici nu il mai dau cu nimic. Astept sa se treaca de la sine. Ii mai dau numai cu o crema cand iesim la plimbare.
Gata fug ca se trezeste puiutul meu
oceanborn spune:
sorvint, da au trecut de tot, au tinut o luna, avem fatuca curara curata. trec, stai lini...la sfarsit mai apare cate un cos ... pana la urma se curata de tot.
cu toate ca pedi a zis ca n-au legatura cu scoarta ce a avut-o chiar dupa...eu cred ca scoarta s.a facut asa aiurea si din cauza cosurilor ce le-a avut pe caput, erau f multe ...nu stiu...
mami de Thomas