Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Mai dam si noi pe aici... in sfarsit... Teroristul a adormit in seara asta mai devreme asa ca imi permit si eu luxul de a pierde nitel vremea pe net.
Vesti importante - ne-am botezat in sambata asta. Am pus cateva poze POZE DE LA BOTEZ

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc . Dupa ce termin ce am pe stoc poate reusesc sa citesc si cartea recomandata de tine.

Oricum unele pasaje trebuie sa le recitesc chiar din cartile lecturate acum. Sti cum este : la a doua citire descoperi lucruri noi , pe care parca nici nu le-ai citit la prima lectura.

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

mirta- daca esti pusa pe citeala, iti recomand cartea "Mami, tati, ma auziti?" de Jacques Salome . este un ghid de comunicare intre parinti si copii.
"Cānd copilul are acces la exprimarea verbala, īncepe minunatul joc al transpunerii īn cuvinte a trairilor si a emotiilor, al ascultarii si al recunoasterii copilului ca individualitate. Copilul are puterea magica de a se face auzit, de a ne īntelege fara cuvinte, de a ne permite si ne īntoarcem la propria copilarie pentru a umple golurile de tristete si angoasa... - dar deja aici am un semn de intrebare ??? trebuie doar sa īl ascultam".

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Si.. de ce imi era frica nu am scapat...... Am inceput sa avem probleme de alptatat. Mihai refuza din ce in ce mai des sanul. Abia daca mai suge cate ceva. Nu ajunge niciodata si la al doilea san, la varsta asta ar fi trebuit. I-am facut si proba. Nu suge mai mult de 60 de ml, din care mai si vomita cate ceva... Cand il pun la piept incepe sa se zbata si urlaaa... nu stiu ca sa ii mai fac. Mav, tu cum te mai descurci cu Antonio, ca la tine parca mai citisem ca patesti asa?
Ieri am cedat nervos si m-am dus sa ii cumpar lapte praf... si ghici ce?!? Nu vrea nici din asta.... Ba mai mult, dupa ce i-am pus lapte praf in bibe nu mai vrea sa ia nimic, nici macar cele cateva grame de ceai pe care le accepta inainte.
Nu stiu ce sa mai zic. Nu cred ca e problema de consistenta a laptelui, ca altfel nu lua cate 1 kg si 200 in primele doua luni. Acum a luat abia 350 de gr in aproape 3 sapt, din care in ultima sapt nu a mai pus nimic pe el. Maine mergem la dr sa vedem ce sfaturi ne da.

Olivia , chiar daca e trecut de miezul noptii

Anes, sa iti traiasca micitul crestin Remus, frumoase pozici. Ce mare s-a facut

Eli, dulcik tare Balacila si frumoase jucarii!

Avem totusi si parti bune! Astazi a reusit sa prinda ferm cu manuta o jucariuta si sa o duca direct la gura. Tare mandra am mai fost de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Neata, fetelor,

Mi-am amintit de la targurile de nunti ca exista o firma care face lumanari pictate,sculptate etc, foarte frumoase.
A avut7vazut /cumparat vreuna dintre voi? Eu as vrea ptr botez si mi-ar fii de folos sfatul vostru.
Noi o sa facem ceva foarte simplu nasii si parintii, apoi resturant (cel unde am facut noi nunta, asa sa aiba semnificatie), si ma gandeam totusi la ceva deosebit...nu pot sa ma hotarasc :(

Va pup, o zi linistita,

Gabriela - mami de rechin!!!
David Bogdan 1 dec. 2008

Mergi la inceput

Sunt pe net pe cherubinlily.ro, daca vreti sa le vedeti .
puneti voi www!!!

David Bogdan 1 dec. 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Mai dam si noi pe aici... in sfarsit... Teroristul a adormit in seara asta mai devreme asa ca imi permit si eu luxul de a pierde nitel vremea pe net.
Vesti importante - ne-am botezat in sambata asta. Am pus cateva poze POZE DE LA BOTEZ

Sa-ti traiasca micul crestin, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!
Ma emotionez de fiecare data cand vad bebei la botez!

David Bogdan 1 dec. 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata!

putina inspiratie:

"Daca traiesc in critica si cicaleala,
copiii invata sa condamne.
Daca traiesc in ostilitate,
copiii invata sa fie agresivi.
Daca traiesc in teama,
copiii invata sa fie anxiosi.
Daca traiesc inconjurati de mila,
copiii invata autocompatimirea.
Daca traiesc inconjurati de ridicol,
copiii invata sa fie timizi.
Daca traiesc in gelozie,
copiii invata sa simta invidia.
Daca traiesc in rusine,
copiii invata sa se simta vinovati.
Daca traiesc in incurajare,
copiii invata sa fie increzatori.
Daca traiesc in toleranta,
copiii invata rabdarea.
Daca traiesc in lauda,
copiii invata pretuirea.
Daca traiesc in acceptare
copiii invata sa iubeasca.
Daca traiesc in aprobare,
copiii invata sa se placa pe sine.
Daca traiesc inconjurati de recunoastere,
copiii invata ca este bine sa ai un tel.
Daca traiesc impartind cu ceilalti,
copiii invata generozitatea.
Daca traiesc in onestitate,
copiii invata respectul pentru adevar.
Daca traiesc in corectitudine,
copiii invata sa fie drepti.
Daca traiesc in bunavointa si consideratie,
copiii invata respectul.
Daca traiesc in siguranta,
copiii invata sa aiba incredere in ei si ceilalti.
Daca traiesc in prietenie,
copiii invata ca e placut sa traiesti pe lume.

"Copiii invata ceea ce traiesc" Dorothy Law Nolte & Rachel Harris, Editura Humanitas

mami de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Buna dimineata!

Simona sa-ti traiasca micul crestin, sa va bucurati de el. Mi-a placut tare mult poza cu pupicul. Frumoasa ideea cu tortul si cred ca tare gustos. Unde l-ati facut?

Vrabiuta, frumoasa poezia, m-a impresionat.

Vazut poze in contul Cozonacei cu printisori si printese, toti dulci si frumusei.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Aleinad, a fost infundat nasucul 2 zile, timp in care a respirat mai greu, apoi muci (verzi, nu dintr-aia albi de lapte), usoara moleseala si tuse. Totul a trecut cam in 10 zile, tot ce am facut a fost sa curat bine nasul ca sa poata respira, si i-am facut ceaiuri de tei cu cimbrisor si soc si-i dadeam cateva inghitituri inainte de masa, ca s-o hidratez si sa ia o pauzam mucozitatile

Sunteti puternice amandoua, tu psihic si ea fizic daca ati luptat numai cu mijloace naturiste. Felicitari!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata mamicute!
Va invit la o calda ,un suc, un covrig..(croissantele s-au terminat ca vad ca lumea se vaita de kile pe aici )
Eu tot racita cobza...din nou ..ca am mai racit o data si in jur de 9 decembrie...cu stare usor febrila (37,3-37,6), dureri de cap cumplite, dureri de oase, nas care curge garla, ragusela si durere in gat...ce sa mai, tot tacamul. Momentan sunt singura din casa care se prezinta asa! Sper sa raman unica, ca nici data trecuta n-am dat la nimeni. I-am bagat iar la restrictii pe sotz si pe David...nu mai pup pe nimeni! Cel mai greu e cu Luca, bine-nteles, pe care l-as pupa cat e ziua de lunga, dar acum ma abtin, pup si eu un piciorus, ceva.
Mai nou, de 2 zile Luca doarme prost noaptea. Unde pana acum prima repriza de somn de noapte era de vreo 4-6 ore, dupa care 3 ore si o lua apoi la 1-2 ore cu trezitul...acum a tinut-o toata noaptea cu sculari la maxim 2 ore.
In plus e taaare grabit la masa...cum a fost de la inceput de altfel. In maxim 3 minute mananca. Bine-nteles ca doar un san si nici pe ala nu-l goleste, dar el se pare ca se satura pentru vreo 2 ore. daca incerc sa il mai dau, face scandal rau. De aratat, arata bine, e falcos, are pulpite, probabil ca reuseste sa se hraneasca cum trebuie. Mai avem si noi putin pana la control, dar nu-mi fac probleme. La graba de la masa ii seamana lui David care la fel de rapid se satura.

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput