Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
justme25 spune:
Ziua buna fetelor!
Spuneti-mi si mie o chestie (tot uitam sa va intreb):cum arata burtica voastra?La mine pare inca destul de traumatizata dupa nastere. Adica s-a retras aproape de tot (mai am vreo 2 kg de dat jos, dar tinem cont si de sanii astia imensi, deci mare lucru n-ar mai fi), dar a ramas o piele in plus asa, un pic incretita. Asa o sa raman toata viata?Cu pielea de pe burta incretita? (in jurul buricului arata asa, in rest e ok..dar probabil la buric s-a intins mai tare si d-aia arata acum asa). Ce sa fac?Sa astept sa se retraga de la sine sau e o speranta desarta?Sunt cam trista din cauza asta!
In rest, bebe e bine slava domnului. Ia f bine in greutate, ne jucam, dormim, mai plangem din cand in cand, dar totul e ok in general. Cu mucisorii ma lupt si eu,ii tot scot cu o pompita, dar nu ii place deloc fetei manevra asta. Plange de numa numa.Si azi era cam haraita asa. Ma gandeam sa nu fie racita, dar nu are febra sau alte simptome de raceala.
alra spune:
oceanborn, thomas ce problema are la inima cu exactitate? are doar murmur sau si ceva neinchis?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
anca_27 spune:
Fetelor cu bebei de 7-8 sapt? Cat va mananca la o masa, aproximativ? Tre sa plec azi la un exam si pana ma chinuie talentul sa-i dea soatza cu bibe laptic de-al meu, am muls cumva vreo 60 de ml, ii ajung pe-o masea? Tare greu ma mulg, am tot strans incepand de aseara...
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
oceanborn spune:
Alra, la nastere ginecul i-a auzit un suflu la fel si neonatologul, i s-a facut eco la inima au depistat mai multe gaurele doar ca nu erau de ordinul milimetrilor,erau cica mai mici ni s-a explicat ca ar fi cam ca un burete... cica nu s-au inchis acele gaurele lla nastere cum ar fi trebuit...urmatorul eco la 3 luni.. dar intre timp pediatrul nu a mai auzit suflul la ultima vizita.
oricum am fost linistiti ca nu e o problema ca in timp dispare...eu sper sa fie asa , doamne ajuta! sper Ca si la Nicole a ta domnisorica sa dispara gaurelele acelea.
mami de Thomas
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Fetelor cu bebei de 7-8 sapt? Cat va mananca la o masa, aproximativ? Tre sa plec azi la un exam si pana ma chinuie talentul sa-i dea soatza cu bibe laptic de-al meu, am muls cumva vreo 60 de ml, ii ajung pe-o masea? Tare greu ma mulg, am tot strans incepand de aseara... Mami de Sara (8 dec 2008) _ Bazar pentru Sonia si Andrei Emma este iubire |
a mea bate si 100ml si nu e referinta de mancat prea mult
bafta la examen!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Ramo2007 spune:
Anca27, bubulina mea face 2 luni marti si papa la o masa 130 ml.In ultimile 2 zile papa uneori si la 2 ore...cred ca nu se mai satura, o sa-i fac mai mult de diseara...60 ml mi se pare prea putin.
Bafta la examen
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
justme25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Fetelor cu bebei de 7-8 sapt? Cat va mananca la o masa, aproximativ? Tre sa plec azi la un exam si pana ma chinuie talentul sa-i dea soatza cu bibe laptic de-al meu, am muls cumva vreo 60 de ml, ii ajung pe-o masea? Tare greu ma mulg, am tot strans incepand de aseara... |
Fetei mele nu ii ajung 60ml.si are 5 saptamani.Cel putin 90ml la o masa..asa vrea Narcisa..dar depinde de bebe acum..ce sa zic..
elilov3 spune:
simona sa iti traiasca micutul crestin...ce plangea saracutul mi se rupe sufletul cand ii vad asa ...sa va aduca numai bucurii..f f frumos tortul mah va lasat sufletul sa il taiati? cine la kilarit?
anca eu numai vb de bb balaila care la 7-8 saptamani manca peste 140 ml...off cu ce te mulgi? vezi sa nu iti lezezi sanii, mare atentie sa nu dai in alt alea dupa...a si bafta maxima la examen
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
anca_27 spune:
Mersi fetelor deci mai tb sa scot. Ms si de incurajari, e ultimul pe sem asta, sa treaca sa ma pot ocupa de zibe calumea.
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire