*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
Elara, scorpioanco-pe mine nu m-ai ingrozit, cunosc pasiunile si predilectiile zodiei ff bine
; sora bunicii mele, cea care m-a crescut efectiv, era scorpioanca; doua dintre cele mai bune prietene ale mele de suflet sunt scorpioance; si am avut doi iubiti scorpioni, cu ambii ramanand in relatii extrem de amicale. Asa ca, dupa cum vezi, tin aproape de voi
. Cat despre ce zice horoscopul tau, daca iti surad ambele variante, inseamna ca trebuie doar sa te joci. Cu copilul actual si cu...taticul![]()
![]()
Simo, 

. Cu sotul fii linistita, ulcerul azi se vindeca destul de usor; e gastric sau duodenal? sau nu a facut investigatii. Vor trece si zilele grele, tu tine-te tare caci baietii tai au nevoie de tine!

Eu ma culc 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
clau, stela, miha, vio,kya,gecko ce faceti?..sper sa va citesc maine la cafea!![]()
acum..
..ma rog..ideea asta ar fi..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Salut.
LA MULTI ANI CU SANATATE MULTA BBILOR ANIVERSATI AZI!
Cuscraaaa,of,cate incercari pe tine!
Dea Domnul sa se termine!Fii tare.Sanatate voua!Si eu am avut probleme maaaari cu stomacul-gastroduodenita care netratata a provocat esofagita de reflux si am trecut prin crize urate,si dupa o endoscopie mi s-a prescris un tratament bun si luat 3 luni de zile cu regim am cam scapat.Adik eu cred ca sunt bine,dar evit cat pot acidul din bauturi.
si sanatate.
Bubu,Nicol,eu inca nu sunt lamurita in privinta grasimii din lapte/iaurt.
Nu inteleg de ce pediatra mea,care e ciudata,dar nu proasta mi-a spus sa merg pe cel cu grasime medie,la fel si Simonei-Mimo i s-a spus.Si,Nicol,l-am intrebat pe dr Alex de la iomc pe site despre grasime si uite ce mi-a zis:"Ce procent de grasime recomandati sa aiba laptele de vaca in prepararea branzei pentru bebelusi?dar iaurtul? Pana acum am folosit lapte de vaca semidegresat,la sfatul pediatrei,dar aud diverse pareri,cum ca ar trebui lapte integral fiindca grasimea ajuta la formarea sistemului nervos,nicidecum nu ingreuneaza procesul digestiv." Raspuns:"Dieteticienii recomanda lapte cu grasime 1.5-1.8%. Este adevarat ca formarea sistemului nervos necesita acizi grasi (AG), insa cantitatea din laptele semidegresat este suficienta. Atingerea unei capacitati intelectuale cat mai mari depinde nu de procentul de grasime din lapte (care, oricum, nu este singura sursa de AG), ci de stimularea copilului.".
Asa ca eu merg pe procent de grasime mediu,in continuare.De asta iti spuneam,Nicol,ca 4% mie mi se pare cam mare,nu te supara pe mine.
dana,lasa socrii sa zica,fiindca nu-i poti intoarce din ideile lor.Tu fa cum crezi mai bine.
Cristina,sanatate Dariei.Nici pe mine nu ma mai lasa Tea la PC,imi trage de fire,e teroare.Cateodata urla cand ma benoclez la monitor.
Elara,eu te intrebam daca esti dr.
Iti vine sa crezi ca eu
chiar te "vedeam" jurist?![]()
Bubu,tare Stefanutul!
Cata,ce sutien push-up ai tu,ca vleau si eu sani vazibili?![]()

Bravo Vladut!!
Unde-i pomul?Mimo,iti dau dreptate referitor la bio-Euri.
Ela,
Sufletelul sa se faca bine.
Bai Luny,mie nu mi s-a parut niciun horror dinner,mami,fiindca Muffy a papat,chiar daca a papat cu batzaieli![]()
.Tea e de groaza.Ii si canti,si tine si gura inclestata si fff greu o deschide
.Azi m-a enervat la culme.
Cu parchetul ling-ling ce-am mai ras!!![]()
Ali
.Sanatate micutei,off!
restul fetelor.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mstela spune:
Tea azi s-a ridicat PENTRU PRIMA DATA in picioare in patut,sprijinandu-se de zabrele,si a exersat de vreo 10 ori!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mihatp spune:
hai ma stela ca m-ai provocat sa intru la povesti desi ma asteapta emisiuni preferate la televizor (ca tot s-a povestit de una alta, eu le cam iau la rand pe cele de pe zone reality pe teme judiciare... defect profesional)am vazut si awake
, si final destination si saw 1 si 2, parca si 3.
pentru toate 
pentru fanele genului recomand mind hunters, nota 100.
Luca maraie prin somn la urechea mea, apropo
asa, cel putin pe de-o parte le dau dreptate nutritionistilor tai, legat de stimularea copilului, si tind sa merg pe grasime full la iaurt. ca la Luca, la ce regim are de la ma-sa pregatire, in iaurt e singura grasime. asa ca macar de acolo sa primeasca.
iar de stimulare, am avut un insight, ia uite ca nu-s tocma' dusa cu preocuparile mele de diversificare a stimulilor, ca-mi pusesem intrebarea daca nu exagerez
(apropo de premergator si televizor).
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
elara spune:
Naty...ai fost mortaallllaa cu sfatul cu joacaaa !!!

Stela, dar tu esti jurnalist? Ca asa suna ce ai pov de dr la IOMC. Parca ii luai interviu.
Si daca laptele semidegresat e suficient pe mine tot nu m-a lamurit daca cel gras e sau nu e periculos....Eu ii fac branzica cu Zuzu rosu cum mi-a zis pediatra si ii dau Mily crema de iaurt si are 6% grasime...
Felicitari pentru progreseee !!! 

m-am speriat eu dar tot vreau tzatzeeeee...
mihatp spune:
stela felicitari pentru noua "achizitie" motorie
. si-mi pare rau ca va chinuitit asa cu papa.
luny, mufa al tau duduie de adrenalina! vai de sufletelul tau de mama ce te asteapta!
eu m-am temut de al nostru cu 2 colerici de "model genetic", dar se pare ca (surpriza!) e mai echilibrat ca noi.
zoze, ma bucur ca te-ai linistit, oricum tot bolnavior e puiu' saracu'.
sa treaca repede
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
elara spune:
Si...pentru cine are rabdare si placere sa (re)citeasca maine la cafea
...iata aici ceva foarte frumos (din cele mai dragi sufletului meu), ca sa va arat si o alta latura a mea.![]()
Poate asa imi mai spal pacatele fata de Mimo. 

http://www.globusz.com/ebooks/FireDeTort/00000019.htm
mihatp spune:
gecko, cum mai e patrick? si-a mai revenit?
tuchi?
clau?
cleme
, ce m-am distrat, ca si eu am sentimentul ca sunt invizibila uneori, m-am obisnuit ca asta-i mersul pe un forum, nu o iau ca sunt neinteresanta sau ca nu ma baga lumea in seama, dar e altceva daca esti fata in fata si chiar daca nu ti se raspunde tintit lumea se uita in ochii tai cand comunici, semn ca ai fost auzita. aici citim, suntem atente unele la altele, dar de raspuns asa cum ne e programul, pe ce ne nimerim, uneori ce ne amintim, alteori nu mai raspundem ca ne repetam ... si uite asa...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade