*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

elara, filmul de care ziceam iti era "destinat", sa-l cauti c-o sa te cucereasca.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Erata:
O trudea vreo tārna si-ar fi vrut s-o spuie
O trudea vreo TAINA si-ar fi vrut s-o spuie

Si gemea Dimina, toc acum pe dānsul,
Si gemea SIMINA, FOC acum pe dānsul,

acum am citit si am observat. nu stiu daca mai sunt ca sunt obosita si nu mai pot citi tot.
am citit doar primele 2 parti. maine insa o sa verific tot.

VA PUP.

Mergi la inceput

pentru ieri

Tudor-Stefan de underqueen
Mihai de zoze
Patrick de clodute

pentru azi

hip hip pentru Oana Teodora, zisa Te(r)o de liana
Clara de Mary_lou
Bogdan Alexandru de claudia99
Robert Cristian de somnorica

si am vazut ca se pregateste tuchi de

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

sunt singurel, bing-bang
tra-la-la-la-la, bing-bang

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Aooleeuuu, Miha, se pare ca si ca si Mimo..mi-am gasit acum nasul...
Multam' frumos de recomandare dar nu-s chiar pasionata de gen.....Eu sunt pasionata de documentare si reality showuri (cu spitale de urgenta..si alte de-astea...nu ma ref la "nora pt mama" ).....si doar ma miram de Mimo ca, pe lg ce am vazut eu...filme de care i-am spus ei, pe langa astea, Awake e un filmulet chiar f cumintel.

Era o vreme cand eram mai curajoasa si am vazut destule..dar acum le "diger" cam greu...Cred ca nu ma mai tine inima desi recunosc ca scenariile sunt beton si nu neg ca mi-au si placut in aceeasi masura in care le-am detestat...Vorbesc de ce am vazut eu..Final Destination si Saw in discutie fiind, dar am vazut destul de multe...
Mi-a placut si Kill Bill (daca il stii, e cu Uma Thurman), dar am vazut doar partea I, si asta fiindca s-a nimerit sa dau atunci pe acel program si m-a captivat muzica (G. Zamfir al nostru dar si multe altele...) si scenariul. Nu ca m-as da in vant dupa scenele sangeroase... Ba chiar m-am straduit sa le ignor.... A doua zi cautam melodia de la batalia finala cand a invins-o pe O-Ren...e suuper!!! "Flower of carnage" Meiko Kaji, daca nu gresesc.

Acum, de ex e ceva la HBO, cu un masacru...nici nu ma uit...cat de putin..Si mai ruleaza la HBO in perioada asta ceva cu un Motel al groazei parca......altul cu un Orfelinat...Nu am de gand sa ma uit...

Eu prefer thrilerul psihologic (asta ..da, chiar imi place ) nu cele cu fantome si crime sangeroase....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pai se putea sa ma culc si sa nu felicit pe Tea pentru genoflexiuni ? Bravo Tea!
Si asa Elara, o dadusi in zodii si-n poezie? Hai ca mai vii de acasa
Stiti ce ma gandeam eu? Sa incep sa-i dau lapte si iaurt gras lui Vladutz ca poate d-asta nene nu vorbeste Eu cred (pe bune) ca[]copiii mai grasi primesc indicatii pt lactate semidegresate ...acum Vladutz nu mai e gras, e f bine proportionat...dar atunci, pleznea de sanatate
Kya la Practiker fac perdele si draperii "la cheie" ! Si mi-am adus aminte sa-ti spun...ii zic Teodorei "Kya a ghicit unde erai aici (in poza de la schi adica)" la care ea serioasa "normal, ca doar a facut acelasi liceu, si ea tot acolo se ducea cand chiulea"
Miha pe tine te inteleg ca vezi filme d-astea ca doar e meseria ta sa observi cum gandesc toti ciudatii
Hai sa va dau un indiciu ca sa ghiciti ce filme imi plac mie E tot cu "mind" titlul si e "beautiful" rau
Sovi, Naty maine incerc sa-i dau lapte de capra...putin , sa se obisnuiasca cu gustul.Am zis ca astea sunt ultimele cutii de LP pe care le-am cumparat.De acum am baiat mare, trece la "cazan".Azi a servit niste sare in bucate si nu s-ar zice ca nu i-a placut
Noapte buna
PS Se simte ca am ciugulit cate ceva? Daca nu , marturisesc

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui elara

Aooleeuuu, Miha, se pare ca si ca si Mimo..mi-am gasit acum nasul...
Multam' frumos de recomandare dar nu-s chiar pasionata de gen.....Eu sunt pasionata de documentare si reality showuri (cu spitale de urgenta..si alte de-astea...nu ma ref la "nora pt mama" ).....si doar ma miram de Mimo ca, pe lg ce am vazut eu...filme de care i-am spus ei, pe langa astea, Awake e un filmulet chiar f cumintel.

Era o vreme cand eram mai curajoasa si am vazut destule..dar acum le "diger" cam greu...Cred ca nu ma mai tine inima desi recunosc ca scenariile sunt beton si nu neg ca mi-au si placut in aceeasi masura in care le-am detestat...Vorbesc de ce am vazut eu..Final Destination si Saw in discutie fiind, dar am vazut destul de multe...
Mi-a placut si Kill Bill (daca il stii, e cu Uma Thurman), dar am vazut doar partea I, si asta fiindca s-a nimerit sa dau atunci pe acel program si m-a captivat muzica (G. Zamfir al nostru dar si multe altele...) si scenariul. Nu ca m-as da in vant dupa scenele sangeroase... Ba chiar m-am straduit sa le ignor.... A doua zi cautam melodia de la batalia finala cand a invins-o pe O-Ren...e suuper!!! "Flower of carnage" Meiko Kaji, daca nu gresesc.

Acum, de ex e ceva la HBO, cu un masacru...nici nu ma uit...cat de putin..Si mai ruleaza la HBO in perioada asta ceva cu un Motel al groazei parca......altul cu un Orfelinat...Nu am de gand sa ma uit...

Eu prefer thrilerul psihologic (asta ..da, chiar imi place ) nu cele cu fantome si crime sangeroase....

Na ca pana sa dau eu send iti dadusi iar in petec

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Uite..ca sa ma explic mai clar... de ex. mie poezia ai ce scris-o Zoze mi-a dat fiori..nu ma amuza..nu-mi palce.... (Zoze..no offence )
Mie imi plac situatiile periculoase dar in mediul "controlat" de doctori. Sau documentarele alea forensic...dar si acolo fapta e consumata..e doar reconstituit firul evenimentului..se aduna cazul...bucatelele...aia..da. imi place...e interesant...

Apoi in filme..imi plac si cele tensionate ca de...e fain sa ne clocoteasca utin adrenalina, dar nu imi place sa vad scene sangeroase...sau cele cu stafii ca pe urma cand merg pe intuneric mi le imaginez langa mine .. pe bune..si tot eu singura ma lupt sa le sterg...

Mi-am amintit ca tot mai demult ca am vazut "13 fantome"...E demential! F bun ca film de gen dar cum am zis....mi-a placut si l-am detestat in acelasi timp L-au dat de curand la tv, zilele astea, si desi imi place sa revad filme...astuia i-am zis pas.....

Mergi la inceput

De fapt stii cum am cam vazut eu filme de-astea?
Eu nu prea suport sa raman "nesatisfacuta" adik tre' sa-mi satisfac.......curiozitatea(la ce va gandeati? nebunaticelor?) asa ca...daca se intampla sa vad...am stat pana la final.

Mergi la inceput

Mimo, iarta-ma... Miha..m-a provocat.

Mi-ai amintit de "profiler" moooammmaaaaaaa ce imi mai plaaceeaaaaa....Urmarea zilnic cate un episod , in 2001, ca tocmai luasem licenta si inca nu gasisem ed lucru... Am vazut zilele astea ca il difuzeaza iar dar nu mai stiu pe ce program.
Miha? Asta lucrezi si tu? Ca in Profiler?

Stela, am uitat sa zic. Multumesc frumos. Sunt flatata ca tu ma "vedeai" jurist. Daca se vedea pe mine...Inseamna ca mi-am ales bine profesia, nu?

Mergi la inceput