*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

pai vezi, ce crezi ca-ti recomand eu? e triller psihologic (mind hunters), cu o echipa FBI (examen final de intrat in meserie)

mimoooooooooo

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

elara, am 2 profesii preferate (nu practic niciuna): profiler si pilot de curse

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eeeee, at sigur il caut.

ma duc la nani.

Mergi la inceput

no, gata,
va

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gata??? e liniste??? elara, recunosc ca m-ai speriat!!! tu, figura angelica, cu preferinte atat de....hrrrrrrrr, sinistre??? maine poimaine mai ramane sa aud ca ai pasiune si pt spargatoare de gheata
si acum, ca mi-ai bagat cuiul cu horoscopul ala!!! tu stii ce mi-ai facut????
http://www.dsclex.ro/astrolog/horoscop/anual/euro2009/taur.htm
http://www.dsclex.ro/astrolog/horoscop/lunar/horoscoplunar.php?luna=$luna&zodia=taur

sa rad??sa plang?? sa sper?? sa ma spanzur cu cablul de la mouse??

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Foarte interesante discutiile! Mai Elara, chiar imi place cand esti vorbareata!
Nu va zic ce am facut pana la ora asta ...nu va ganditi la postii

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bv TEA!!

mai ce discutii de filme din astea...mai cu bau-bau..

sa va mai zic de Andra ce face mai nou? de nu vine de 10 milioane de ori pe zi si ma ia in brate si ma strange de numa.. ma topesc toata!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Natycu sa sti ca si Adrian papa lapte praf si a papat o vreme dupa ce s-a intarcat singur numai lapte praf. Apoi am zis sa-i reduc si acum e numai masa lui de seara chiar inainte de a se culca, asta de luni bune. Pe la 5-6 papa fructe iar la 8 laptele praf. In rest eu i-am dat dupa cum stii lapte de capra,vaca cu cerelele, cu alea-alea.:). asa cum zici tu nu stii ce sa faci si cum sa faci ca pe langa minunile alea contine si vitamine...deci si ceva bun. Oricum USA are peste 6 Milioane de Alzheimersi la ora actuala incepand de pe la 45 de ani in sus si nu-i de LP, e de la atatea TAMPENII ce le baga in mancarea oamenilor. Care crezi ca sunt cauzele? E tragic...fff tragic ceea ce se intampla acum in lume.

Mihatp imi pare rau pentru experienta neplacuta avuta cu mancarea aici. Si eu am patit la fel si incerc cu greu sa ma mentin, o portocala sa mananc si aia o pun dublu(vb unei prietene). Noi mancam gatit 98% si prajiturele...plus alte minuni din alea grtoase de aici nu luam. Mai cate-un german cake.. dar in general dulciurile sunt oribile aici. Incercam... incercam.... sper sa si reusim.

Mimo daca vrei sa incepi experienta cu vegeterianismul(:)) cum suna) ma altur. Macar asa ...un trial. Ce zici? Io sa mor de am intzeles chestia ai cu nu mai fac...:(.

CristinaGoji of of sa nu fie ceva grav. Pupici.Al meu trage de fire, e gelos si se baga la tastatura, la fire, am mouse din ala fara cablu si daca vede ca tastez tzusti il fura si fuge cu el. Este cateodata un chin sa stau la comp. Cateodata gaseste ceva interesant si ma lasa in plata mea

Luny am vazut filmuletele e mortal Matei. Ce baga taica-su la papa, si el... era asa de dulce , al meu nu te-ar fi lasat sa te apropii cu lingura de el. E bun copilul tau :).

Bubu sa va folositzi sanatosi de achizitii.Saracutzul Stfanutz nimeni nu l-a ajutat dar pana la urma a dibuit-o el . E un ambitzios :) Ce zice Vladutz de gradi?

DANA sa nu o stergi cu servetzele, spal-o numai cu apa simpla, fara alte minuni pt. o vreme.

elara la noi dupa icnirile de care pov tu (mama ce seamana descrietea ta cu ce se intampla p-acilea) urmeaza un IIIIII AAAAAAAAAAA si se face rosu' ca si racul :)) Tu stii undeva pe net de unde se pot "lua" filme gratis de pe net ?

ali_bia SANATATE PUIUTZEI!!!

mihutza tzipa de ma dor urechile. Cand ne intoarcem de la plimbare isi cunoaste casa:)) si cum ne apropiem asa vre-o 2-3 case incepe...aaaaaaaaaaaaa....ahaaaaaaaa iiiiaaaa :))de bucurie ca vede el casutza lui.... inchipuieste-ti. Moare dupa usile de la garaje...e fascinat de ele:) si de aia face. asta era doar un ex.

Simonic sanatate la familion. Pune putzin zaharel in sirop. Stiu ca e un sfat prea dur poate pt unele mamici dar mie polivitalul romanesc nu mi l-a vrut defel...il scuipa il varsa urla... si ala nu e ceva sezonier..e musai zilnic. Intr-adevar sunt ORIBILE la gust unele leacuri din farmacii...of of.

Sovi bingooooooooooooooo. Tu iti amintesti cate luni sunt de cand am zis io de laptele de capra???? Ai grija mami ca trebuie suplimentat cu FE NEAPARAT daca alta sursa de fe nu este in alimentatie. Zero,nema...zeept fe in el.Dar in alte circumstante cand copilul papa de toate e ok. Si noi papam laptic si iaurt de capritza si kefir de capritza... yumiiii. De-ai stii ce mult iti admir spontaneitatea si felul in care iei decizii..cateodata simt ca ne asemanam putin:). Din pacate eu n-am avut curajul tau cu bebele nr 2 asa de repede, si la nastere mi-au spulberat astia visele asa ca de frica sa nu pateasca bebila ceva am renuntat la cada :(((...si mai sunt exemple. Chiar...si fetitza o faci micutza sirena?

Bubu cum faci dulceata cu masina de paine?????

stela...ai vazuuuuuuuuuuuuut???? BRAVOOOO Tea!!!

elara tu ai scris poezia???? TU AI VAZUT filmul BONES????? E FORENSIC:) mie mi-a placut.

miha...WHAAAAAAAT??? Tu pilot de curse...wowwwwww I am..speechless...la propriu.

Mihutza al meu ne impinge cu mana de vrem sa il pupam. Numai cand are el chef e iubartez, dar are scuza e baiat...ha ha ha . oricum Andra e altfel de sufletzel, am ghicit-o de cand era cat un bob... Esti norocoasa.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! !

Suntem mai bine, se pare ca urarile voastre de sanatate au ajutat, totusi mergem azi la dr. sa o vada. N-a mai facut febra de aseara, dar s-a trezit dimineata urland rau rau, de l-a trezit si pe Vladut, care de obicei doarme ca lemnul. I-am dat cu Dentinox ca are gingiile de sus f.inflamate si s-a linistit, doarme acum. Ma speriasem deja cand am vazut cu urla si se zvarcolea. Of-of, cum n-am eu noroc cu dintii lor.

Stela - felicitari pt ridicatul in picioare!

Mihutza - ce frumos tre sa fie cand te iubeste Andra!

Daria nu ca plange cand stau la comp, dar se baga la tastatura si asa era si Vladut o vreme, cam tot pe la varsta ei, si am ramas fara 5 butoane de la tastatura, iar Daria paseste pe urmele lui, mi=a scos 2 pana acum, inca un pic si tre'sa schimb laptopul.

Nicol - ati ajuns? Sa faci shopping mult, si pentru noi!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata...va dau cafeul...si ceai...si capuccino...si loz bombon...

si acum imi scriu parerea si dupa aia TAC

aveti dreptate sa va intrebati ca ce e asa minune cu alimentele interzise pana la un an fara o zi si permise de la un an si o zi..dar luati-o ca o recomandare generala si nu personala...

MIEREA Unele borcane, productii etc contin spori de Clostridium botulinic. Clostridium botulinic care odata introdus in tubul digestiv al nou-nascutului se multiplica, elibereaza toxina si isi incepe actiunea devastatoare. Cele mai multe studii arata ca majoritatea cazurilor au fost/sunt la cei intre 6 sapt si 6 luni...adica in perioada in care intestinul lor nu este suficient matur, in perioada aia in care mamele se lupta cu "colicele". Dar aceasta maturitate care ii face mai puternici nimeni nu o poate prevedea...sunt copii si copii...v-ati lamurit singure de asta...si atunci cum ati vrea sa sune recomandarea medicilor? De unde sa stie ei care lot de miere este contaminat? de unde sa stie ei ce nivel de maturitate in functia organismului a capatat copilul vostru? Nu au de unde sti si atunci, ca un ajutor pt parinti, se poate face o recomandare generala...ca pana la varsta de un an (cand majoritatea copiilor au o functie a organelor bine dezvoltata) sa nu se introduca in alimentatie un produs care DA...o data la 10 milion de cazuri a produs o boala devastatoare. Sporii de Clostridium botulinum exista si in mediu (de exemplu pamant) si poate cu usurinta sa ajunga in tubul digestiv al copilului...dar atata timp cat una din surse (larg folosita in lume) a fost identificata si poate fi evitata atunci este normal ca medicii sa faca aceasta recomandare, repet, generala.
Este adevarat ca noi si multe generatii inaintea noastra am crescut inalti si frumosi cu tetinele inmuiate in miere si cu miere (ca doar e naturala) folosita pe post de indulcitor...dar oare si cati altii au murit? Ma uit la simptomatologie si vad debutul bolii...constipatie, copil letargic cu cap, maini, picioare moi, nu mai suge, plans slab...sa va fac traducerea si adaptarea...cum ar fi sunat simptomatologia asta descrisa de Tanti Floarea din sat la bunica...apoi draga mea, am mai avut un baiat...da' o fost tare plapind...si apoi nu o mai avut pofta de mancare...si apoi ni ase moale ca o carpa o fost si s-o dus...No, spuneti-mi mie de unde stiti voi ca acel copil a murit sau nu a murit de Botulism infantil? Poate daca as fi fost pe langa subiect as fi luat de bun ce o zis Tanti Floarea si m-as fi gandit ca "nu o avut zile" si ca asa "l-a lasat Dumnezeu...mai firav"...dar nu pot face asta ca sunt si eu Toma Necredinciosul. Asa ca eu, ca medic, NICIODATA nu voi putea sa ii spun unei mamici ...Da-i draga miere ca e naturala. Better be safe than sorry. Desi mai exista o multitudine de alte surse de toxina botulinica, desi pe lumea asta exista milioane de oameni ce frumos au crescut cu miere, desi majoritatea cazurilor (peste 95%) de botulism infantil sunt la sub 6 luni...eu am sa tin recomandarea ca pana la 1 an sa nu se dea miere copilului...nici preparata termic, nici nepreparata, nici o picatura, nici un litru...medicina mi-a arata ca DA se poate muri in primul an de viata din cauza mierii...iar pana una alta, nimeni nu mi-a aratat pana acum ca se poate muri din lipsa ei din alimentatia copilului.

SAREAiar o recomandare generala. Va aveti dovada pe voi insiva ca se poate supravietui bine mersi cu sare in primul an de viata. Dar iar este o recomandare generala...de ce?...pentru ca ceea ce ii nociv este EXCESUL de sare pe un rinichi imatur. Stiu, ca vreti sa imi spuneti ca voi nu puneti multa...ca ii acolo cat cuprindeti intre degete...ca puneti 3 boabe...dar medicul nu are de unde sa stie. Sunt convinsa ca daca s-ar putea recomandarea ar fi ca sarea in mancarurile copilului sa fie "cu masura". Din pacate "masura" asta e problema...ca masura mamelor nu intotdeauna se potriveste cu masura medicilor...si masura voastra nu se potriveste cu cea a soacrelor sau cu cea de la restaurant etc. Uitati-va pe borcanasele cu piureuri pt copii...veti vedea acolo la ingrediente trecut "SARE"...pai bine dom'le cu ce e mai buna sarea de la Nestle, Hipp etc? pai e mai buna...pt ca "masura" e cunoscuta si e reglementata prin normative...normative ce la voi in bucatarie nu functioneaza.
Si mai e o situatie...omul e facut sa negocieze...uitati-va la voi...pai de ce miere doar dupa un an...daca s-ar spune "sarea este permisa sub 1 an in cantitate de 1 mg la 100 de piure" atunci sigur v-ati intreba ca de ce nu 1.5mg...si daca ati pus 1.5mg de ce sa nu scapati 2 mg...va explica Naty cum e cu cardiacul ce isi negociaza paharul de vin din dieta mediteraneana si tuchi cum e cu felia de paine la diabetic...si atunci nu credeti ca e mai usor sa faci o recomandare generala de fara sare pana la 1 an? si revin...consumul de sare excesiv (fara a se sti ce inseamna excesiv) a fost demonstrat ca poate duce la afectare renala cu aparitia hipertensiunii in viata adulta...dar nici un studiu nu mi-a arata ca a murit sugarul de ciuda ca nu a primit sare in primul an...si nici de mame batute pe motivul asta nu am auzit.

no gata...mi-am inghitit limba si jur ca nu o mai scot.

Patrick e bine, mucos, chelalaie..dar la gradi tot l-am dus.
Va doresc sanatate la puiuti (Zoze, Cristina, Pidana, Blankar, Simo,si sigur am uitat pe cineva ) si nopti cat mai usoare.

Naty, nu ai spus cum a fost la cresa.

Mergi la inceput