*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Bai ce program la TV 
Sa traiti conducator iubit 

Si Mitica Dragomir care se da dizident A A ca fi'su cica AA l-a injurat pe Ceausescu A-A cand era soim al patriei 

Simo ce rau imi pare 

Sovi cine ambaleaza laptele ala de capra, ce firma e?
Cum se face lapte de migdale, pune si tu niste secrete 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Luny, sunteti o familie pe cinste, cu totii! a tunat si v-ati adunat! ![]() ... daca tot a deschis Adriuta subiectul si a ridicat-o la fileu, cat e topicul cald, as vrea sa citez si eu dintr-un articol de aici: http://www.all-creatures.org/cb/a-babies.html If breastfeeding is not an option, raw goat's milk is an acceptable substitute. Goat's milk is similar to human breast milk in composition. However, goat's milk should be diluted 50-50 with distilled water as the protein content is slightly higher than that in mother's milk. Goat's milk keeps about four days in the refrigerator. If neither of the above are available, well-strained raw almond milk, diluted Barleygreen and/or well strained, diluted carrot juice may be used. Adicatelea daca nu e lapte de tzatza, prima opriune cea mai buna e laptele de capra proaspat. Daca nici asta nu e, merge cu lapte de migdale facut acasa, suc verde de orz (cel de grau este aproape la fel de bun)si suc de morcovi. Acestea putin diluate. Lapte de capra fresh in Bucuresti din pacate nu e, ii dau pasteurizat, vad ca se linge pe bot, si ii plac si celelalte 3 optiuni. Pana sa am juicerul de green gius, le faceam la blender si ieseau ok. Totusi, ii dau si LP, macar pana la 1 an (ca sa vedeti ca nu sunt asa fanatica Sper ca puii de Tuchi, de Zoze, de Livi, sunt mai bine! si cine mai era bolnav, sanatate multa! Pupici la randunici. peseu: eu cu samburica suntem bine, in continuare fara greturi, doar obosesc mai repede. azi i-am pus lui sash pampersul prins la spate ca nu mai aveam putere sa ma lupt cu el, si nici sanse de izbanda nu vedeam. a functionat si invers huggiesul! (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") si acum tiker DPN 7 sept |
vreau si eu musai reteta de lapte de miglale, plssss, da' zi-mi asa, ca la tutzi, sa pricep! aici sau pe pm, cum doresti matale

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Baga aici, ca sunt curioasa!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Am scris mai devreme si am pierdut
Mihutza, si Iulia tiiiiipa de placere de mori de urechi. cand e suparata ori plange ori te cearta "ne, ne, ne, nai, nai ,nai"
Am vazut Stef urcator in pat
si pe tati care-i zice ca e prea june pt asta![]()
![]()
Sovi, stiam de virtutile laptelui de capra (sa nu uitam ca pana si in mitologia greaca insusi Zeus a fost crescut cu laptele caprei Amaltea
) si, daca admitem ca laptele praf e asa o otrava (eu nu vreau/nu pot sufleteste sa admit), sunt de acord ca e o optiune infinit superioara laptelui de vaca. DAR: in tara noastra...in Romanica...vrei sa-mi spui tu mie ca ai avea curaj, ever, sa-i dai lapte de capra crud? Despre laptele de migdale in loc de lapte...eu ma abtin
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
elara spune:
Luny, ai dreptate tu... normal ca daca l-ar durea nu ar mai face...si ca de cazut nu il lasi tu sa cada...
De fapt cred ca mai mult rau mi-ar face mie..sa o vad pe Maria ca face asa...
Nush de ce dar arata cam infricosatoare activitatea... de altfel cred ca si tu cam la fel simti ca de aia ai si numit-o "cina horror" ,nu? ![]()
Dana, mult succes cu lapticul. Fi-mea dupa vreo 2 zile deja a inceput sa-l accepte fara pacaleli.
elara spune:
Ia uitati aici ce zice pt luna asta la Scorpion...
http://www.dsclex.ro/astrolog/horoscop/lunar/horoscoplunar.php?luna=$luna&zodia=scorpion (pt cine nu are rabdare....cititi doar ultima fraza).
Deci? Ce sa fac? ![]()
Mie imi surad ambele optiuni...
sovietica spune:
Mimo, laptele e nemtesc, de la Andechser Natur
Eu laptele de migdale il fac asa: pun o cescuta de migdale la inm.uiat seara, si dimineata le arunc in blender cu apa, in proportie de aprox 4:1. dupa ce le maruntesc bine le strecor printr-o sita cat mai fina, si in zgarcenia mea mai pun putina apa peste ramasitele alea si mai bazai putin si las vo 10 min sa treaca tot in apa. strecor si asta. Daca stramba din nas ca era prea diluat sau cine stie de ce, ii puneam niste suc de morcovi sau o cupa de LP.
S-ar zice ca laptele de migdale tine 2 zile daca e tinut la frigider.
Naty, de aia am si zis ca ii dau si LP, caci mi-e teama sa nu fac vreo nefacuta. La cat bidoneaza Sash, imi permit sa ii dau din toate. Asa ma simt eu mai linistita. S bea 3x 210 ml/zi acum. Uneori si mai mult. Odata LP, odata capra si odata migdale cu morcov. Green juice nu se pune la numaratoare, ca ii dau cu seringa, putin si nu zilnic. Si iti multam ca mi-ai deschis ochii ca exista laptele resp. pe piata noastra.
Simoooo 
haidibre inapoi pe linia de plutire! Sanatate multa sa alerge la voi!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
tiker DPN 7 sept
luny spune:
elara la noi activitatile de genul asta, ma refer la nazdravanii si lipsa de rabdare la masa, inclusiv de a sta intr-un loc, sunt la ordinea zilei
..e normal sa para ciudat ptr cine nu e invatat cu ritmul asta, si are un copil mai rabdator,mai cuminte,mai linistit..al nostru ne seamana in totalitate, asa ca nu mai comentez![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Sovi si i-ai dat ambele feluri de lapte asa, deodata? Si le-a acceptat din prima? Nu a sesizat diferenta? Ca ti-am zis, Iulia cand am incercat sa-i dau respectivul lapte de capra a refuzat fara discutii. Si randunoiul mi-a sugerat sa-i inlocuiesc treptat Aptamilul, ca poate asa o pacalesc. Nu stiu, sunt inca in mare dilema ce sa fac cu laptele, cred insa ca voi mai sta totusi o vreme pe Aptamil. Asta e, la Iulia a fost greu, teribil de greu cu orice formula de lapte...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
elara spune:
Mimo, se intoarce roata impotriva mea. La HBO e Awake si m-am gandit sa-l revad, macar putin...ca uitasem multe si eram curioas cam ce te-a speriat...
Si amvazut ca tipul are grupa de sange 0 negativ (o grupa rara caci 0 desi e donatoare universala nu primeste decat de la ea...iar Rh negativ restrange aria...) .... Si mi-am amintit ca si frumoasa brazilianca Mariana avea la fel...
Brrrr si eu...
Pana acum am suferit 3 operatii (deviatie de sept, sinuzita maxilara si cezariana) si nu mi-a fost frica nicioadata (decat ceva emotii e drept..dar mereu m-am simtit in siguranta...).
Ei bine acu' mi-e fricaaaaaaaaaa....Daca mai ajung la bisturiu, si imi trebuie sange si nu au???

a tunat si v-ati adunat!