*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ali sanatate Alexandrei!

Elara mersi de raspuns!
Cristina am uitat sa iti spun ca nici pe mine nu ma lasa Andra la calc.. acum doarme si de aia stau lejer..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ali multa sanatate va dorim!
Mihuta daaaaa, Mufy tipa din toti rarunchii cand are chef!! cand e bine dispus, cand vorbim noi tare sau pe un ton mai ridicat, cand se joaca! e un mod de exprimare si asta!
lyvy

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

si mai revin si mai intreb odata ca nu m-ati vazut: ai vostri tipa de placere din toti rarunchii? ca Andra mai nou numai asa o tine..

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

a mea tipa si de placere si de suparare. se aude cu 2 et mai jos

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, de montat n-am intrebat, ca noua ni le pune socrelu...si ne-am ales modelele, a venit o tipa, a trecut intr-un caiet masurile, rejansele, bla-bla si apoi tipa care coase acolo a zis ca pe 3 februarie sunt gata, ca avea multe de cusut Manopera este 3,5 ron pe metru, la noi a venit 1 mil pentru perdele si draperii.
Perdelutele le-am luat la fel, alb-bej, simple, doar ca se vede pe material ca si cum ar fi tras un fir din el...din loc in loc...sunt f. finute. Iar draperiile sunt bordo la sufragerie si verde deschis la dormitor, cum aveam jaluzelele. Si au din loc in loc dungi verticale catifelate. Abia le astept!!
Eu vroiam de anul trecut sa iau, dar randunoiul zicea ca ne mutam si n-are rost...acum nu cred ca o sa ne mai mutam anul asta...asa ca...s-a hotarat el, am fost uimita!

Ma bucur tare ca v-a placut Stefu cum se catara singur in pat

Ioana, masina ta nu are program doar de framantat si dospit? ca poti sa faci orice in ea. E programul de aluat de pizza. Daca ai, atunci setezi la programul ala si faci aluatul.

Am gasit niste sosuri delicioase pentru salate intr-o carte Reader's Digest, daca va intereaza le-am postat aici http://www.bucataras.ro/dressinguri-pentru-salate/

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Luny, Lyvy
deci ma bucur ca nu sunt singura care are nevoie de dopuri..

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Mimo, pup sa treaca. Si eu promit ca nu mai fac.

Luny, am vazut bocanila si mi-a placut mult, am vazut si plimbarea cu crocozaurul si matza care privea cu interes... dar la faza cu "cina horror" chiar m-a cam speriat.. Si noi avem scaun identit, tot Chicco Poly Ruby dar eu nu as avea curaj sa o las sa faca asa..ca poate se rastoarna, Doamne Fereste......sau..capsorul..nu il doare?

Bubu, da' sotul tau le are nene cu incurajarile... Dupa ce a momit sadic kupkilu' sa urce, si ii batea cu palma pe pat... la sfarsit i-a tras niste "laude" de i-au mers fulgii

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

scriu si eu,sa imi mai plang nitel viata!dupa ce ca am de tras cu David ,azi-noapte l-a apucat pe sot o durere teribila de stomac,abia mai respira...are un inceput de ulcer!il doare f tare .....si Sam de dimineata s-a hotarat sa se raceasca si el,sa tuseasca..si am mers la dr am venit cu un brat de siropuri pe care le refuza,si vomita la greu,daca i le dau cu forta..plus ca are si febra....asta-i viata mea!de acum ma astept la orice

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Luny, sunteti o familie pe cinste, cu totii! a tunat si v-ati adunat!

... daca tot a deschis Adriuta subiectul si a ridicat-o la fileu, cat e topicul cald, as vrea sa citez si eu dintr-un articol de aici: http://www.all-creatures.org/cb/a-babies.html
If breastfeeding is not an option, raw goat's milk is an acceptable substitute. Goat's milk is similar to human breast milk in composition. However, goat's milk should be diluted 50-50 with distilled water as the protein content is slightly higher than that in mother's milk. Goat's milk keeps about four days in the refrigerator.

If neither of the above are available, well-strained raw almond milk, diluted Barleygreen and/or well strained, diluted carrot juice may be used.

Adicatelea daca nu e lapte de tzatza, prima opriune cea mai buna e laptele de capra proaspat. Daca nici asta nu e, merge cu lapte de migdale facut acasa, suc verde de orz (cel de grau este aproape la fel de bun)si suc de morcovi. Acestea putin diluate.

Lapte de capra fresh in Bucuresti din pacate nu e, ii dau pasteurizat, vad ca se linge pe bot, si ii plac si celelalte 3 optiuni. Pana sa am juicerul de green gius, le faceam la blender si ieseau ok.
Totusi, ii dau si LP, macar pana la 1 an (ca sa vedeti ca nu sunt asa fanatica )

Sper ca puii de Tuchi, de Zoze, de Livi, sunt mai bine! si cine mai era bolnav, sanatate multa!
Pupici la randunici.

peseu: eu cu samburica suntem bine, in continuare fara greturi, doar obosesc mai repede. azi i-am pus lui sash pampersul prins la spate ca nu mai aveam putere sa ma lupt cu el, si nici sanse de izbanda nu vedeam. a functionat si invers huggiesul!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hai mah, Elara, crezi ca daca l-ar durea ar mai face el asa?si apoi, ai vazut ca e moale spatarul,e buretat! ca doar nu-s 'blegi', sunt doar copii mici..daca ar fi vreu pericol, as interveni, fii sigura,de rasturnat, chiar nu are cum!
offf, simo...au venit toate bolesnitele dupa voi.. scoate si rezolva-le

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, linisteste-te!! Si asteapta-te sa... se faca bine!!! Aveti grija de voi! Multa sanatate!

Si David tipa din toti rarunchii!!

Bubu, masina si-a luat mama si inca nu ma lasa sa-mi iau si eu. Zice ca daca se plictiseste de ea mi-o paseaza, asa ca astept. Da, stiu ca are program de aluat, de dulceturi, prajiuri... Mimo, esti?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput