*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Cleme, eu stiu ca incepand cu data depunerii cererii lui, concediul tau se suspenda si al lui, dupa solutionare, va incepe in aceeasi zi...in care a depus cererea... Deci nu vad impedimentul..dar nu ma mir ca am mai citit la legislative ca unele de la birou ed acolo habar nu au de lege si te certi cu ele acolo cu legea in mana....Oricum...va fi bine...

sa te auda Dumnezeu si sa vina banutii repejor, daca se paote pana pe 20, ca imi doresc sa ii iau fetei alti cercelusi cand va face 1 an si sa facem o petrecere frumoasa...cum vrem toate, nu?

pana acum insa, desi ciac ar trebui sa vian intre 15 si 20, mai mereu au venit dupa 20...ar in decembrie nu au venit deloc..au ajuns abia in ianuarie...

Mergi la inceput

Eu sunt norocosa ca fi-mea a vut de mica o toleranta crescuta la frustrare...

Luny, te rog frumos iarta-ma ca te-am confundat... SI imi cer iertare si celei ce a intrebat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cleme, tu sa fii invizibila? cu mandretea aia de fetita? no way! apropos, felicitari!

fetelor, vb chiar acum cu ali. e tare necajita. alexandra ei are iar pneumonie si ii face injectii.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Elara concediul meu s-a suspendat din noiembrie! Acum iau 2 mil alocatia fetii si 2 mil stimulentul pt ca m-am intors la munca. Si a scris pe cererea respectiva data de 1 februarie.
Ariel
Ali si multa sanatate micutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Apoi am fost in Hornbach si am cumparat perdele si draperii pt. sufragerie si dormitorul meu , martea viitoare sunt gata si abia astept!!

Bubu ti le cos ei si ti le aduc gata pentru montat? Stii cumva daca au si serviciu pentru montat galeriile in tavan?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LMA bebelusilor de azi si de ieri!

Demential Mufa! si bv tati pt ingeniozitate!

Ela, Pidana, sanatate la puiuti!

BV Stef!

eu am inceput sa coc paine, desi nu am masina.. si normal ca nici nu se compara cu painile pe care le gasesti aici.. randunoiul a fost foarte incantat! deci de acum m-am reprofilat pe copt paine..

Andra are cateva zile de cand imi cam face mofturi la masa de seara.. aseara i-am cantat sa pape.. alaltaieri i-am pus gummy bear.. oare e doar o faza?

si mai revin si mai intreb odata ca nu m-ati vazut: ai vostri tipa de placere din toti rarunchii? ca Andra mai nou numai asa o tine..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Mihuta, Maria tipa de placere dar nu asa tare cum spui tu. Tipa si silabiseste cu bucurie cand se joaca si e f incantata.
Dar ea nu tipa tare nici cand e nervoasa. Am mai zis eu ca ea doar icneste sau incepe sa ne tipa o prelegere de bolboroseli pe ton e drept ca mai ridicat dar atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Na seara!!

Cleme, cum iei 2 mil stimulent??????Eu stiu ce e 1 mil.

Luny, e super haios Mufy cu tatal din dotare, ce se distreza el pe crocozaur!!! E un dragutz.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Aliiiiiii, of mai dragutzo, ce sa zic, ii doresc Alexandrei multa sanatate si tie putere, e ffff greu sa fie puiul bolnav, eu n-am stiut cum e , si cand s-a imbolnavit Iris am fost diperata.
Va fi bine!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Elara,stii ce cred? Cred ca mi-ai pus gand rau Ajuuuuttttooooooooooooooooorrrrrr! Promit sa nu mai fac, sa nu mai zic, va rogggg!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput