*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mimo si stai linistita ca la cat de invizibila sunt pe aici nu e tragedie
Pidana barbata-miu a depus dosarul sapt trecuta la serviciul de la noi din sector (6) dar cu data de 1 februarie si i-au zis tipele de acolo ca primii bani vor veni la sfarsitul lui martie. Deci cred ca dureaza cam o luna si ceva/doua pana vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo
l-am vazut si pe Stef, baiat puternic!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

SALUTARE, STOL!

Eu inca nu am citit tot sunt tot la cap anterior... dar am intrat sa ii scriu ceva lui Mimo. Va rog frumos sa ma scuzati ca sunt off topic.

1. F funy melodia..m-am distrat copios.

2. Daca Awake te sperie asa tare..ce zici de Final Destination? Sau si mai rau de SAW???? Din Saw nu am vazut decat o parte, nu stiu care, nu tin minte, ne dusesem cu niste prieteni... Am zis ca nu ii mai lasam sa ne aleaga ei vreun film... Oribiiiil !!!

Sa-ti zic cum incepea? Un tip se trezeste rapit, si cu o masinarie oribila in jurul gatului si e informat parca printr-un mesaj video ca are cateva minute sa se decida daca isi scoate chestia de la gat inainte sa se inchida si sa-i faca capul chisalita, cu pretul urmator: sa si scoata singur un ochi, pe viu si sa gaseasca cheia in orbita...I se arata radiografia.. fusese operat si era bagata acolo!!!! Oriiibiiil!!! Si iaca asa o tine tot filmul cu diverse scenarii diaboloce...si cu .... bineinteles victime...Partea originala: pe nici una nu o ucide crimilalul cu mana lui...
Ei? De regiszorul asta ce zici?
Mie Awake mi se pare parfum...

Sau ce parere ai de asta?
http://www.libertatea.ro/stire/capete-de-om-maini-picioare-le-poti-manca-in-tailanda-227528.html - e drept ca e vb doar de paine..dar ce minte bolnava ar face sau ar cumpara asa ceva??? Si cum i s-a permis sa deschida asa un magazin???
Eu una am fost socata si...dupa cum am povestit eu nu ma sochez usor...

Si as mai avea eu cateva de zis.....despre cruzimea extrema dar ma abtin ca nu vreau sa va sochez ca mie mi-au trebuit cateva zile sa uit cat de cat si chiar si acum regret ca mi-a spus sor-mea ce monstrii pot exista pe lume...Preferam sa nu stiu...Avea de gand prietenul ei sa-mi trimita un filmulet...Am reguzat categoric si tot ma bantuie ideea...

Ei?? Mimo, mai traiesti?
Daca vrei iti dau si link spre pag oficiala a SAW ca tocmai am gasit-o...

Mergi la inceput

Si daca tot vb singura sa continui: pt cine e interesat a crescut valoarea tichetelor de cresa la 350 lei.

Mergi la inceput

Luny, nu sunt doctor. Sunt jurist si al fac am facut si medicina legala.
Desi o consider extrem de frumoasa si atragatoare, profesia de medic, nu ma consider suficient de buna pentru asa o profesie grea.

Din pacate multi medici o fac fara sa se intrebe daca sunt suficient de buni pentru ceva atat de greu si important cum este sa lucrezi cu viata si sanatatea unui alt om.
Asta e motivul pentru care intalnim cazuri infricosatoare si tragice care umbresc si rezultatele medicilor cu adevarat daruiti de natura pentru a o face cu inteligenta multa, talent si daruire.

Mergi la inceput

Cleme, cum adica a depus cu data de 1 februarie????
Daca eu am depus pe 8 ianuarie, asta inseamna primii bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bravo, Stefanut!!!

Bubu, m-ai omorat cu cornurile alea!! Sambata viitoare le fac!! Moulinex are si mama, deci trebuie sa ma duc acolo sa le fac

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

mai am si eu de raspuns la 2 intrebari:

- eu i-zam dat paine (bucatele de miez) cu unt Marii si chiar si cu un prafulet de sare.

- fi-mea nu se enerveaza daca ii iau ceva din mana... sau o indepartez de undeva... E drept ca ea se screme si tot insista, vieria o pauzaste in bratele mele sa ajunga unde vrea..
De ex acum cand e la mine in brate sI vrea la tastatura....nu urla...doar icneste si se zbate si se rasuceste in bratele mele ....dar atat

Mergi la inceput

Pai Elara el a depus acum dosar in numele lui. Eu am inceput munca si momentan iau 3 milioane si tipa de acolo i-a zis sa depuna cu 1 ca sa nu se trezeasca astia sa ne ceara banii pe care ii iau eu retroactiv. Si cred ca si tu s-ar putea sa iei pe la inceputul lui martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

elara stiu ca nu esti medic!..cred ca altcineva te-a intrebat..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput