*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)
Raspunsuri - Pagina 4

pucca spune:
Luny daca este unguent, miroase urat, exact cum mirosea cutadenul, daca sti.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

bubu05 spune:
Da, Naty, din 2 februarie. A zis tipa de-acolo ca ei tot in hambarului vor trimite dosarele...doar ca o sa dureze ceva pana strang ei dosare, le trimit, le inregistreaza aia ...
Feteleee
CONCURShttp://www.bucataras.ro/concurs-nou-bucatarasul-copiilor/
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

bubu05 spune:
Zoze, ma bucur ca te-ai linistit cu rubeola! hai ca o sa se faca bine!
Am vb. si eu azi cu asistenta, si am intrebat-o de Sinupret, ca tot am auzit-o pe Blanka. Si le dau la amandoi pt. muci, lui Stef 10 pic/3 ori pe zi si lui Vlad 15 pic.
Aaa, Naty, am inceput si eu sa-i dau lui Stef pastiluta de Vigantollenten, o inghite si gata , ii dau putina apa dupa ea. Si ii dau si lui Vlad, tot de 500.
Luny, mai bine ia alt tub! ca l-ai desfacut acum 10 luni, nu? nu stiu ce sa zic...eu parca nu i-as da cu ala
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

numeioana spune:
Heeeei, Muffy!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

PIDANA spune:
cred ca deja a facut de 10 ori azi. Are fundu rosu ca maimuta si incepe sa planga de cum o pun pe masa sa o schimb. acu e in fundu gol cu tacsu in pat. eu plec la farmacie si in piata.
Mie mi-a depus mama dosarul la Hambarului si zicea ca de la 1 febr se depun unde am depus si cererea pt indemnizatie. iar raspuns primim acasa in 30-90 zile. oare banii cand i-om primii?
Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

mimonix spune:
Inca o data transmit si pe aceasta cale rasetele mele pt Mufi si tati de Mufi , demential!
Felicitari Stef tetete , Doamne ce dulceata mica!
Iar cu Vlad, bravo pt gadanita si sa stii BUBU ca acolo trebuie sa ramana, e mai bine, vei vedea
Si Cleme daca-ti spun ca aseara m-a pocnit revelatia la 1 noaptea ca pe Diana n-am felicitat-o pentru primii pasi Bravo Diana
Mai zic La multi ani pentru bebeii scumpi de 25 si 26!
Multa sanatate Dariuta si Mihaita!
Sa ne vedem cu bine pe seara!
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

mimonix spune:
Am gasit asta la "generale" si nu pot sa nu v-o arat si voua
Pregatiti-va randunici, incepe o etapa speciala in viata voastra :
Simona,mamica de Teo

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pucca Luny daca este unguent, miroase urat, exact cum mirosea cutadenul, daca sti. Bianca Maria - 28.03.2008 Minunea mea! poze |
da, exact..

LUNY

Life is to precious to worry about stupid Shit!

natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Am gasit asta la "generale" si nu pot sa nu v-o arat si voua ![]() Pregatiti-va randunici, incepe o etapa speciala in viata voastra ![]() ![]() ![]() ![]() |

Naty
mamica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

bubu05 spune:
Daaa, Mimo, o stiam
Ce sa fac...ce sa fac...baietii dorm...paine am facut...Lica mi-a calcat cat am fost plecata , i-a facut papa lui Stef si a facut ordine...deci n-am ce sa fac
Saptamana viitoare trebuie sa mut patutul lui Stef la Vlad, gata ii mut pe amandoi, sa vedem cum o fi! Nu pot sa pun galeria cu doua sine in dormitor la mine din cauza sifonierului, pe care l-am dat f. aproape de geam, ca sa incapa patutul lui Stef...deci, mutarea!
Bubu mic
Bubu mare
Poze