LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)
Raspunsuri - Pagina 8
aweya spune:
Ziua buna si de la noi... Astazi mai dau eu o si impreuna cu o felie maare de tort.
Acum un an aparea pe lume minunea mea mica si dulcica... Nici nu-mi pot imagina cat de repede a trecut timpul.
Si pentru ca atunci nu scriam pe forum, am sa va povestesc acum pe scurt cum s-a nascut Mihai: Am avut o sarcina foooarte usoara, simteam ca plutesc mereu, nu am stiut ce sunt greturi, contractii sau altele. Stiam ca voi face cezariana din cauza unor probleme medicale, obtinusem aprobarea dr.Vladareanu pentru asta, asa ca asteptam sa se intample... Dupa politica lor, asta insemna sa astept declanasarea travaliului si abia atunci sa facem operatia. Dar eu aveam un stres cu asta pt ca sunt din Ploiesti si deja aveam scenarii cum nasc pe podul de la Otopeni, apoi pe cel de la Baneasa si asa mai departe. I-am spus dr si a ramas ca vom vorbi la telefon. Asa ca pe 24 ian ma suna si ma intreba "ce zici daca nasti maine?"... Eu ii spun ca e ok, deja tremuram toata de emotii, iar pe 25 ian dimineata ma prezint la spital. Ma interneaza, imi fac analizele si urmeaza sa nasc... Dar...nu se mai poate la 9 dimineata pt ca sunt urgente, ramane la 11, la ora aia are nasteri, amanam pana la 13, cand imi spune ce sala de operatii este full, asa ca o lasam pt seara la 7, care se face 10 seara... Buna, intram in sala, totul este pregatit, stau de vorba cu anestezistul, un om foarte de treaba si il asteptam pe dr. Va dati seama ca inima mea era deja in gat... simteam ca ma sufoc de emotie. Dar intre timp apare un dr renumit pentru mitocanie si tampenie, care intamplator era de garda in ziua aceea si spune ca nu mai are loc nici o nastere, pentru ca nu reprezint o urgenta si el are nevoie de anestezist (de fapt, avea si el niste cezariene pe care vroia sa le rezolve atunci)... Dr nici nu a mai apucat sa vina ca deja anestezistul si asistenta au fost nevoiti sa plece. M-a apucat la propie disperarea, am iesit de acolo plangand de mama focului, sotul mai sa lesine cand m-a vazut, a crezut ca s-a intamplat ceva cu bebe... Au fost super de treaba asistentele si infirmierele care m-au linistit si m-au trimis intr-un salon sa dorm. Bineinteles ca nu am dormit in noaptea aceea si mai mult am plans... Dar dimineata, 26 ian la ora 7,30 am intrat din nou in sala de operatii si, ma credeti sau nu, cu toata anestezia lor eu am simtit cand l-au scos pe puiul meu, am simtit cu s-a desprins de mine... Apoi m-am trezit in salon si l-am intrebat pe sot cu e bebe... sa auziti raspuns "E...e mic, negricios si cu nasul mare ca mine si unchi-su"...Am zis ca asta e... ma consolam ca e baiat si nu conteaza ca are nasul mare...Asta pana mi l-au adus si l-am vazut. De unde nas mare?!?...De unde negricios?!?... Le-am intrebat pe toate asistentele de acolo daca are nasul mare, iar ele radeau de mine. Asa s-a nascut cea mai mare iubire a mea!
M-am cam intins, nu am fost asa scurta cum credeam...
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
aweya spune:
Multumesc mult ca v-ati gandit la noi si va intorc urarile cu drag: Elle, Lala, Dana, Roxana, Anca, Ramona, Silvia, Gabby, Beinazutza, Roli, Shose
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
gabrittza spune:
Aweya foarte frumoasa povestea ta!
cu mici peripetii(sa le zicem ) dar Mihai a venit sanatos pe lume si asta e cel mai important.chiar daca avea nasu mare
Dana las-o in pace pe cumnata ca precis e geloasa
a mea cumnata acu dupa ce am nascut-o pe daria s-a gandit ca vrea si ea o fata.si tot incearca sa ramana gravida
nu am vazut eu sau laura iar lipseste la apel?
Lalad noi si cand ne ducem la mama la masa umplu portbagajul la masina.nu stiu daca am pus poza la albumul cu concediul cu bagajele inghesuite pe si in masina
si erau putine ca multe lucruri importane le-am lasat acasa din lipsa de spatiu.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
grati.ela spune:
Citat:
citat din mesajul lui grati.ela
mesaj nr. 1 sursa grati 11.26
DUMNEZEU SA FIE ALATURI DE TOATE FATUCILE NOASTRE CARE NASC IN ACEST MOMENT!!!!!!
mesaj nr2 sursa grati 11.37
Iry are inca dilatatie mica, contractii la 2 minute suportabile...moral de nota 10...toata lumea in sala de nasteri superdraguta...Carmilia e la dilatatie 8 asa ca se pare ca mai are putin. E bine ca-s impreuna! Doamne ajuta!
mesaj nr 3 sursa gatta 12.23
Mesaj de la Irinouka :
"Contractii la doua minute , dilatatie patru , e suportabil dar banuiesc ca greul abia urmeaza . Restul fetelor sunt gata ? In afara de Carmilia , kr naste langa mine "
mesaj nr 4 sursa gatta 12.26
Si alt mesaj de la Irinouka :
"A nascut Carmiliaaaa !"
mesaj nr 5 sursa gatta 12 38
Am vorbit acum cu Irinouka la telefon , mi-a zis ca e bine , asteapta sa iasa dr. ei din operatie ca sa-i monteze epidurala . Este in spital de aseara , au inceput contractiile pe la 22.30 , apoi au lasat-o si de dimineata au inceput iar, in urma perfuziei cu occitocina .A asistat pana acum la 2 nasteri in direct si zice ca nu e speriata ...deci cu moralul e ok , e linistita.
Despre Carmilia mi-a zis ca e ok , bebe Alex are 3620 g , s-a nascut relativ usor , Carmilia a venit azi-dimineata la spital pentru inducere si la ora 12 nascuse deja.
Cam astea sunt vestile de la Filantropia...asteptam cu nerabdare si de la Giulesti .
frontul Giulesti
sursa Elle 14.56
AVEM VESTI DE LA CREATA!!
"DILATATIE 2, COL STERS, DURERI, AM CERUT EPIDURALA CAND O FI CAZUL. FULL DE NASTERI, MUNICIPALUL TRIMITE AICI, AM STAT 3 ORE PE SCAUN IN SALA DE NASTERI. O SA MA INTROC ACOLO IN MAXIM 2 ORE SI NU AM VOIE CU MOBIL. BEINAZUTZA E DEJA LA DILATATIE 5! VA PUP PE TOATE, VA TIN LA CURENT!"
mesaj de la Miri 14.56
IRINOUKA e la 7 cm dilatatie! si are epidurala pusa! iaca... Rares e foaaaaaaaaaaaaaarte aproape, mai-mai vede muminita de la capatul tunelului! sa facem deci galerie:
goooooooooooooo Irinouka gooooooooooooooo!
beizanutza? creata? nu stim nimic nimic? ce suspans dom'le, ce suspans!
mesaj grati 15.53
acum 20minute Iry avea dilatatie maxima si se pregatea sa onoreze masa...vine Rares!!!!
Vorba Laurei, se pare ca transmisiunea din Filantropia se apropie de final...asteptam stiri din Giulesti!
Ce emotionant si frumos este!!!! Cred ca a fost super sa nasca asa cate doua...Imi vine sa plaaaannnng!!!!!
mesaj gatta 16.14
Momente palpitante la Filantropia , stimati telespectatori ...se naste multasteptatul Palugel ! Palugel si Irinouka , suntem alaturi de voi ...Irinouka , hai mama , impingeeee !
mesaj irinaL 16: 17
A NASCUT IRINOUKA!!!!Am primit acum SMS de la Carmilia, Rares s-a nascut la ora 16, are 3350g si ochii albastri. Felicitari, Irinouka, bine ai venit bb Rares!
frontul Giulesti
mesaj Laura mami de E&D 21.02
mesaj de la cretulina:
" avem o MARIUCA creata si superba! Date tehnice: ora 17.17 , 2.750 grame, 50 cm., travaliu de 2 ore cu totul, natural cu epidurala care nu a prins. Va pupam! "
mesaj Tinna 22.43
De Beinazutza nu mai stiti nimic???
mesaj danybv 22.48
Buna fetele.Am primit un mesaj DE LA CREATA :Beinazutza a nascut la 16:40,clopotel Beatrice,4000g,54cm,natural fara epidurala.Stam in acelasi salon si suntem bine amandoua.Ne-am si dus la 9 la primul alaptat.Asteptam ora 12 , sa mergem din nou.Va pupam pe toate si le uram bun venit viitorilor clopotei".Expedotor: CREATA
pt duo de Filantropia si pt duo de Giulesti! Sa fiti fericiti si la 100 de ani sa va distrati urmarind "transmisiunile" de pe cele 2 fronturi din 23.01.2008 postul Zuzici!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
beinazutza, pe mine m-ai uitaaaaaaattttt!!!
grati.ela spune:
multumesc fetelor pt incurajari...azi sunt un pic mai bine...Tudor tot cu muci luuuungi dar eu insist cu Batista Bebe si sper sa scape...febra nu are.
Alina de CT felicitari mami pentru gagalicea mica din burtik! Sa fiti sanatosi ca fericiti veti fi cu siguranta!
ieri Ozi m-a uimit...a gandit exceptional cateva pb de mate si in plus mi-a tradus din ro in engl un text lung si dificil (inclusiv scris). Trebuie sa am incredere mai mare in ea!
Vreau si eu propuneri pt tort de ziua lui Dudu! Nu vom fi decat vreo 10 persoane dar mari mancacioase de tortuletz buuun. Cam cat tre sa cantareasca?
beinazutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Citat: citat din mesajul lui grati.ela mesaj nr. 1 sursa grati 11.26 DUMNEZEU SA FIE ALATURI DE TOATE FATUCILE NOASTRE CARE NASC IN ACEST MOMENT!!!!!! mesaj nr2 sursa grati 11.37 Iry are inca dilatatie mica, contractii la 2 minute suportabile...moral de nota 10...toata lumea in sala de nasteri superdraguta...Carmilia e la dilatatie 8 asa ca se pare ca mai are putin. E bine ca-s impreuna! Doamne ajuta! mesaj nr 3 sursa gatta 12.23 Mesaj de la Irinouka : "Contractii la doua minute , dilatatie patru , e suportabil dar banuiesc ca greul abia urmeaza . Restul fetelor sunt gata ? In afara de Carmilia , kr naste langa mine " mesaj nr 4 sursa gatta 12.26 Si alt mesaj de la Irinouka : "A nascut Carmiliaaaa !" mesaj nr 5 sursa gatta 12 38 Am vorbit acum cu Irinouka la telefon , mi-a zis ca e bine , asteapta sa iasa dr. ei din operatie ca sa-i monteze epidurala . Este in spital de aseara , au inceput contractiile pe la 22.30 , apoi au lasat-o si de dimineata au inceput iar, in urma perfuziei cu occitocina .A asistat pana acum la 2 nasteri in direct si zice ca nu e speriata ...deci cu moralul e ok , e linistita. Despre Carmilia mi-a zis ca e ok , bebe Alex are 3620 g , s-a nascut relativ usor , Carmilia a venit azi-dimineata la spital pentru inducere si la ora 12 nascuse deja. Cam astea sunt vestile de la Filantropia...asteptam cu nerabdare si de la Giulesti . frontul Giulesti sursa Elle 14.56 AVEM VESTI DE LA CREATA!! "DILATATIE 2, COL STERS, DURERI, AM CERUT EPIDURALA CAND O FI CAZUL. FULL DE NASTERI, MUNICIPALUL TRIMITE AICI, AM STAT 3 ORE PE SCAUN IN SALA DE NASTERI. O SA MA INTROC ACOLO IN MAXIM 2 ORE SI NU AM VOIE CU MOBIL. BEINAZUTZA E DEJA LA DILATATIE 5! VA PUP PE TOATE, VA TIN LA CURENT!" mesaj de la Miri 14.56 IRINOUKA e la 7 cm dilatatie! si are epidurala pusa! iaca... Rares e foaaaaaaaaaaaaaarte aproape, mai-mai vede muminita de la capatul tunelului! sa facem deci galerie: goooooooooooooo Irinouka gooooooooooooooo! beizanutza? creata? nu stim nimic nimic? ce suspans dom'le, ce suspans! mesaj grati 15.53 acum 20minute Iry avea dilatatie maxima si se pregatea sa onoreze masa...vine Rares!!!! Vorba Laurei, se pare ca transmisiunea din Filantropia se apropie de final...asteptam stiri din Giulesti! Ce emotionant si frumos este!!!! Cred ca a fost super sa nasca asa cate doua...Imi vine sa plaaaannnng!!!!! mesaj gatta 16.14 Momente palpitante la Filantropia , stimati telespectatori ...se naste multasteptatul Palugel ! Palugel si Irinouka , suntem alaturi de voi ...Irinouka , hai mama , impingeeee ! mesaj irinaL 16: 17 A NASCUT IRINOUKA!!!!Am primit acum SMS de la Carmilia, Rares s-a nascut la ora 16, are 3350g si ochii albastri. Felicitari, Irinouka, bine ai venit bb Rares! frontul Giulesti mesaj Laura mami de E&D 21.02 mesaj de la cretulina: " avem o MARIUCA creata si superba! Date tehnice: ora 17.17 , 2.750 grame, 50 cm., travaliu de 2 ore cu totul, natural cu epidurala care nu a prins. Va pupam! " mesaj Tinna 22.43 De Beinazutza nu mai stiti nimic??? mesaj danybv 22.48 Buna fetele.Am primit un mesaj DE LA CREATA :Beinazutza a nascut la 16:40,clopotel Beatrice,4000g,54cm,natural fara epidurala.Stam in acelasi salon si suntem bine amandoua.Ne-am si dus la 9 la primul alaptat.Asteptam ora 12 , sa mergem din nou.Va pupam pe toate si le uram bun venit viitorilor clopotei".Expedotor: CREATA pt duo de Filantropia si pt duo de Giulesti! Sa fiti fericiti si la 100 de ani sa va distrati urmarind "transmisiunile" de pe cele 2 fronturi din 23.01.2008 postul Zuzici! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ beinazutza, pe mine m-ai uitaaaaaaattttt!!! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
scuze, scuze ,scuze! te roooooog iarta-ma!
tu sti ca nu a fost intentionat! am sperat ca nu am uitat pe cineva si totusi...
te rog nu te supara!
multumesc din suflet
gattasalvaje spune:
Buna ziua ,
desi numai buna nu e...ploaia asta ma dispera , n-am chef de nimic , imi vine sa ma urc pe pereti.
La multi ani Mihai , sa fi sanatos , cuminte , frumos si destept !
Am citit povestea nasterii...foarte emotionant ! Mami Aweya , sa-ti traiasca baiatul si sa te bucure in fiecare zi!
La multi ani Raluca !...sper ca toate relele au trecut si Sonia e bine si sarbatoriti cum se cuvine ziua ta de nastere .
Am vazut poze cu pitiklontzi aniversati : Matei si Beatrice. Ati fost niste frumosi si scumpi ! Tortuletele cred ca au fost delicioase si au aratat superb.Felicitari pentru alegerile facute.
Monicaa , pupici cretzulinei Clarita , sa treaca repede otita . Uuuff , mai mami cat ati tras si voi ! Se pare ca si Clara are o sensibilitate si se infecteaza usor ...incearca s-o duci la un homeopat , poate ii recomanda un tratament de imunizare.
Miri , ma alatur si eu Roxanei si intreb ce s-a intamplat cu copilutii aia ? Pare ca a fost ceva groaznic...vreun atentat ?
In legatura cu modul in care reactioneaza piticii la persoane straine...Sara este cam prea sociabila , rade la toata lumea , intinde manutele , se da in spectacol. De multe ori as vrea sa fie mai retinuta ...de ex. am fost in mall sambata si ea era tot un zambet , "vorbea" pe limba ei cu necunoscutii , le facea "pa" , etc...si toate vanzatoarele erau calare pe ea , o luau de manute , o mangaiau , se jucau cu ea.Parca nu prea imi convine sa se bage asa toata lumea in sufletul ei , cine stie cu ce virusache ne captusim.
Vreau sa intreb si eu , daca stiti cum se administreaza Oscilococcinum preventiv pentru raceala? Mi-e frica sa nu-mi raceasca acum , ca inca nu i-am facut vaccinul...sapt asta cred ca i-l fac si nu pot s-o tin numai in casa.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
beinazutza spune:
grati.ela ce frumos ai scris! iti multumesc pentru aceste amintiri.Am piele de gaina pe mine.
Multumesc!
roli25 spune:
Gratiela eu am comandat tortul la Ana, la recomandarea matusii finului meu care. Este chiar cea care inventeaza retetele (sora lui Copos). Se numeste tort "Madalina" si le-am spus sa-l inveleasca in martipan, pt. ca ne place noua f mult. Poate si invelit si in altceva (frisca, cioco). A fost delicios (si putina cioco, si fructe blat cu miere, o crema alba nu stiu cu ce...dar f bun)
Cu gramajele habar n-am...eu le-am spus pt cate pers. vreau.
Asta a fost: http://good-times.webshots.com/photo/2712207330103911837vSRzmY
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ellenuta spune:
fetelor
mai treceti si pe aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132090&whichpage=7
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun