LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)
Raspunsuri - Pagina 7
beinazutza spune:
ziua buna zuzele mele dragi! multumim din suflet mamicilor si clopoteilor pt urari.
Multumiri: LAURA IOANA,ELIZA, GABRITTZA,GINETTE,RAMONA B,MONICAA,NATALIA S,CYNTHIA,ANCA B, IOANA CT, AWYA,DANYBV,ROLI 25,DANONIQUE,GATTASALVAJE,ELLENUTA,ANCASOARE,RIC SANDOR,MADALINA 28,AUREL CRIS,NEMARY,CATI MAGUREANU,MIKY MAMICA,SHOSE..SPER CA NU AM UITAT PE CINEVA,FETELE MELE DRAGI
II MULTUMESC LUI DUMNEZEU PENTRU COPII SANATOSI PE CARE II AVEM.
http://community.webshots.com/album/569789948WJOnvv?vhost=community&start=0
beinazutza spune:
PENTRU DATA DE 23.01.2009:
RARES IOAN,ALEX MIHAI,STEFANA
PENTRU DATA DE 24.01.2009
AMANDINE,MATEI
PENTRU DATA DE 25.01.2009
MAYA ILONA,CLARA SOPHIA
PENTRU DATA DE 26.01.2009
MIHAI ALEXANDRU
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII
gabrittza spune:
acum despre noi....
Daria a scapat de diaree,mai avem sa scapam de iritatia de la fundulet.mai avem un pic si gata!trecem si de asta.
dar cum nu puteas a fie totul in regula acu avem muci la greu,nas infundat si....atat!ne febra,nu tuse,nu nimic!doar muci muuuuuulti!
i-am dat oscilococinum(sau cum se scrie),aspir mereu cu bb,pun ser si cam atat.luam panadol si nurofen la 6 ore.
stancutza ca tu ai intrebat inca nu am inceput munca,cresa am gasit,trebuie sa ii fac Dariei ROR -ul si apoi ma duc sa vedem daca au locuri la momentul respectiv.Ana prietena Dariei deja a inceput saptamana 2 la acea cresa.de azi ramane si la somn acolo.pana acum a fost bine.sa vedem acum cum o sa se descurce.
s-a trezit mucioasa mea.
revin...again
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
beinazutza spune:
HAIDETI SA VA POVESTESC:
noi duminica,adica ieri am sarbatorit si ziua de nastere si turta
pe la ora 12 s-au strans invitatii adica nasa cu fratele si parintii in total am fost 9 persoane. la inceput ,inainte de a ne aseza la masa am rupt turta cica asa se face ,eu recunosc nu ma prea pricep.toti curiosi sa vedem ce alege fata de pe tava;
1- oglinda
2-banii
3-sarea
totul a fost super ,neluand in calcul ca vineri noaptea a facut putina febra de la ce nu prea stiu. pun totul pe seama maselutelor sper din suflet sa fie asa ca deja are 5 maselute.
daca vreti sa vedeti cateva pozici va invit cu mare drag.
ARE MAMA FATA MARE!!!
http://community.webshots.com/album/569789948WJOnvv?vhost=community&start=0
roli25 spune:
Buna dimineata,
La multi ani fericiti cu noroc Mihai Alexandru! Sa cresti mare si sanatos!
Danonique eu cand aud de cumnata mi se zbarleste parul. La noi e mai simplu, am taiat orice cale de comunicare cand am vazut ca nu am cu cine. Nu mai zic ca la zilele copiilor se fofileaza (ca ii invita sotul ca si-ar dori sa vina frate-sau, nu eu), cadouri ioc...bleah. Da-o incolo cu ale ei. Tu ai tot ce-ti doresti si Dumnezeu ti-a dat copilasii pentru ca el a stiut cand e bine si a stiut ca ii meriti! . Felicitari Alberticului pt. primii pasi. Andreiul meu e LENE CURATA. Vrea tot timpul de manute sa ma cocoseze si cand oboseste in patru labe.
Lalad greu al naibii sa faci bagaje cand pleci cu trupa dupa tine...stiu cum e, mai ales ca am un portbagaj neincapator si cand fericita ca le-am impachetat le pun la usa si vine sotu' cu ochii mari si mirati..." da ce facem cu toate astea, si unde le bag?". Da' cine se va bucura de vacanta?
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Fetelor asa sunt unii copiii, plang cand primul lucru pe care-l face un strain este sa se repeada la ei sa-i ia in brate. E normal. In carti se recomanda sa vorbesti intai cu un copil, sa-i devii simpatic si abia apoi sa-l iei in brate. Bine, exista si exceptiile care ar pleca cu oricine. Un ex. e Andreiul meu. Marc era tipul urlator.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ellenuta spune:
nati cum e stefiutza? ati fost la doctor? sper sa fiti bine!
gaby ma bucur ca dariuca e mai bine!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
beinazutza hi hi .. ce frumos ati petrecut voi ziua printesei! tare frumoasa piticuta ta, cu rochite superbe si tort pe masura! cat despre obiecte, a aratat fata ca o sa fie cocheta si frumoasa, bogata si iubita ca sarea-n bucate!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Shose spune:
Am ramas restanta si vreau sa urez din suflet un LA MULTI ANI intarziat pentru
AMANDIN si MATEIASH cu toata sanatatea si fericirea din lume, o viatza frumoasa alaturi de parinti si familiutele voastre.
domnisoarei AMANDINE si piticutzului urias si motzat MATEIAS. Vazut pozici de la turtiza si mi`a venit sa pt minunatzia de par taiat, dar cand ma gandesc ca e pus la pastrare, in cutia cu amintiri ma linistesc.
LA MULTI ANI pt MAYA, blondutza angelica, SOFIA minunata si cavalerului VLAD. Numai bucurii sa aduceti parintilor si sa va bucurati de o viata frumoasa si intesata de impliniri.
LA MULTI ANI MIHAI!!! si la multe aniversari fericite impreuna cu parintii tai dragi.
Io tot restanta din lipsa de laptop pt inca 2,3 zile.
Felicitari Mariutzei Cretze pt alegere. Parfumul ales e printre preferatele mele, iar celelalte alegeri sper sa prevesteasca un viitor minunat ca si tine.
Felicitari Clara, IT`ist sef. Asa da traditzie Monica!!! Sa fie sanatoasa caci de frumoasa nu imi fac griji
Mai citesc cum mai apuc laptop si mai revin
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beinazutza HAIDETI SA VA POVESTESC: noi duminica,adica ieri am sarbatorit si ziua de nastere si turta pe la ora 12 s-au strans invitatii adica nasa cu fratele si parintii in total am fost 9 persoane. la inceput ,inainte de a ne aseza la masa am rupt turta cica asa se face ,eu recunosc nu ma prea pricep.toti curiosi sa vedem ce alege fata de pe tava; 1- oglinda 2-banii 3-sarea totul a fost super ,neluand in calcul ca vineri noaptea a facut putina febra de la ce nu prea stiu. pun totul pe seama maselutelor sper din suflet sa fie asa ca deja are 5 maselute. daca vreti sa vedeti cateva pozici va invit cu mare drag. ARE MAMA FATA MARE!!! http://community.webshots.com/album/569789948WJOnvv?vhost=community&start=0 |
Este o adevarata domnisoara; frumusica si eleganta !
Si a avut un tort de nota 10!
Cat despre alegeri, 'la obiect'!
Tare mult mi-au placut!
Felicitari!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela