LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anca ce bine ca nu mai aveti bubite! sper sa fi scapat definitiv de ele!

danutza eva e mereu ok cu strainii cand e pe teritoriul ei .. orice ar intra in casa, il studiaza, se uita dar nu plange .. cand mergem in vizite e altfel .. daca nu-i place ei de cineva, incepe sa planga. aseara de ex am fost la niste prieteni si cum am intrat pe usa tipul s-a repezit s-o ia in brate si a inceput sa miorlaie .. cum s-a indepartat, a incetat ... insa dupa ce s-a obisnuit, chiar s-au jucat impreuna si n-a mai avut nicio problema.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ELLENUTAROXANAANCASi Albert dupa ce se obisnuieste cu persoana necunoscuta e ok dar daca persoana nu ii lasa timpul necesar sa se obisnuiasca si vrea sa-l ia direct in brate incepe sa planga.Cred ca e cam mamos din cauza mamei care il ia mereu in brate.Asta e si motivul ptr care nu a mers pana acum ptr ca mama e mereu langa el la orice mica maraiala si nu il lasa sa faca nici un efort singur.Si acum parca ii este frica sa ii dea drumul la manuta chiar daca el vrea sa mearga singur.Asa-s bunicile!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!

Monicaa uf ce rau imi pare ca nu ati putut petrece asa cum v-ati planuit.Bine ca ati descoperit totusi ce problema avea Clara si puteti urma tratamentul ca sa scapati rapid.
Oricum bine ca ati reusit sa va simtit bine, macar un pic si v-a aratat Clara ce fata cuminte va fi cand va fi mare.

LalaD si eu ii pun sare la Razvi in mancare de pe la 11 luni jumate.E adevarat ca asa un pic, da ii pun.
Da inca chipsuri nu a avut ocazia sa manance.

Creata Mariuca se vrea a fi o domnisoara cocheta.Ce frumos a ales ea de pe tava.

Roxi ce mai face Adeluta?Tot cu mucisori?

Dana felicitari pt primii pasi a lui Albert.
Pe cumnata ta las-o sa vorbeasca singura.NU o baga in seama.
Despre numa, cum zicesa Elle, poate iti vine pe moment.

Razvi nu are nici o problema cu strainii, nici in casa, nici pe strada.Poate sa il ia oricine in brate si sa se duca cu el , ce nu se impotriveste deloc.
Aproape ca ma ingrijoreaza treaba asta.

LalaD spor la impachetat.
Si eu ma lupt cu Razvi din cauza dintilor.Adica asa sper ca asta e cauza maraielilor lui si plansului.El nu era asa.Febra nu a mai facut.
Ieri cred ca am zarit un coltisor de dinte, sus.Nu sunt sigura inca, astepot sa sparga.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

MIHAITA La multi ani, sa cresti mare, norocos si fericit!!!

RALUCA La multi ani cu sanatate, fericire si iubire!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata!

Mi-am baut cafeaua, Mariuca e la geam si se uita la ciorici, iar Dani s-a dus pana la magazin. Am timp sa citesc si sa raspund repede.

Aweya, astazi e ziua puiului tau!!!! Eu ii urez sa aiba parte de noroc si bunastare in viata, sa fie fericit si mandru de parintii lui! LA MULTI ANI!

Si ai vazut ca ati avut o aniversare frumoasa, tocmai pentru ca ati fost voi 3?

Raluca, iti urez sa ai numai bucurii in suflet, zambete pe chip si "luminite" de fericire in ochi! LA MULTI ANI!

Monica, creata voastra nu ma uimeste deloc. M-as fi asteptat sa aleaga ceva legat de pc, hehe! Ma bucur ca s-a simtit cat de cat ok, pupam fetita mica sa se faca bine repede!

Dana, daca tu crezi ca e ceva diferit fata de celelalte 2 sarcini, eu zic sa te duci la doctor. Dar e posibil sa fie contractiile normale, B-H.

Ziceai de carti... eu acum recitesc "Patul lui Procust" si ma intreb cu surprindere de ce am zis eu acum multi ani ca este o carte superba. Sunt la jumate' si ma mir la fiecare pagina.

Dupa ce o termin, ma apuc de "Doi ochi albastri" de Thomas Hardy.

A! Si inainte de culcare... "Si tu poti fii o Supernanny". Este bestiala!!!

Acum am citit inca 3 mesaje de-ale tale. Eu nu cred ca are o mare legatura statul tau in pat cu diferenta mica intre Albert si bebe 3. Sa fie gelozia si invidia la mijloc...? Intreb si eu! Hai, nu mai pune la suflet, ca esti o mamica superba!

Oau, a mers Alberticul??? Bravooooo!

Am vazut ca ati verificat contul de webshots, nu, inca nu am pus poze. Il astept pe Dani sa imi dea cablul de camera, sa le pun pe primele, de pe camera mea. Apoi de pe a lui...

Lala, pot sa fiu geloasa pe tine??? Vreau sa fiu in locul tau, sincer acum! Ca atare, i-am propus lui Dani sa plecam si noi pana la munte, sa stam o noapte pe undeva. Astept verdictul cand se intoarce!

Anca, bine ca ati scapat de bubite, iupiii!

Ma duc la joaca, ca avem niste chestii noi de explorat si revin mai incolo!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

CREATA .Patul lui Procust si mie mi s-a parut o carte geniala si chiar sunt curioasa ce as spune daca as reciti-o.Azi imi sun tatal sa mi-o trimita.Despre cumnata cred ca ai nimerit-o cu gelozia ca si la Albert zicea ca e prea repede dupa Vanessa.Abia astept sa vad pozele de la aniversare.Ma bucur ca v-ati simtit bine si sper sa primesti raspunsul pozitiv din partea sotului si sa mergeti la munte.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

RAMONA un lui RAZVAN sa ii treaca repede maraiala si sa vina cat mai repede iepurasul.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Asa sa continui,

Anca, ce bine ca i-au disparit bubitzele ; Adela are pata acolo, la ceafa.

Ramo; mai are muci; mai ales ca nu i-am mai pus Colagol - dak m-a speriat farmacista, am renuntat si ii pun doar ser cald.
Cum mai este Razvi cu 'reactiile' la vaccin?

LalaD, inc-odata 'jos palaria'! Eu nu m-as incumeta sa plec cu juma'te de casa dupa mine.
(n-am putut sa vad filmuletele )

Helene, ce bine ca n-a mai facut febra!

Monica , felicitari pt alegearea Clarei! Fata stie ce vrea!
Ai pus poze?

Am vazut ca vorbeati de 'sociabilitate'; Adela, dak se repede cineva spre ea, incepe sa urle, de zici c-o taie; dar nici nu se duce la persoana in cauza; sta, o analizeaza si apoi pleaca la jucarii.
Doar dak vorbeste cineva cu ea , de la distanta, e atenta; dar nu mult timp.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

roxana, . o sa treaca si pata buburuzei. eu am renuntat pt moment la laptele praf. mai degraba cred ca de la asta facea bubitele. n-a mai mincat de ieri dimineata lapte praf si uite ca nu mai are bube...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata!mai e niste cafea si pt mine?

VLAD,CARLA,MAYA (scuze pt intarziere)

MIHAI

sa fiti sanatosi,sa aveti mult noroc in viata si sa va bucurati parintii!

RALUCA sa fii sanatoasa si sa te bucuri in fiecare zi alaturi de printesa ta si de sotul tau!

revin...

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput