LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)
Raspunsuri - Pagina 5
danonique spune:
ELLENUTA ma bucur sa aud ca nu mai are EVA febra.Cat despre contractii inghit zilnic cate 4-5 pastilute cu Spasfon(No spa).Am o veste mare:lenesul nostru a inceput sa mearga singur.Face cativa pasi dar inca nu are stabilitate prea mare si trebuie sa fie mereu cineva langa el sa il prinda.E asa de bucuros cand reuseste ca imi vine sa il mananc. Vroiam sa va intreb cum se comporta puiutii vostri cand cineva necunoscut intra in casa ca Albert la inceput analizeaza persoana si apoi daca ceva nu ii place incepe sa planga.Pe strada imparte zambete tuturor dar acasa e mai zgarcit.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Mihai Alexandru !
Neatza si de la mine
Inca il chinuie gingia pe Andrei si implicit pe mine iar am avut concert peste noapte.
Monica uite cum face Clarita pereche cu IT-istul de Andrei care a luat de pe tava CD-ul cu microsoft si un memory stick
Bafta azi la job!
Cretule o sa ai o creata mica cocheta Pup frumoasa si asteptam poze.
Dana numele potrivit o sa iti rasara pe buze cand vei vedea baiatul , nu mai baga in seama toate minunatiile spuse de rude.
Elle ma bucur ca ati trecut usor peste virusache
Eu trebuie sa ma mobilizez si sa incep sa fac bagaje ca parca ma vad maine ca intru in priza si iar uit chestii importante pe acasa
Si nu-s in stare sa calatoresc light cu piticii mereu bag juma de casa in baqgaje
Poate, poate voi reusi de data asta ...
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique ELLENUTA ma bucur sa aud ca nu mai are EVA febra.Cat despre contractii inghit zilnic cate 4-5 pastilute cu Spasfon(No spa).Am o veste mare:lenesul nostru a inceput sa mearga singur.Face cativa pasi dar inca nu are stabilitate prea mare si trebuie sa fie mereu cineva langa el sa il prinda.E asa de bucuros cand reuseste ca imi vine sa il mananc. Vroiam sa va intreb cum se comporta puiutii vostri cand cineva necunoscut intra in casa ca Albert la inceput analizeaza persoana si apoi daca ceva nu ii place incepe sa planga.Pe strada imparte zambete tuturor dar acasa e mai zgarcit. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Felicitari Albert !!!!!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
MIHAI
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
LALA
poze albert
Ellenuta spune:
RALUCA
LA MULTI ANI! DRAGUTZA MEA, SA FII FERICITA ALATURI DE MINUNEA TA FRUMOASA SI DE SOTIOR, BUCUROASA SI VESELA ALATURI DE CEI DRAGI SI SA FITI SANATOSI CU TOTII!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
danutza wow .. felicitari lui alberticul! stai sa vezi in 2-3 saptamani ce fuge prin casa ..
lala of of tot va mai chinuie dintii .. imi pare tare rau! uite un pletoselului sa-i iasa mai repede. aha .. si spor la bagaje!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique ELLENUTA ma bucur sa aud ca nu mai are EVA febra.Cat despre contractii inghit zilnic cate 4-5 pastilute cu Spasfon(No spa).Am o veste mare:lenesul nostru a inceput sa mearga singur.Face cativa pasi dar inca nu are stabilitate prea mare si trebuie sa fie mereu cineva langa el sa il prinda.E asa de bucuros cand reuseste ca imi vine sa il mananc. Vroiam sa va intreb cum se comporta puiutii vostri cand cineva necunoscut intra in casa ca Albert la inceput analizeaza persoana si apoi daca ceva nu ii place incepe sa planga.Pe strada imparte zambete tuturor dar acasa e mai zgarcit. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Felicitari!
La cati mai multi si cati mai siguri!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Acum, neata!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, MIHAI ALEXANDRU!
SA FII FERICITI SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURII, PARINTILOR!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, RALUCA!
SA FII FERICITA ALATURI DE PRINTESA SI DE SOT!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
anca.b spune:
saluatre. azi am inceput o zi fara bubitze. sper sa nu apara mai incolo!
MIHAITZA
Elena, ce ma bucur ca e bine Evita mica!!!!
Dana, bravo pentru Albert plimbaretzu’!!!!! Stefan nu plinge daca vede pe cineva nou in casa. Se uita cu atentie, il studiaza si daca nu ii place ce vede se intoarce pe calciie si pleca in alta camera…ii trece “sfiala” dupa citva timp….
Monicaa, IT-ista in devenire!
Lala, spor la impachetat!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii