LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)
Raspunsuri - Pagina 9
creata2008 spune:
Vazusi...? Ai un super-copil, exact ce ziceam!!!
Bine ca Tudor nu mai are febra, inseamna ca e pe finish cu toate nebunia.
Tortul nostru a avut 3 kg pentru 17 persoane. Si a mai ramas destul de mult. Noi l-am facut la Piticot, ca e cofetaria din spatele studioului lui Dani, plus ca acolo in zona am stat si noi. O stim de ani de zile. Lucreaza si cu restaurante mari, ca torturile de ciocolata sunt foarte apreciate. Uite aici http://www.piticot.ro/
Mai aveti un pic si voi...!
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela multumesc fetelor pt incurajari...azi sunt un pic mai bine...Tudor tot cu muci luuuungi dar eu insist cu Batista Bebe si sper sa scape...febra nu are. ieri Ozi m-a uimit...a gandit exceptional cateva pb de mate si in plus mi-a tradus din ro in engl un text lung si dificil (inclusiv scris). Trebuie sa am incredere mai mare in ea! Vreau si eu propuneri pt tort de ziua lui Dudu! Nu vom fi decat vreo 10 persoane dar mari mancacioase de tortuletz buuun. Cam cat tre sa cantareasca? mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
beinazutza spune:
citat din mesajul lui grati.ela multumesc fetelor pt incurajari...azi sunt un pic mai bine...Tudor tot cu muci luuuungi dar eu insist cu Batista Bebe si sper sa scape...febra nu are. Alina de CT felicitari mami pentru gagalicea mica din burtik! Sa fiti sanatosi ca fericiti veti fi cu siguranta! ieri Ozi m-a uimit...a gandit exceptional cateva pb de mate si in plus mi-a tradus din ro in engl un text lung si dificil (inclusiv scris). Trebuie sa am incredere mai mare in ea! Vreau si eu propuneri pt tort de ziua lui Dudu! Nu vom fi decat vreo 10 persoane dar mari mancacioase de tortuletz buuun. Cam cat tre sa cantareasca? mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
noi am facut tortul la cofetaria CONSTANCE. eu zic ca este f buna ca au produse f proaspete si frisca este naturala din smantana. al nostru a avut 2.700 kg.
gabrittza spune:
grati.ela se calculeaza 100 gr de persoana cand comanzi tortul si o marja de 300 grame in plus sau cat vrei tu.(am lucrat in cofetarie daia stiu)
despre cofetaria Constance...noi de ani de zile numai acolo facem torturi,cozonaci si toate cele.tortul de nunta tot de la ei l-am luat,turta de mireasa si acum cea pt Daria tot de acolo.orneaza foarte frumos iar produsele sunt delicioase!
beniazutza stie!
dar am mancat si de la Agapitos si a fost suuuuper bun.mai ales tortul de caramel cu inghetata
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
beinazutza spune:
citat din mesajul lui gabrittza grati.ela se calculeaza 100 gr de persoana cand comanzi tortul si o marja de 300 grame in plus sau cat vrei tu.(am lucrat in cofetarie daia stiu) despre cofetaria Constance...noi de ani de zile numai acolo facem torturi,cozonaci si toate cele.tortul de nunta tot de la ei l-am luat,turta de mireasa si acum cea pt Daria tot de acolo.orneaza foarte frumos iar produsele sunt delicioase! beniazutza stie! dar am mancat si de la Agapitos si a fost suuuuper bun.mai ales tortul de caramel cu inghetata unde stai? daca poti sa spui .eu in lacul tei. ma gandeam ca suntem vecine si nu stim.. LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
EliaElia spune:
Chiar voiam sa intreb de Agapitos, ca e unul peste drum de mine, ce bine ca ai zis gabrittza. O sa ma duc sa intreb de tortul asta cu inghetata, nashei ii place enorm inghetata.De la Ana am mancat numai rateuri in ultimul timp.Camelia si Laura (06.02.2008)
roli25 spune:
citat din mesajul lui EliaElia Chiar voiam sa intreb de Agapitos, ca e unul peste drum de mine, ce bine ca ai zis gabrittza. O sa ma duc sa intreb de tortul asta cu inghetata, nashei ii place enorm inghetata. De la Ana am mancat numai rateuri in ultimul timp. Camelia si Laura (06.02.2008) |
Mie una nu mi-a placut cand am luat de la Agapitos. Gusturile ...
Nici la Ana nu-s toate bune. Iau numai ce mi se recomanda.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
rlc_sandor spune:
cati,gatta,elle,laurad
multumesc pentru urari gatta,gabrittza,ellenuta,ginette,ramonab,creata
nu am mai intrat pt ca vineri am ramas toata noaptea la perfuzii,bineinteles eu pe scaun (nu mai pot cu operatia),si aseara la fel dar la ora 24 am venit acasa,azi la fel cred ca ramanem ca nu a mancat nimic refuza,azi trebuia sa incheiem tratamentul dar nu e bine ,se pare ca schimbam antibioticul,la ora6 merg la orl si apoi vedem;aseara s-a chinuit o incompetenta 45 de min sa ii puna o branula,dupa care a trimis-o la terapie intensiva sa ii puna branula,cred ca a intepat-o de 20 de ori,de nu ma lasa langa ea cred ca spargeam usa
sunt f suparata,astept sa vad la orl si iau in considerare plecarea la cluj sau debretin in ungaria
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
gabrittza spune:
beniazutza nu mai stau in lacul tei.am stat dar a ramas mama acolo si e clienta fidela la cofetarie.
cand mai merg sa stau pe la mama vorbim poate iesim dupa-masa in parc.
mai despre Agapitos in primul rand gusturile difera si probabil nici torturile nu sunt toate la fel.
elia tortul se numeste tort caramel.acu am intrebat sigur.
am avut la cununie tort de la Delicateria(parca asa ii zice) de la romana.e 60 sau 80 lei kg.e bun dar foarte dulce(ma refer la cel de ciocolata).mie nu mi-a palcut foarte mult dar invitatii erau lesinati dupa tortul ala.
mama deja poftesc si vad numai torturi in fata ochilor
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
roli25 spune:
Raluca chiar vroiam sa te intreb daca nu ai posibilitatea sa pleci in alta parte. Mi se face rau de cate ori citesc despre incomptetenta alora de acolo. E o campanie la TV (Antena, Realitatea) impotriva sistemului medical ...poate le scrii ce patimesti.
Iti tin pumnii sa mergi la Cluj sau la unguri. Eu m-as duce direct la unguri.
Sanatate micutei si tie Multi ani fericiti alaturi de ea!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ramonab spune:
Beinazutza am vazut pozicile de la party-ul vostru.No comment, sunt minunate.Mi-a placut parada de rochite, una si una.
Raluca eu zic sa nu mai stai, du-te la CJ sau in Ungaria.Ca deja e prea de tot.De prea multa vreme suferiti fara nici o ameliorare.
Eu in locul tau as pleca la CJ sau in Ungaria.
Doamne ajuta sa va faceti bine
Aweya cu peripetii naterea lui Mihaita, dar uite ce ficior frumos are mama.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)