Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata spre pranz!

Si multumim, multumim, multumim pentru aprecieri! Sar'naaaaaaaa! Mama, ce ma impaunez de la laudele voastre! M-ati dat gata!

Domnul Luca ochi negri ca mura, ca si eu ii zic asa, e confundat intr-adevar cu o fetita. Dar eu stiu ca e cam baiat! Nazdravan cat cuprinde! El trebuia sa fie fetita mea bruneta cu ochii verzi! Io-te ca iesi altceva! Si poze imi este greu sa pun ca sunt mari si nu ma pricep sa le micsorez ca stau o gramada sa se incarce si se deschid greu. Asa ca trebuie sa apelez la mandrul tatic, plus copil in spinare cu mana pe butoane... (In timp ce scriam musiu mi-a mazgalit cuvertura cu pixul in ultimul hal)
Roxanici, aparatul e profesional, l-ai ghicit, dar fotograful sunt eu. In afara de cele doua poze in care apar, toate sunt facute de mine. Asa sa stii...sic!
a crescut intr-adevar! Are 90 cm. Kg cam vreo 13, cred. nu l-am mai cantarit demult ca am spart cantarul.(nu cand m-am urcat pe el, asa ca nu radeti). Pare mult mai mare decat varsta lui. Probabil de-asta am si eu o gramada de pretentii de la el. Sa vorbeasca, sa ceara olita, sa ma asculte cand zic nu sau ai rabdare, sa nu mazgaleasca cuverturaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!(mama, ce mi-a facut!)si lista poate continua!

Va pup, va doresc o zi minunata si eu trec la bucatareala! Ufff, ce de treaba am! Ce bine o fi sa nu ai griji...



Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:


La sarcina asta am luat mult mai putin in greutate. Am pornit cu 54 si am 60 si am intrat in 6 luni. La cealalta am luat vreo 20, dar in ultima luna nici nu m-am mai cantarit. Nu ma puteam uita nici in oglinda, asa mare eram. Dar burta este mai mare decat la prima, deja incep sa obosesc. I-au iesit 3 canini o data si mai are unul si scapam. Am fost la teatru si a fost omor. Nu am vazut atata lume niciodata. Am stat in picioare, locuri nu apucam niciodata, o caldura de mori. Cu toate astea puiul meu a fost super incantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:


Am uitat sa admir ce copii inalti aveti! Vreau sa va zic ca mie toti piticii imi plac.
Elyanne, eu la tine ma gandesc mereu cum te descurci. Mai ai ajutoare? Trebuie sa iti fie greu. Poza cu toti in pat e super! Peste cativa ani cand ei mai cresc si te intelegi bine cu toti, vei fi cea mai fericita. Si eu imi doresc trei, cine stie pana la urma poate voi avea. Noi suntem 3 surori si sunt tare fericita ca am pe umarul cui sa plang. Eu pentru Mihai mi-am dorit din suflet inca un pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Ziua buna!

Nu m-am dat la fund insa abia luni ma duc sa mi se confirme sarcina! Am mai facut un test....tot pozitiv....diferenta este ca se vede mult mai bine cea de-a doua liniutza.M-am deranjat grozav la burta(am crezut ca mor) sa vedem ce mai urmeaza.

Ma simt vinovata ca nu v-am mai pus si eu poze cu puiul meu.Asa ca am trecut la treaba. Priviti ce a iesitANA

Luni vin cu vesti! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

pfuuu, Laura, ce pui frumos si razacios ai!

Bravo, Riloasa, ca ati avut elanul sa va duceti la teatru!

Eu azi am mai scapat de un examen..nu mai pooot...mai sunt 3 pana pe 1 febr...da macar pe cate le-am dat, le-am si luat...

Antonia e bine, n-a mai facut febra, decat un amarat de 37.5, dar oricum la pici e putin mai mare temperatura normala...de azi sistez schema de antitermic data de medic...sa vad ce-o fi. Antibiotic avem de luat pana luni dupa amiaza, dupa care mai sar odata cu ea la dr pentru control. Si ma rog la Doamne-Doamne sa scapam cu atat, ca a fost relativ usor...

Ma bucur, Rozi, ca Veve e mai bine. Astept vesti si despre Carl si despre ceilalti bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

ziua. Ca "Buna" e din alt film.

Giulia e bolnavioara, s-a trezit cu un pic de temperatura (37,5) dar tusesteee haraie suiera SMIORCAIEEEEEEEEEEE. Cred ca a luat ceva de la Raul care luni-marti a spus ca-l doare gatul, avea niste muci...dar a luat niste voseptol , ceai lamaie miere si gata. Dar cred ca a dat-o mai departe Giuliei si poate am fost si io grozaaav de desteapta ca-si da jos sapcuta si cum erau vreo 10 grade am lasat-o cu capul gol in ultimele zile.
Mai sunt si singura cu ei cu tot tacamul, lectii, meci de baschet...nervi.

Karra, de kk pe covor si eu am avut parte saptamana asta. Cred ca suntem denaturate si nu avem grija de copii
De cetit ne ceteste toate fetele care invata de la noi ce sa nu face cu cupii lor

Tzuna, mi-am amintit ca spuneai ca da bona seminte la nepotei. Le da zdrobite? Ca am inceput sa dau Giuliei dar cum intra asa ies..intregi.

Andra, a prins si Giulia gust de cioco, ca a lasat Raul la indemana ei si acum smiorcaie toata ziua "tiooooocoooooo" si deschide usa la camara, in ultima vreme e mai greu sa nu ii dam ce vrea, e tot timpul banuitoare ca noi mancam altceva, mai bun cred.
Azi aveam in program ceva bunatati, sau pizza sau spagheti, sau un fel de tocanita de piept de pui cu ciuperci de pe culinar + praji, dar mi s-a dus tot cheful, mancam ce avem (o ciorbita de curcan si ceva improvizat).

Carmenfr, suuuper reteta, daaa ale mele sunt trucate toate...

Karla, super baiatu, ti-l deochiem de la distanta, ai grija!

Lilidana, io daca as incerca sa-mi ascund in poze suncile ....ar trebui sa angajez un elicopter sa ma pozeze din el.

Laura, felicitari inca odata pentru sarcina, ar fi fost pacat sa nu mai faci un pui frumos ca Ana!

Ma duc sa pregatesc cupilu pt meciul de baschet.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Nu pot sa creeeed, nu stiu daca sa rad sau sa plang...Raul a vrut sa manance niste biscuiti cu lapte inainte de baschet, trebuia sa coboare din moment in moment....si a vrut sa mai ia o gura de lapte, a luat cana si a iesit cu ea pe usa, binenteles fara echipament , l-am chemat inapoi de pe scari, nici nu intelegea ce vreau, i-am facut si o poza, dupa ce s-a intors in casa cu cana cu lapte . Oare cui seamana zapacilaaa? dovada.

Si daaaa, Giulia in sfarsit ma lasa sa-i fac codite, pentru ca zice ca e Veronica din film. Aici o fetita cu codite.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

riloasa asa am luat si eu a doua oara... mai putin... chiar daca au fost doi La Elena am luat 20 de kg iar la gemeni 15-16 kg
Cum ma descurc? Cum pot Uneori o iau pe aratura (azi de ex. m-au capiat ... Elena nici acum nu doarme la pranz pt. ca de o ora mananca ) ... dar cand se mai linisteste prin casa... fac putina ordine si copiii dorm... ma calmez si io... si pot s-o iau de la capat cand se trezec...


Kitty multa sanatate Si Andreiu tot mucos... mai rau ca surioara Mic si fraier...


Gata, dispar... ca trebuie sa conving mandra sa faca nani intr-un final...



Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

eu am facut ieri pizze dupa o reteta combinata intre cele 2 prezentate, si adaptata la masina mea de paine (eu nu ma am deloc cu dospiturile). Din acelasi aluat au iesit si pizza cu margine crocanta (la cuptorul cu aburi) si pizza pufoasa (la grill-ul de la microunde), ca n-am cuptor normal Cantitativ am facut cam jumatate din reteta data de Kitty si mi-au iesit 3 bucati cu aluatul mai grosut, dar puteam sa fac si 4 cu aluatul mai subtire.

Azi am ca desert salata de fructe cu frisca

Loradin, superba cretulina

Alex are 89 cm si 11,4 kg (avea vreo 11,8 inainte de bronsita). Hainele trebuie sa i le iau marime 96 (respectiv 2-3 ani), ca prin cele 92 nu ii incap capul si umerii acum nu stiu daca sunt ele facute prost, sau el are capul prea mare [:]) oricum, la bluzele care ii intra pe cap si i se aseaza bine pe umeri trebuie sa le indoi manecile

Ah, ce Veronica sfioasa...


Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Da, la kg am luat si eu mai putin in sarcina asta, nu ma asteptam. cu 2 kg.

Giulia si coditele ei.

Azi a fost sotul cu Petrisor in parc fara carut, de manuta. Au facut vreo 1/2ora pana acolo, e cam o statie de parcurs. S-a jucat mult iar la intoarcere a vrut in brate, a zis ca e obosit. Deci prea curand nu o sa pot iesi cu amandoi bbii in parc singura.

Eu am ramas acasa si am facut ciorbita de pui si mancare de conopida. A venit copilul asa infometat ca nu mai nimeream lingura. Am inceput sa-l las sa mai manance si singur. Parca are mai mult spor.

Riloasa, pui si poze cu burtik?

mi-e pofta de cioco de casa, am o reteta dar mi-e lene sa fac. dar daca tot ati vorbit voi, imi iau o bucata din sertar ca e la indemana.




Mergi la inceput