Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Rein, in cate saptamani esti? Eu miercuri sunt programata la 4D. Am inceput sa am arsuri destul de puternice, in prima am avut la fel. In rest ma simt super bine. I-am luat chilotei lui Mihaita si e tare scump. Nu poate sa ii dea jos si trage de ei cu cea mai mare putere si striga, pipi mami, pipi. E tare haios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Am zis ca azi am mai mult timp liber, da de unde... E adevarat ca dimineata m-am rasfatat si am dormit pana pe la 9 jumate (ce noroc ca sta mama cu Raul). Dar cu plimbare, mancat, cumparaturi s-a si facut seara.

Kitty - scumpa foc micuta "Veronica". sa-i treaca raceala. Iar Raul, bestial. Sa vezi ce se supara ca l-ai parat aici.

Loradin - pupam razacioasa mica. Musai sa-i faci un fratior.

Laina - felicitari pentru examenele luate. Hai ca mai ai putin. Tinem pumnii.

Despre noi - nici nu stiu ce sa zic. Nu l-am masurat cam de asta vara, asa ca nu stiu cati centimetrii are, dar s-a lungit mult in ultimele doua luni. Kilograme are cam 15, ca-l cantaresc pe cantar normal, la mine in brate. Multumesc lui Dumnezeu ca suntem toti sanatosi, ca cu restul ne-om descurca. Ii turuie gura toata ziua, e un mic papagal - repeta tot ce aude, si ungureste si romaneste. Numele nu vrea sa si-l zica nici acum, iar daca il intrebi cati ani are se uita la tine pe sub gene si zice "unuuuuuuuuuuuu". Ii plac foaste tare jucariile muzicale, indiferent daca este premergatorul, un pian, o broasca, important e sa cante. Si el sa danseze. Cum de Craciun am primit de la mos doua jucarii identice, am vandut una dintre ele si i-am luat o masa-atelier cu ciocan, surubelnita, cleste si alte chestii de insurubat. Cand nu butoneaza pianul, se joaca cu ala. Plange dupa puzzle-ul cu litere si in fiecare dupa-masa trebe sa ne jucam cu ele.

La olita nu face, absolut nimic. Cand face kk, ma anunta, dar in ultima secunda, asa ca nu mai am timp sa-l dezbrac si sa-l asez pe olita. Asta va ramane tema pentru la vara.

Cam atat deocamdata despre noi. Ma duc sa ma uit la campionatul de patinaj. Macar fetele sa le vad, daca proba masculina am ratat-o.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Riloasa- 38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sara buna

Azi prima zi dupa nu stiu cate in care neica Tudor a mancat. De dimineata un ou cu paine, la pranz paine cu carnita de vitel si legume din ciorba si dupa-amiaza compot de cirese, carnita de pui si iar paine. Urmeaza lapticul dupa ce adoarme. Of! Am ajuns sa numar inghititurile de mancare si sa ma bucur pt fiecare.

Rein sa stii ca Neica al meu nu merge pe jos decat cu mine! Cand iese cu mama sau cu taica-su nu e chip sa se dea jos din brate.Noi nu am mai scos carutul desi de fiecare data cand pleaca in parc pleaca cu masina, iar carutul e in portbagaj. Dar am sperat sa inceapa sa mearga si el singur. Pe mama a terminat-o si pe taica-su il enrveaza. Dar cu mine ... nu stiu de ce dar merge pe jos. Eu ii spun:"mama nu te poate lua in brate" si atat. Azi a mers aproape 2 ore numai pe jos si in ultima parte obosise si am vazut ca ii era greu dar tot nu l-am luat in brate si am venit pe jos acasa cu el frant de oboseala.

Am vazut pozici asa: Luca - am admirat frumusete de baiet cucuiet, Ana - am admirat buclele si dantura!!!! are dinti frumosi frumosi. A meritat atat de mult stres cu iesitul lor. Si am mai vazut pe Uitucel si pe Veronica -

Din urma sa nu uit pe Timeea de Absoluta pe care din pacate o vad foarte rar si nu pot sa imi dau cu parerea cat a crescut ca nu imi dau seama.

Spun si eu sanatate maxima pentru Veve, Antonia, gemenuti, Carl si care mai sunteti desi sper sa nu mai fie si altii. Sa va faceti bine cat mai repede.
Si ca veni vorba ... Eliana parca toamna-iarna asta au trecut mai "usor" decat anul trecut. Sau mi se pare mie? Anul trecut au fost parca mai des si mai grav raciti si baietii si Elena.

Activitati educative cu Tudor nu am. De puzzle nu e interesat decat sa le desfaca si nici de cum sa il faca la loc, cu masinutele si cuburile se joaca singur cand are chef, carti imi aduce sa se uie la poze si sa ii spun povestea pe care am inventat-o la fiecare dar si asta strict cand are chef.
De baza sunt Canalul de desene animate Baby, dvd-urile cu Thomas (zis tmash), surubelnitele, ciocanele, cheile, clesti, patent ... evident ca mai putin cele "de jucarie" mai mult cele reale.
Eu ma bucur ca ne intelegem cu alea 3 cuvinte pe care le spune si ca se face inteles.

Rein ... cred ca incepem sa punem majoretele, nu?

O seara buna de fapt ... noapte buna!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dau io' lutza de duminica

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ada, multumesc de cafea, revin dupa ce o beau.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Neata,

As bea si eu, ca simt ca nu mai circula sange prin corp, sunt lesinata desi am dormit. Sunt pur si simplu epuizata si nu stiu de ce.

Ada, nu mai stiu acum daca am citit la tine dc ai alaptat (daca ai scris, scuze). Vreau sa stiu daca la al doilea copil ai avut lapte in aceeasi cantitate sau mai putin.

O duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Multumim de cavei!

Io is coapta cu raceala asta care m-a lovit si pe mine. Aseara credeam ca is "pe duca". Naiba stie de ce isi face de cap asa tare la mine. Vlad e spre bine dar tuseste sec fie dimineata, fie seara la culcare. Habar nu am de ce. Peste zi nu tu tuseste...pana acum.

Loradin, se poate sa nu ii faci tu poze la creatza frumoasa razacioasa? E o scumpa cu privire de smecheroaica mica.

Kitty, saracu Raul ce nedumerit era, mai ales ca ma'sa il face de comedie. Iar Giuliaaaaaaaaaaaaaaaa, mumoasa rau.

Gabi, sigur Tudor nu e fratele lui Vlad? Ca asa numar si eu linguritele de mancare ca mi-a tocat ficatul cat de rau manaca. Azi am facut criza de nervi si l-am fortat sa guste mancare, pe care apoi a mancat-o ca ii placea. Io nu mai supooooooooooooort. Cand vine ora de masa ma ia cu naduseala.

Cat despre kile, pot spune doar ca a slabit vreo 300 de grame caci cu bolile lui peste si cu lipsa poftei de mancare nici nu se putea altfel. Are 10,6 kile si 88 cm.

Va pupalesc.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

Ce face fetele? cum a dormit?
Ce program aveti azi? Ca eu tare as lenevi! Dar macar 2 ore si tot tre' sa ies cu neica afara ..

Citat:
citat din mesajul lui radcarmen

Gabi, sigur Tudor nu e fratele lui Vlad? Ca asa numar si eu linguritele de mancare ca mi-a tocat ficatul cat de rau manaca. Azi am facut criza de nervi si l-am fortat sa guste mancare, pe care apoi a mancat-o ca ii placea. Io nu mai supooooooooooooort. Cand vine ora de masa ma ia cu naduseala.

Carmen frati de sange poate ... Sa stii ca eu am trecut peste faza cu naduseala inante de masa pentru ca nu da rezultate. Chiar nu ma mai rog de el sa manance. Cand ii e foame foame imi cere macar paine si o mananca. Am incercat orice este omeneste posibil si nimicc nu a dat rezultate. Poate daca scapa de viermisori va fi mai bine. Ramane de vazut.
Sanatate maxima! Sa stii ca pe Tudor il tine tusea de o gramada de vreme si tot asa cum zici ori dimineata ori seara ... dar cica e bine.

Adineauri vine si imi cere paine {pii} si zic "mama cate cuvinte stii tu?' .... cica "patu!"

O duminica placuta!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Rein, sa stii ca am emotii pentru tine. Unde nasti si prin ce metoda? Sa nu iti faci probleme ca va fi totul bine, mai ales ca la a doua sarcina e mult mai usor.

Mergi la inceput