Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buuun

avem 3 zile de nesomn!!!si eu si edy, sunt cu nervii la pamant ma simt terminata!

am fost la dr cu edy ieri si are rosu in gat, tuse si muci cat cuprinde, are tratament: ambroxol picaturi, sumetrolim si nurofen( nu credeam sa vad asta dar edy refuza ambroxolu..e cam amar... asa ca il combin cu sumetrolimul sa nu ii simta gustul)
am fost si la ORL sa ii aspire mucii ( atat de multi muci intr-un nasuc asa mic!) si inca mai are. si i-a dat si cu albastru de metil in gat.abia l-am tinut eu si o asistenta pana l-a aspirat Dr.
de ieri nu mai vrea nici sa manance , e matzait, plange din orice ..si il inteleg saracutul de el, si incerc sa ma calmez ( din cauza oboselii sunt asa nervoasa nu mai am rabdare) ..aseara a tras si o tura de vomitat din cauza mucilor si a tusei...

de multa vreme nu am mai tras atat de mult si asa rau cu o raceala!dar nici dor nu imi era.trecem noi si peste asta. m-a sunat mama ca azi e libera si daca vreau sa vina la mine pe la pranz sa ma odihnesc putin sa stea ea pe langa edy pana doarme.sper sa ma pot odihni putin.

la bolnaviori .

ma duc sa ne jucam ...aaa...dupa ce ca a dormit doar 2 ore azi ( 5-7) si ieri de la 7-9 e vioi, are energie in el de zici ca a dormit neintors toata noaptea si noi cand colo ne-am pazit unu pe altul...de unde au atat enrgie in ei ?

va pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Laura imi pare tare rau k edy e bolnavior asa nasol,te inteleg,stiu cum e...hai odihneste-te un pic cand vine mama!!!multi pupici si sanatate multa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Laura multa sanatate
Nici eu nu stiu de unde au atata energei ca nici ai mei nu le dorm uneori cand sunt plini de secretii... si ziua o iau de la capat vioi... Ai grija de tine, odihneste-te... sa poti face fata (mai ales cu nervii) pana se face bine...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

rein: sa ti traiasca baietelul, sa creasca mare si sanatos si sa aiba o viata frumoasa! si tu sa ti revii repede si sa i cresti cu noroc pe amandoi!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

Rein, Sa fie Calin sanatos, cuminte, papacios, si tie refacere rapida!

Pupam pe Edy, si sanatate multa!

Ambroxol a luat si Alex, o saptamana, primele 2 ori l-a luat ca nu stia gustul, apoi cand ma vedea cu el in mana incepea sa planga si sa spuna "nu, nu, data, data" (de genul nu mi-l da, ca nu mai fac, promit!). Mi se rupea inima, dar cum altfel nu scapa de mucozitati, il asezam pe pat, pe spate, si i-l bagam pe gat direct, sa nu mai simta gustul pe limba prea mult (noi am luat sirop). Sper sa nu mai avem nevoie de el curand.

Carmen, interesanta treaca cu fetita muscata, adica tot mamica ei face scandal si tot Teodora era de vina... brr.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Rein, felicitari pt bebe Calin. Va asteptam sanatosi acasa, adica in stup. Bzzzz, avem si albinute mici acu, nu numa viaspi albine si bondari.

Absoluta, daca chiar nu reusesti sa mituiesti pe cineva cu lapticul la pranz cred ca Timeea se va obisnui si fara. Astia mici se adapteaza f repede cand nu au de ales.

Sanatate la bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Rein felicitari ! Sa fiti sanatosi, frumosi si voiosi ! Va doresc sa fiti o familie fericita !Ioana sper sa pot "mitui" pe cineva cu laptele. O sa vad ce si cum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Rein felicitari ! Sa fiti sanatosi, frumosi si voiosi ! Va doresc sa fiti o familie fericita !Ioana sper sa pot "mitui" pe cineva cu laptele. O sa vad ce si cum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

FELICITARI REIN, SA VA TRAIASCA BAIETELUL, SA FIE SANATOS SI SA AIBA MULT NOROC.

Laura si noi luam ambroxol, se pare ca este o viroza pt ca sunt prea multi copilasi cu aceeasi chestie. ca sa va treaca repede.

LA MULTI ANI ADELYNA! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Doamne doamne ca nu v amai prind din urma nici cu cititul dar cu scrisul.
la asa veste mare nu m-am abtinut.

Felicitari Rein.Sa va traiasca puiutul,sa fie cuminte,mancacios si norocos.Bine ai venit pe lume pui mic.

Felicitari Loradin si BianaM.Sa va dea DD sarcina usoara si bebei sanatosi.
Laura nu te panica.Te-ai grabit.Aprox ar fi 24 dec data UM?Pe langa Craciun? pai de acolo plus 10-14 plus 5 saptamani trebuia sa mergi la dr.Totul va fi bine.
Bianca sper sa "dezvortezi" de wc rapid si sa ai sarcina fara probleme si timp si putere pentru minunata papadie blonda.

Cuscraaaa...mai...Biky mai... dadui moarte in bibilici cu pizza ta.BESTIALA.Am imbogatit-o cu ciuperci si fasii de pui.AM cerere de update ca sa racit tava

In uchend bag si o tarta a la Carmen si daca are timp duamna S zisa si Kitty sa bage reteta la cuibul ala de viespi (colaceii aia rumeni ) m-as baga si la asta.

Bun revenit Absoluta,Karla,Kmi si voua tuturor

Absoluta sa va adaptati usor ...tu cu ideea ca sta cu straini si cu alte obiceiuri decat cele cu care pleaca de acasa si pt Timeea sa nu planga prea tare ca nu o lasa cu laptic la pranz.Se va dezobisnui incet cum zicea si Stefanyia.

Sanatate la toti puiutii bolnaviori.

Carmen din Maramu...voi sa fiti sanatosi mai mamicule....sigur vei gasi ceva vara asta si va fi mai bun....cel putin la mine asa a fost dpv financiar. de incurajare.

back to work
mai scriu maine daca pot.

sa nui uit ...vazut - placut - admirat piticii.
faza cu Rares si Cipi in carucior declarata oficial FAZA ZILEI

PUP

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput