Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

crina, ne ai zis ce era cu ziua aia mare si am ratat eu postarea ta?

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare

Am pierdut majoretele dar asta e sa fie intr-un ceas bun

Rein sa te refaci repede si micutul Ioan sa fie sanatos si papacios...pupici pt amandoi

Apropo de viespi....cuibul asta dragut de viespi m-a ajutat sa imi fac curaj si sa fac ceva bun cu ale mele 2 maini stangi..
Iata ce a iesit
http://good-times.webshots.com/photo/2476330760102137521YNudmQ

Deci se poate si o sa mai incerc...trebuie sa exersez pt Raisa...tot pt ea am si inceput sa gatesc deci sunt pe drumul cel bun....acu dati retete ca io sunt pregatita

Raisa

Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Rein,sa-ti traiasca frumusetea de baiat,sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa!

Laura_oana - sanatate lui Edy! Si Carl cand nu doarme de ajuns devine foarte energic,are un comportament ciudat.Si o tine asa cam o saptamana,doua dupa care vine o zi in care se culca de la 5 seara pana a doua zi dimineata,si o data trezit,se schimba si comportamentul si devine un Carlut de laudat.

Ane - deocamdata astept sa fac un an de cand platesc asigurarea,pt a primi si eu bani in concediul de maternitate si sa nu mai stau la mana lui Klaus .Si in al doilea rand vreau un apartament mai mare,sau o casuta(iar acum cu criza e o sansa ca au scazut rau preturile) Probabil ca la anul ii dau invitatie lui Klaus sa vina in dormitor sa facem Carlut2 sau Carla

Carmen - e ciudata mamica fetitei,adica tot ea se enerveaza? Asa a fost la mine,Carl a fost muscat prima data,aproape de ochi si am fost un pic suparata.Doar am intrebat cum a fost si m-am gandit ca mai devreme sau mai tarziu o va face si el si asa a si fost. Stii ce e aiurea,ca il tin in brate si sta linistit si deodata ma musca de nu am timp nici sa reactionez...(lucrul bun e ca nu musca tare,mai mult se face)iar el rade cu lacrimi dupa,o ia ca pe o gluma.Plus de asta unde el e mai pletos,copiii obijnuiesc sa-l paruiasca,am vazut chiar eu de doua ori si chiar ma gandeam sa-l tund. Cand face ceva rau primeste pedeapsa sa stea in patut,ii explic ca nu e bine...dar ce altceva?

Martutza - dar de voi nu ai scris nimic,dar astept

Ralualexandrei - voiam sa-ti felicit baiatul pt cat e de istet,imi aduc aminte ca ai mai spus tu cate ceva despre el cum se descurca cu scoala,trebuie sa te mandresti cu asa baiat.Iar ceilalti sa-l copie,ca au ce

Lilidana - sunteti ok?

Va pupam si sa aveti o zi buna!
papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

sa nu uit sa ma inscriu si eu la categoria "mame denaturate in devenire"
daca nu ati infiintat-o o voi infiinta eu...de ce?
numai vreau sa invat baiatul poezii.la ce bun?
el oricum are initiativa si observatii proprii si iese ceva de genul:

Catelus cu parul cret:
caselus cu paiu chetz
fua atza
maca maca
si juia ca nu fuia
si l-am pis
cu butica goaia

si tica-tica

tita tita
tutut mamica
ca mantat pitita
toata pitulica
si a dus a coaa
cu butica goaia
am aduns atasa
cu..butica goaia

Si ca sa ma dea gata cand ma fac suparata pe el imi aduce "tenu" sa "faca mami tenu chichilul, Dito nu poate, Dito mica "
Adica sa construiasca mami trenul portocaliu ca Victor nu poate ca e mic.

Gata l-am parat.Deci...fara poezii, fara lego, fara puzzle, fara numarat si colorat.....ca in pestera ....nik
Ca nu vreau sa le iau painea de la gura educatoarelor si invatatoarei.
Pup ca fug la banca si apoi ...ca Ana lui Manole prin ploaie si zloata spre feciorul meu iubit.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

http://picasaweb.google.com/madybulancea/20Luni#

ia poftiti la vizionat...sunt 3 filmulete...

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Rein, felicitari! Sa fie sanatos si norocos! Si eu abia astept sa nasc. Am avut emotii cand am citit de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Mady - felicitari lui Razvan! Ce indemanatic e si se pare ca toti copiii stiu veee
Cand l-a vazut Carl a zis vam de la Razvan,l-a recunoscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

SAlutari si de la noi!

Felicitari Rein pentru Calin! Sa fiti sanatosi!

Acu, am fost si noi ieri la alergolog. Concluzia, eczema aia nenorocita apare si dispare dupa cum vrea ea. Nasol e ca anumiti factori(mancare, praf, aer uscat) pot sa o faca sa fie mai urata si mai mancacioasa. Am fost si la laborator si i-a luat sange(din ambele maini, ca din una nu curgea). A plans saracuta, sa ma credeti pe cuvant, ca plangeam amandoua, ea de frica si eu de mila ei. Vineri trebuie sa sun iar la alergolog si sa intreb de rezultate. Om trai si om vedea dupa, ce e de facut.

In rest zilnic aceleasi chestii, papa, somn, maie(animale, la tv), muta(maimutica George, tot la tv), plimbare cu caruciorul de papusi, daca ne permite vremea. Repeta tot dupa noi, nu mai putem scapa nimic din gura asa mai 'neortodox' ca imediat spune si ea. A inceput sa-mi zica si 'da' daca vrea ceva. Pe bunicii din Ro ii pomeneste seara la culcare, cand trebuie sa spunem ca toti fac nani.
Poezii si cantecele...naah... zice doar 'amin' dupa ce spun eu 'Ingerasul'. In rest stie fiecare lucru unde e, si unde e locul lui. FAce puzzle cu placere si interes, daca se uita Ovi la un meci, si ea vede doar tribuna plina de oameni, ridica mainile si striga'gooo'. Ieri ne uitam la tenis si vine si incepe'gooo-gooo'. NU vazuse ce se intampla pe teren, vazuse doar oameni multi in tribune

Cam atat , va ls ca mi-a venit sotul la masa si sa-i pun sa manance.
Pupam

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Mady pup Razvanelul istet. Am remarcat ca are acelasi puzzle ca si Raresu. Le-am primit si eu pe cele de la Quelle, asa ca o sa vad in wk. daca-i plac Mayei sau nu. Asta al vostru pare mai viu colorat, de unde l-ati luat?

Vazut Raresu plimband pisica dar si ajutand-o pe Roxana la curatenie ca sa nu mai stea de bucatareala . Daca promit fetele cu burtica ca nu se uita mai pui linkul cu torturile?? Sa vedem si noi, ca m-au facut fetele curioasa.

Adelyna - La multi ani cu intarziere, sa fi fericita si sa te bucuri de fetele tale.

Gabi - ma bucur ca lui Tudor i-a revenit pofta de mancare, cat despre virus ... si pe la noi prin institut circula unul de care nu prea reusim sa scapam, dar am inteles ca nu-i asa periculos se duce in recycle si nu stiu ce face de acolo, dar poate nu-i vorba de acelasi.

Delia unde-s pozele de la plaja??? Nora care a inteles-o pe mami si nu-i mai repeta pe nu. Cat despre ziua mea mare, n-a fost mare, asa ca n-am avut ce sa anunt, doar o inseminare ratata , poate alta data o sa fie cu noric, dar deocamdata am realizat ca nu-s pregatita sa mai fac fata la astfel de dezamagiri, asa ca lasam la voia lui DD, sau poate ma apuc de mancat praji multe si mo-i molipsi si eu, ca parca asa ceva zicea Kitty.

Diana - dar prea multe asteptari ai si tu de la Alex ... doar face puzzle de pe la un an, acu vrei sa si recite poezii ...de fapt el recita, dar in stilul propriu baiatul istet, i-o fi placand mai mult fara rima

Laura - da cu tine, chiar nu vorbesc, pai atatea cantecele cat stie Edy nu stiu nici eu, Maya de unde sa invete?!?! Si tu te oftici??? Edy bolnavior, sper sa-i treaca repede si sa reusesti si tu sa te relaxezi si sa dormi si pentru tine.

Carmen - tinem pumnii sa gasesti un job mai bun decat cel pierdut Vlad ascuns dupa copaitza rosie si inca unul pe buba de pe frunte, sau nu asta arata el??

Anne - recunosc ca m-a pufnit rasul cand am citit de Raul ca s-a trezit ca nu-i merge jucaria si nu mai vedea oitele pe tavan, dar numai de ras cred ca nu ti-a ars tie la 4 dimineata.

Absoluta - da cozonacul ala nu se pote gasi si in provincie?!?!? Tinem pumnii ca Timeea sa se acomodeze la cresa si sa nu-i fie greu la pranz fara laptic.

Ela - lasa pasa proasta si vin-o si povesteste-ne despre Thea.

Stefaniya - tinem pumnii sa gasiti casuta pe care o visezi si te asteptam cu vesti despre Carl 2.

Eliana - sa faci fata si pentru trupa virusata, sper sa le treaca repede si sa nu apara alte complicatii.

Andra - multumi pentru veste dar gatul ce-ti face??

Diana - asta-i rezultatul a 2 maini stangi??? Cred ca i-a placut Raisei . Kitty a dat reteta si am pierdut-o eu, sau ti-a dat-o numai tie, ca o vreau si eu. Vad ca v-ati pus pe bucatareala, e bine ca mai dati idei si celor mai putin inspirate ca mine.

Marta - pai si tu esti prea exigenta, hai ca-i iese foarte bine poeziile lui Victor, asa ca ... la cat mai multe poezii.

pup cuibul de viespi si pe bondarasi si albinute

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Razvi ....dar tu esti mester mare, ai sa repari avioanele cand ai sa fii mare! Faci si puzzle, uramresti partidele de tenis, bunghesti si culorile ....cum sa nu fii mandra cu asa ficior!

dar si Victoras, manca-l-ar soacra....ce frumos spune el poeziile si ce adaptari face....se pare ca la el "butica goaia" face parte din toate poeziile . Cred ca baiatul vrea sa transmita un mesaj omenirii aflate in plina criza economica si financiara

Caterina mai nou se joaca cu plastilina exersand tehnica VOODOO ....ma pune sa-i fac omuleti pe care ea sa-i taie cu cutitul sau sa le infinga scobitori ...

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput