Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Da, eu. Acum m-am trezit.
Bb, si eu am vrut sa ma uit la pozele din Sicilia, dar erau parolate Sunt si cele cu tatuajul acolo?
Si noi vrem sa mergem in Italia, n-am fost niciodata, am vrea sa mergem la Venetia, cu ocazia asta sa o vizitam si pe cea mai buna prietena mea care locuieste langa Venetia

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

adra si eu vreau sa ajung la Venetia...nu ne iei si pe noi? Am fost intr-un an in concediu in slovenia si eram fff aproape de Venetia...dar era ultimul an in care inca romanii mai intrau cu viza in Italia..imi venea sa plang de ciuda...daaar nu e timpul pierdut.

Cristina si Radu 3.12.2007

Cum sa nu! Mergem si pe la Petro....

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aici e modelul tatuajului: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/2734570237/sizes/o/ ca nu am decat in compu' celalalt poze "pe viu"...o sa transfer o poza si o postez.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

aici e modelul tatuajului: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/2734570237/sizes/o/ ca nu am decat in compu' celalalt poze "pe viu"...o sa transfer o poza si o postez.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

e frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

In seara asta vreau sa incep sa-i dau lui Alessio ptr prima oara out. Cum sa-l gatesc? Tre' sa-i dau si albus si galbenus? In combinatie cu ce? Va multumesc multtttt

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna seara fetelor,

In seara asta vreau sa incep sa-i dau lui Alessio ptr prima oara out. Cum sa-l gatesc? Tre' sa-i dau si albus si galbenus? In combinatie cu ce? Va multumesc multtttt

danangie, daca e prima oara cand ii dai sfatul meu e sa ii dai galbenus fier tare si doar un sfert/jumatate. poti sa il pui in spanac, in piure de cartofi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

doar galbenus fiert tare; albus la 1 an

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Va multumesc fetelor, spanac nu am....am cautat sa cumpar la borcanel dar nu am gasit.....voi incerca cu un cartof facut pireu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Eu ma simt f f bine. Nici nu simt ca sunt gravi. Astept cu nerabdare sa merg la doctor in februarie. Ma gandesc din ce in ce mai mult la bb2, la unde voi aseza noul patut, noul dulapior pt hainute etc....

Felicitarile noastre Roxi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dana, draguta, ce mai faci?? ii poti da galbenus de ou (fiert tare) cu broccoli, cartof, spanac,piure de legume,conopida, branzica. vezi si tu cu ce prefera.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Cami, taman la fix mi s-a facut un mare doooor de voi (toate ) ca tocmai am vazut ca ne strigai la catalog .

Ce sa facem... inca incercam sa ne revenim. Nici acum (dupa 3 sapt) nu realizam ca DD a avut alte planuri cu el acolo Sus(si) cu tatal nostru... acum ne avem doar unii pe ceilalti (suntem 3 frati).
Nu a avut vreo boala necrutatoare. Avea doar 54 de ani si nu se stia bolnav de nimic, niciodata. Pur si simplu a facut infarct in timp ce povestea ceva amuzant, stand la masa cu tot neamul.

Ma intreb oare cati dintre noi nu le raspundem mai in 2 peri parintilor?! Chiar daca ne dam seama ca am gresit fata de ei, de cate ori ne si cerem scuze cand ne dam seama de asta, spunandu-ne "lasa, o sa-mi cer scuze cand ne vedem"...

Mergi la inceput