Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Mykidutza, Roberte un scumpel! Deci s-a dat si cu saniuta! :))

Maria este mortala cum face cu ochiul!

Lavi, ma gandesc ca mai am poate o sursa de vina la bilutele lui Floris. Ca am schimbat marca de cereale ce-i dau seara, sunt cu tot cu lapte. Ii dadeam mereu de la Hipp iar acum are de la Milupa (ca luasem de la un magazin unde nu aveau Hipp). Oricum nu am mai luat, ca nu sunt multumita, sunt exagerat de dulci, sa vedem cum va fi daca ne intoarcem la Hipp. Nici nu are la fiecare scaun (inca) bilutele, dar musai la ala de dimineata, poate si la urmatorul (Floris face de vreo 5 ori pe zi).

Urmarim treaba!

Ellis, draga, dar voi ce aveti de gand de V-Day?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Anca, am vazut si eu cum face Maria cu ochiul...e simpatica rau!

Mykidutza, ce scump e Robertel in halatul de baie!

Andreea, eu am cumparat Thoms de la magazinele din Bucuresti (happy Baby), preturile sunt ok si pe site-uri. La Diverta au o gama mai larga dar si preturile mi se par mai mari...acum totusi astept si parerile celor cu experienta mai vasta

BB, eu nu am apucat sa vad pozele din vacanta

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANCUTA -i-a aratat Alessiei filmuletul cu Maria si incerca si ea sa faca cu ochiul Mariei si se stramba toata si radea.

BB - care Vday incendiar, ca mi-a faciut lenjeria rosie cu portocaliu, am luat-o asa, ce sa fac acum...cea pt alessia, cu tweety e supe, cand a vazut-o abia am reusit sa o iau si sa o bag in masina de spalat.
ADINA - si noi ca indragostitii...dupa 14 ani

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Buna,

Lavi, ma gandesc ca mai am poate o sursa de vina la bilutele lui Floris. Ca am schimbat marca de cereale ce-i dau seara, sunt cu tot cu lapte. Ii dadeam mereu de la Hipp iar acum are de la Milupa (ca luasem de la un magazin unde nu aveau Hipp). Oricum nu am mai luat, ca nu sunt multumita, sunt exagerat de dulci, sa vedem cum va fi daca ne intoarcem la Hipp. Nici nu are la fiecare scaun (inca) bilutele, dar musai la ala de dimineata, poate si la urmatorul (Floris face de vreo 5 ori pe zi).

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

adina, azi vreau sa cumpar tarate psyllium, sa vedem ce efect au. azi dimi i-am dat iasminei miere+ulei de masline pe stomacul gol.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

BB, eu nu am apucat sa vad pozele din vacanta

cristina sunt in cap trecut (nu le-am sters....0 dar sunt doar cateva (am vreo 600 cred!!!)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ADINA - si noi ca indragostitii...dupa 14 ani

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

haiii mahh ellis ca dragostea tre sa creasca odata cu anii.....

_

Mergi la inceput

upsss vorbesc singura.... mai e cineva????

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Da, eu. Acum m-am trezit.
Bb, si eu am vrut sa ma uit la pozele din Sicilia, dar erau parolate Sunt si cele cu tatuajul acolo?
Si noi vrem sa mergem in Italia, n-am fost niciodata, am vrea sa mergem la Venetia, cu ocazia asta sa o vizitam si pe cea mai buna prietena mea care locuieste langa Venetia

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Da, eu. Acum m-am trezit.
Bb, si eu am vrut sa ma uit la pozele din Sicilia, dar erau parolate Sunt si cele cu tatuajul acolo?
Si noi vrem sa mergem in Italia, n-am fost niciodata, am vrea sa mergem la Venetia, cu ocazia asta sa o vizitam si pe cea mai buna prietena mea care locuieste langa Venetia

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

adra si eu vreau sa ajung la Venetia...nu ne iei si pe noi? Am fost intr-un an in concediu in slovenia si eram fff aproape de Venetia...dar era ultimul an in care inca romanii mai intrau cu viza in Italia..imi venea sa plang de ciuda...daaar nu e timpul pierdut.

Mergi la inceput

adra uite aici cateva poze din sicilia, nu erau parolate. nu stiu daca am cu tatuajul poze pe laptop. caut acum.

_

Mergi la inceput