Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

un filmulet proaspat http://good-times.webshots.com/video/3024236380101626593ouRnRj

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

superrrr!! scumpica tare maria!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

ufff ca tot am uitat sa scriu cand l-am vazut pe nazdravanul floris de adina, ce frumos se catara!!! e asa frumusel blondinu!!!

ecaterina!!!!!!!sunteti bine???

m-am uitat la un fil;m si acum gata ma retrag
noapte buna
somnic pufos sa aveti

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:

Oana si noi avem rochita exact la fel http://www.flickr.com/photos/oana8188/3137573813/

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

noi avem doar bluzita, unde era rochita cand am cumparat bluzita de nu am vazut-o???

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Citat:

un filmulet proaspat http://good-times.webshots.com/video/3024236380101626593ouRnRj

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

iti vine sa iimananci cioculetul ei de scumpa! e tare frumoasa asa in roz!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Neatza! la 5 Alessia ne-a invadat patul si mi-a fugitsomnul gonit de ganduri...
ADINA - constipatia poate fi cauzata de laptele de vaca.

ANCUTA - cred ca nu stiu, oricum ieri in grupe erau doar 8-10 copii si am vazut mai multe persoane care se ocupau de ei...nu ma refer la crese si gradi de stat, acum visez si eu, mi-ar placea sa am eu asa ceva, dar cred ca as da faliment inainte de a deschide, ca iubesc prea mult copiii si nici nu as putea jecmani parintii...stiu ce eforturi fac pt copiii lor.

LAVI - eu ii dau miere dimineata cu propolis - adica cu granule, iese bine afara si e bun si pt imunitate; lapte alternez, o sapt ii dau nestle junior 1+ cu miere, o sapt fara miere.

hai ca incep si eu: CATI, CE FACETI? SHERY? ANCA - A - PROMISESEI CA TRECI MAI DES PE LA NOI! LOGAM? SANDUTA? NELONE? ROXX? RODICA? IULI-ANA? MAI TRECETI SA NE MAI SPUNETI CATE CEVA?

eu mi-am comandat lenjerie de pat rosie - chipurile pt Valentine's day, azi o iau, iar pt fii-mea cu tweety, ca tot il pupa unde il prinde!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

e mortala Mariuca, o dulcica...ce frumos trage ea cu ochiul si cum zice ea burtica burtica...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana8188

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

oana8188, am intrat sa caut date si apreri despre Grecia...am vazut un ID car emi-a sarit in ochi...stiam ca-l cunosc de undeva...de pe DC!!! era al tau!!! ati fost in Grecia? Unde mai exact? ceva detalii? pe noi ne inetreseaza fie Zakynthos, fie Thassos sau stiu eu...nu suntem tare hotarati inca..

Pe softpedia? Da, am cont si acolo si nu am fost in Grecia, dar m-a fascinat insula Lefkada. Este acolo o plaja - Porto Katsiki, considerata ani de-a randul cea mai frumoasa din Grecia - o gasesti in pozele de la semnatura, ultima poza. Nu poti ajunge acolo decat cu masina... din pacate, si pe cont propriu, ca nu vand agentiile noastre vacante acolo.

Intre cele doua insule pe care le-ai pomenit, as alege Zakynthos

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Nu-i lasati steluta sa cada!

da oana, pe softpedia... si eu as alege Zakynthos, asta pt ca as gasi charter direct din Cluj, sa nu ma mai trambalesc cu copil si bagaje pana in Bucuresti sau Timisoara... e frumos in Grecia, am fost si in 2007 si m-as duce oricand acolo...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

fetelor, am vesti de la Mykidutza...

"Robert e f bine,e un copil tare bun,ma uimeste pe zi ce trece.
Inca nu are decat 6 dintisori,dar se pare ca sunt pe 'vine' inca doi.A fost putin racit,fara febra sau diaree,doar nasul ii curgea f abundent.
La mot a fost o figura,a plans de mama focului cand i-a taiat nana din par,ca un rocker care plange dupa pleata lui,desi el nu avea cine stie ce pleata,dar a tacut imediat cand i s-a cantat La multi ani,era atat de mandru.
Cu tavita a fost iarasi un mare circ...Nana in prima faza i-a pus obiectele pe tavita detasabila de la scaunelul de masa,iar el...in loc sa aleaga ceva in prima faza a luat tavita cu totul,sa fie sigur ca se poate bucura de tot ce era pe ea.
Dupa lungi tratative si rearanjamente...a ales un termometru,cu el a incercat sa ia chei de masina,dar a renuntat in favoarea unui piptan,a unei iconitze si a banilor...dupa care a urmat interesul pt restul obiectelor puse de nana lui pe masuta.
La Craciun ma asteptam in prima faza sa traga de bradut...dar surpriza...o sg data a tras de un glob,cand a cazut l-a luat si incerca sa-l puna la loc.In rest se ducea lg el si-l tooot admira si-i tot vorbea si-l mangaia.
Acum suntem in faza de gelozie...mami geloasa ca fuge numai dupa tati prin casa si-l toot striga,tatiii,tataaa...numai asa aud cand sunt amandoi,iar el gelos cand ma vede ca tin in brate alt bebe...trage de mine,tiap dupa care incepe sa planga sa-l iau pe el in brate.Eu il mai duc la nana lui la gradi,este educatoare.Totul e ok pana ma vede ca alint un alt copil,atunci incepe sa faca circ...
Merge de la 11 luni,chiar m-a mirat ca se spune ca baietii merg mai tarziu sg,dar el pur si simplu a luat-o din loc.A venit la mine,dupa ce-l rugasem sa-mi dea un pup...pur si simplu...au fost un sir de vreo 5 pasi consecutivi pana a ajuns la mami lui sa dea pup.Doamne ce-am mai plans atunci,nu-mi venea a crede ca puiul meu si-a luat primul zbor spre independenta...
De atunci,mergea zilnic,km km km facea,ma obosea numai cat ma uitam la el,primele zile,tinea in manuta snurul de la pantaloni.Acum se apleaca ,se catara si ne luptam pe tastatura si pe mouse.
Intru rar ...dar m-am intins cu scrisul,nu gluma.Sper sa nu te plictisesti citind.
Gata te las
O zi minunata si multumesc inca odata pt mesaj,mi-a mers la inima.
Salutari si numai bine.Saluta si fetele dragi din partea nostra...

Uite aici si poze mai recente cu noi,am reusit sa incarc cateva.Este si un filmulet cu el din oct.Asa avea grija de el tatsu,cand era afara la un gratar,ca sa nu fuga dupa el...a gasit solutia salvatoare."

http://good-times.webshots.com/album/569742998jUyEch

in mare, sunt bine..

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

fetele cu Thomas-urile... (Anacami, MihaCristina) am o intrebare: am vazut pe mytoys.ro ca sunt multe Thomasuri...
Ooare or fi bune preturile de acolo? Voi de unde le cumparati? Mersi mult!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

neata

ellis, super ....de se anunta un V.Day...incendiar.... iasmi e innebunita dupa winnie.....cand il vede imi zice mo..mrr,,,morr...adica asa face ursu'...

mykydutza, robert e un scump!! si tu arati ff bine (daca te confund...mi cer scuze..)

_

Mergi la inceput