Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Cami, taman la fix mi s-a facut un mare doooor de voi (toate ) ca tocmai am vazut ca ne strigai la catalog .

Ce sa facem... inca incercam sa ne revenim. Nici acum (dupa 3 sapt) nu realizam ca DD a avut alte planuri cu el acolo Sus(si) cu tatal nostru... acum ne avem doar unii pe ceilalti (suntem 3 frati).
Nu a avut vreo boala necrutatoare. Avea doar 54 de ani si nu se stia bolnav de nimic, niciodata. Pur si simplu a facut infarct in timp ce povestea ceva amuzant, stand la masa cu tot neamul.

Ma intreb oare cati dintre noi nu le raspundem mai in 2 peri parintilor?! Chiar daca ne dam seama ca am gresit fata de ei, de cate ori ne si cerem scuze cand ne dam seama de asta, spunandu-ne "lasa, o sa-mi cer scuze cand ne vedem"...

Ramonica, imi pare rau pentru pierderea voastra! Mare dreptatea ai in privinta comportamentului fata de parinti!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

RAMO - grea pierdere...avea varsta parintilor mei...
off, mereu ma gandesc ca ma mai ratoiesc la ei, in special la mama si nu vreau sa ii supar dar, uneori nu ne controlam...tare greu...stii cum se spunem ca realizam ce am avut dupa ce nu mai avem...dureros de adevarat, uneori.
Grea pierdere, insa va vede si vegheaza de Sus, nu vrea sa va vada tristi pentru a-si gasi linistea.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc, draga mea!!!

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Eu ma simt f f bine. Nici nu simt ca sunt gravi. Astept cu nerabdare sa merg la doctor in februarie. Ma gandesc din ce in ce mai mult la bb2, la unde voi aseza noul patut, noul dulapior pt hainute etc....

Felicitarile noastre Roxi!!!!!

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Offff.... chiar nu sunt cuvinte de spus in aceste cazuri. Imi pare tare rau, Ramo. Sa va dea Dzeu putere sa treceti peste acest moment greu. Stiu cum e sa pierzi pe cineva atat de drag si apropiat.

Citat:

Cami, taman la fix mi s-a facut un mare doooor de voi (toate ) ca tocmai am vazut ca ne strigai la catalog .

Ce sa facem... inca incercam sa ne revenim. Nici acum (dupa 3 sapt) nu realizam ca DD a avut alte planuri cu el acolo Sus(si) cu tatal nostru... acum ne avem doar unii pe ceilalti (suntem 3 frati).
Nu a avut vreo boala necrutatoare. Avea doar 54 de ani si nu se stia bolnav de nimic, niciodata. Pur si simplu a facut infarct in timp ce povestea ceva amuzant, stand la masa cu tot neamul.

Ma intreb oare cati dintre noi nu le raspundem mai in 2 peri parintilor?! Chiar daca ne dam seama ca am gresit fata de ei, de cate ori ne si cerem scuze cand ne dam seama de asta, spunandu-ne "lasa, o sa-mi cer scuze cand ne vedem"...

Mergi la inceput

Sunt atat de suparata. Azi Matei a mancat pana la orele 16.00 un covrig uscat si atat. In rest, a refuzat absolut orice.
Iar in seara asta am patit ceva tare urat cu el. A facut alergie la ceva (s-a umplut de pete rosii pe langa gura, pe nas si pe barbie) si nu stiu de la ce. A mancat jumatate de castronel de cereale (vanilie,gris si lapte de la Humana), jumatate de felioara d epepene galben si un sfert de covrig uscat. Ideea e ca toate aceste alimente le-a mai mancat si in alte ocazii. De vreo 2-3 zile are niste punctulete rosii pe barbie (ar fi cam de cand i-am cumparat pepenele galben). Eu am crezut ca s-a iritat, dar acum pe seara dupa ce a terminat papa s-a umplut de pete rosii, care au disparut dupa vreo 30 de minute. Au ramas doar punctuletele. Voi ce parere aveti? Oare ce o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXXY - alte semne? febra? nas infundat? ochii care curg? nu poate face alergie la ceva ce a mai mancat...decat daca era vechi;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxxy, este posibil ca pepenelegalben sa fi fost tratat cu ceva la care a facut alergie. Deci alergia sa nu fi fost la pepene, ci la chimicala cu care era tratat pentru a rezista mai mult la transport etc (ca doar nu este aici sezon de pepeni galbeni :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Poate va era dor de mine?

Ieri n-am apucat nici macar sa intru sa va salut...Toata ziua am stat in bucatarie si am prajiturit...O buna prietena si-a sarbatorit fata,a implinit 15 ani,si m-a rugat sa-i fac prajituri si tort...Cica sa ma plateasca. Da' n-am putut sa-i iau bani. Nu-s buna de facut afaceri...
Azi pana am plecat la petrecere am apucat sa citesc in capitolul trecut...
L-am vazut pe Floris temerarul catarator...
Pe Maria,la plimbare cu carutul prin zapada.A nins iar in Bucuresti?
Pe cine am mai vazut?
Aaaa...am sa caut filmuletul cu Andrei...desi de obicei nu-mi scapa nimic,asta nu l-am vazut... Dany,nu fi suparata,te rog... Vorba lui Robert..."mami,nu mai fi si tu asa,se mai intampla si accidente".

Anca,ce face Maria?Cum se simte?
M-ai spart cu "mi-e frica de febra". Te stiam mai infipta draga,nu asa sperioasa...

Nu mai stiu ce-ati m-ai discutat... Ma intelegeti si voi...ca doar am venit de la petrecere... ...iu iu iu...

Bine ati revenit Erika!

Daca ma mai stradui un pic spun tot...

Oanaaaa...tu ai vazut ca bucurestencele astea ale noastre vor s-o puna de-o intanire? Hai sa ne intalnim si noi...sa avem cu ce ne lauda...

Ia sa mai citesc ceva si din capitolul asta si p-aia sa o intind la Nanel...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Miha, ma tot uit pe blogul tau. Am si ales ce fac data viitoare, dar nu spun. :)) Daca iese bine fac poza. Amira nu imparte ciocolata cu nimeni? Si eu sunt fan !

Abia astept impresii si poze...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

un filmulet proaspat http://good-times.webshots.com/video/3024236380101626593ouRnRj

Ti-am zis io ca-i delicioasa!

Mergi la inceput