Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

fetele cu Thomas-urile... (Anacami, MihaCristina) am o intrebare: am vazut pe mytoys.ro ca sunt multe Thomasuri...
Ooare or fi bune preturile de acolo? Voi de unde le cumparati? Mersi mult!

Noi marea majoritate le-am luat de la Diverta.Am mai facut comanda si pe net. Pe dol.ro au preturi bunicele,desi nu o gama f variata. la noi astea din provincie,nu merita sa faci comanda pe net decat in cazul in care vrei sa iei mai multe produse,platesti transportul f mult.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ROXXY - alte semne? febra? nas infundat? ochii care curg? nu poate face alergie la ceva ce a mai mancat...decat daca era vechi;

Sau poate o fi fost tratat cu ceva...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

helouu....
Scuzati absenta...
Azi ne-am crestinat si noi... si am fost foarte ocupate sa ne facem gagici faine... si sa mearga micul chef ca pe roate

Sper sa revin cu pozici.... Mi-e dor de voi

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Ank-ule,sa va fie de bine! Pupici la micuta increstinata! Asteptam poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ramonika, imi pare rau! Condoleante! E dureros cand se petrece pe neasteptate, parca raman multe lucruri nespuse, prea multe pareri de rau. Asa a plecat si mama, brusc, acum 13 ani. Durerea nu scade cu timpul, dar cred ca ei ne iubesc de acolo de unde sunt si si-ar dori sa fim fericite.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ank, felicitari micutei crestine!
Miha, atata lobby faceti ca mi-a intrat si mie Thomas in cap. Caut si eu sa vad ce i-ar place. Propuneri?
Roxxy, si eu cred ca alergia este de la chimicalele din pepenele galben. Ii dati ceva antihistaminic?
Petro, intra sa dai raportul

Poze n-am vazut deloc, nici filmulete, sa vad daca am timp astazi.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

"neata si de la noi!
Ramonika

Ank, sa fie sanatoasa micuta crestina!

Azi naste prietena mea!!!! Am niste emotiiii...tati e deja la spital cu viitorul tatic, il sustine,iar eu stau ca pe ghimpi, sa aflu vesti....si mi-a facut asa o pofta de un bebe mic

Printesa roz si-a dat tot programul peste cap, nu mai inteleg nimic....ba nu doarme deloc, ba doarme prea mult...nu mai stiu cum sa procedez, asa ca o las in pace, sa-si revina. Cel mai rau e ca adoarme prea devreme seara (adica max. la 7) si, inevitabil, ne trezeste cu noaptea in cap...am incercat sa-i prelungesc programul, sa ma joc cu ea, sa facem ceva sa se culce mai tarziu....inutil, e setata pe orele astea...

Va pup...sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai alte semne nu sunt. Tot ce a mancat era cumparat cu 2 zile in urma pt ca atunci am fost la cumparaturi. Toate sunt in termen (ma refer la cereale, iaurt, covrigi). Pepenele galben arata bine si era super bun la gust pt ca am gustat si eu (muream d epofta ).

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ROXXY - alte semne? febra? nas infundat? ochii care curg? nu poate face alergie la ceva ce a mai mancat...decat daca era vechi;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Exact la asta s-a gandit si sotul meu. Oricum in dimineata asta vad nu mai are nimic pe fata, nici macar punctuletele rosii.

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Roxxy, este posibil ca pepenelegalben sa fi fost tratat cu ceva la care a facut alergie. Deci alergia sa nu fi fost la pepene, ci la chimicala cu care era tratat pentru a rezista mai mult la transport etc (ca doar nu este aici sezon de pepeni galbeni :)

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata
ramo, sincere condoleante!!
ank, sa va traiasca mica crestina. asteptam poze!!
roxxy, esti sigura ca este/era alergie??? nu trebuia sa se extinda si pe corp??? iasmi imi face de multe ori niste punctulete mici rosiii in jurul guritei dar le facea de fiecare data cand era prea multa umezeala in acel loc, adica cand ii curgeau balute de la dintisorii, cand doarme cu didi in gurita noaptea (de obicei o scapa din gurita dupa adoarme), etcx. eu stiu ca bubitele de la alergii se inmultesc fff repede si nu trec de pe o zi pe alta.
vali, sa aibe o nastere usoara prietena ta!! SI eu am doua prietene una are termenul azi...si pana acum nimic.,....si cealalta mai are 2 sapt!!! doamne ajuta!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput