*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (197)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Tuchi am uitat sa iti raspund
intravenos i-a dat dar 3 zile ca s-a umflat acolo
unde era branula si a trebuit sa ii schimbe antibioticul

http://community.webshots.com/user/blanka75
Blanka,mami de Eric si 6+ cu Ana????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

randunimea

Luca a adormit la 10 si deja s-a trezit de 3 ori. valentina (ca tot sunt aproape deodata ai nostri) vad ca si el trece prin perioada de nesomn, cu joaca tarziu (ieri am fost intr-o vizita, a ramas cu maica-mea si abia cand ne-am intors la 11 a vrut sa se culce) sau treziri noaptea pentru joaca. cred ca acum descopera cate stiu sa faca si cat de interesanta e lumea asta, si sunt tare nerabdatori sa exerseze.

zoze, pana nu uit, ziceai ca aplauzi cand termina castronelul. din cate imi amintesc parca voi nu aveti dificultati la papa. mananca fara figuri. in terapii pe probleme alimentare (obezitate) o tema/cauza a mancatului compulsiv este lauda, gratificatia data de parinti copilului pentru ca termina tot din farfurie, este incurajat si i se spune "ca e copil cuminte", iar copilul dornic sa-si multumeasca parintii uita de semnalul corpului la cat e de ajuns (hrana ca si combustibil pentru corp) si de aici obiceiurile pe care noi adultii greu le putem controla.

tuchi multa sanatate puiului, sper sa scapati de napasta asta, cred ca esti la capatul rabdarii!

bubu, toate am fost cu sufletul langa tine, ne bucuram ca ai revenit printre noi.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Naty, eu inca nu i-am dat miere. Dar eu inca nu-i dau multe fata de voi.fixurile, stolurile

Zoze, acum am vazut ca are febra, numa’ de povestile anterioare nu aveai nevoie. puiul bolnovior, sa treaca repejor.

Raluca pot sa , idei de limitare tzitzi n-am.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am culcat strumful...
naty-daca andru nu se face fotbalist(asa isi doreste ta'su)...il fac partenerul de dans al iuliei...e un bun dansator puiul meu...doar sa auda un pic de muzica si a si inceput sa topaie cu zambetul pe buze...doar partener de dans ca iulia stiu ca e data
pucca-
bubu si andrei plange cand folosesc BB dar plange si daca folosesc pompitza...nu stiu nici eu cum sa fac ca mi se rupe sufletul cand il aud plangand dar nu suport sa-l vad cu muci...sanatate multa

zoze ma bucur ca mihaitza a papat cu pofta...hai ca o sa-si revina...e un blondutz puternic...off vad ca tot aveti febra...
mda vorbeam zilele trecute cu cumnata mea,v-am zis mai demult ca e rezidenta la barcelona pe urgente ... acum o luna a facut practica la pediatrie,si ma intreba cam ce ii dau eu lui andrei sa manance...si am ajuns la ou...la spanioli se da prima data albusul si apoi galbenusul...acum na ce sa mai zic ...da sunt chestii si chestii...eu de multe ori ma intreb :parintii nostrii au tinut cont sa nu mancam sarat,indulcit ,albus...raspunsul e NU...chiar am vb cu maica mea...bine eu le respect nu sare,nu zahar nu albus nu porc...etc....
raluca-imi pare rau ca ai ramas singurica...hai curaj nu mai fi suparata....
am vazut si motzat grasunel de bubu...ce misto LA SANIUS...vreau si eu...

bitza-
am vazut si eu iepuras e mortala rau poza aia...
lyvy-sanatate si treci la doftoricit mai repede nu lasa raceala sa te doboare...si pe mine ma luase si am luat modafen,nurofenfervex...si ceaiuri fierbiti de ma opaream pe gat...mda acum citesc ca ai luat destule...multa sanatate iti doresc...
acum vad ca il incearca pe sot si il indop ca pe curca cu medicamente ...i-am zis nu cumva sa il racesti pe andrei ca o sa dormi afara cu cateii
tuchita mda cu naveta nu stiu ce sa zic...eu daca as merge la serv as face naveta dar e vorba de 25km...mai mult nu stiu...depinde de salariu,cu ce faci naveta ,etc..totusi sunt 2 copii carora trebuie sa le acorzi atentie ,sa te ocupi un pic de ei...
ioana-ce scump e mergaretul tau...
am vazut si mufarina murdarici mozolici..
alice eu evit sa-l culc devreme pe andrei ...daca l-as culca la 8 la 22-23 ar fi in picioare si am topaii pana noaptea traziu...si-asa stau cu inima stransa ca poate se trezeste...si-l culc la 22.30...dar am noroc ca adoarme repede...
ariel imi imaginez ce atmosfera e la tine in casa...f bine f bine...ma bucur pt voi...
criss asa m-a luat si pe mine raceala...baga medicamente repede...deci trebuie sa fac si eu cartofii aia neaparat...

blanka-nici andrei nu suporta sa-l ating pe fata ...mai ales pe nas...cand il spal pe fata mai merge dar cand vine stersul ...uff ce mai alearga mana mea dupa fata lui...
si gata cu cetitul....

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

iar s-a trezit

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata filmuletul
http://www.onetruemedia.com/shared?p=7e8d53310b5f87c2810802&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Miha

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Ramo, eu deja sunt imuna la urlete . Adica e spre binele lui si daca urla...asta e...ii trece apoi...dupa ce termin, ii sterg lacrimile si il pupacesc si ii zic ca e gata si il fac intr-un fel sa rada si uita si gata!

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Valentina, am vazut iepurasul si ce misto freza ai!

Foarte dragalas mufa, si abia acum realizez ce de dintzuchi are!

Fetelor care v-ati intors la munca, acum am aflat de indemnizatia de cresa, zic mai departe ca poate e de folos cuiva, ca banii se duc direct la cresa, deci in caz ca il duceti pe bb va ajuta.

Lyvy

Mai cat am ras… ba de mimo si vladut, ba de luny si mufa.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

dansez cu tati...e un mare cantaretz

http://s377.photobucket.com/albums/oo215/cepareanu/?action=view¤t=9luni025.flv

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Ce mai tzopaie Andrei
Si lui Stef ii place sa danseze, sa sara asa! si daca il pun pe burta mea si ii zic "dii, calu'!" da din fund si calareste

Cred ca ma duc la nani...mi se inchid ochii...Stelutza n-a venit...Simo n-a venit...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput