*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (197)
Raspunsuri - Pagina 10
tuchita spune:
hai ca n-am plecat
Ii dau pe gura, u sfert de pastila la 12 ore, e groaznic de amara!
Lui Eric i l-ai dat pe gura sau intravenos?
Si totusi unde e Simo?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
luny spune:
naty, nu mah, il lasasem pe spate atunci, ca-l vedeam cum adoarme! ne-am distrat pe seama lui, ce dusi suntem! am scris eu de laptele de capra, l-am tot vazut..e 12,5 ron kg!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
'na seara
Doua mese/zi, doua postari/zi ...doar atata energie am In plus,Teo tot racita ...copilul tot tacut Dar de azi s-a dat militaria jos din pod si am inceput educatia Juma de zi am repetat "unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!
Cum s-a terminat? Ei bine, Vladutz asa : si eu asa : Dar nu-i nimic....maine o luam de la capat :
"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!"unde-i pomul?" Uite pomul!
Am ales desigur un pom desenat pe covor, noroc ca avem un covor in casa A fost un succes total alegerea pomului de pe covor deoarece s-a dovedit a fi foarte dificil de bagat in gura
Va tin la curent cu evolutia lucrurilor in acest sens Sper sa mai fiti in preajma cand voi face cinste pentru reusita
Si mai sper ca Vladutz cand va fi mare nu va evoca acest episod in vreo sedinta de terapie sub hipnoza Acum mai am un stres Daca va intelege ca pentru fiecare lucrusor in parte eu ii voi repeta de n'spe ori ce are de facut? Vladut, spala-te pe dinti!Vladut, spala-te pe dinti!Vladut, spala-te pe dinti!Vladut, spala-te pe dinti! Dar hai, sa nu pun raul inaite
Si uite asa m-a ajuns oboseala rau de tot si nu-mi mai gasesc cuvintele (altele decat alea )si nu pot decat sa va pup si sa va urez noapte buna
PS Tuchi , votez pentru naveta;Bubu, ma bucur mult ca ai aparut si Stef e un scump ;Luny, m-a dat gata Mufi cum merge agatat de "fusta mamii"; Mihaita, Stef, Seb, Eric sa va faceti repede bine;Ioana pt mergaret ;Lyvy, multa sanatate ;Randunici , multi pupici!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
luny spune:
m-ai terminat, Mimo, cu pomul ala!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ralucaspm spune:
Clau, scuze ca te-am mai pus sa scrii o data. Nu am timp sa citesc tot ce se scrie aici. Daca mai iti aduci cumva aminte macar in ce zi ai scris, o sa incerc sa gasesc din urma, ca sa nu mai scrii inca o data
Noapte buna, crenguta !
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
natynic spune:
Tuchi...pune mana si fa scoala de soferi si, din sursele mele...in Tragoviste ai fi cu adevarat DOAMNA DOCTOR! Iar daca Bucuresti-Ploiesti mi se pare o naveta super grea, Bucuresti-Targoviste-deloc. Si mai sunt si o mie de microbuze care te lasa acolo chiar in centru, deci nici nu e musai masina. Pentru un serviciu sigur si onorabil, cu siguranta da!
Mimo...mey, Mimo, unde-i mey pomul? Deja intuiesc care vor fi primele cuvinte ale lui Vladutz, textual..."Manca-l-ar cariile si ciorile pe pomul ala afurisit, astazi si maine"
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Mimo
Saracu' Vladut, l-ai zapacit!
Ma uitam acum in agenda mea si am vazut ca la 11 luni Vladutu meu arata cu degetelul unde e nasu'
Vai, ce m-am chinuit singura cu Stef...sotul a venit la 10 jumate de la servici...si cat urla si se zbate sa-i scot mucii L-am pus in scaunul de masa, ca sa am doar mainile de tinut si sa stea in fund...chinul de pe lume...apoi nu vroia sa ia zyrtecul
Zau daca nu uitasem cum e la bebe mic...
Blanka
Ai fost la eco?
Luny, da ma, haios rau cu mingiuta. Dar incarc acum pe onetrumedia, ca aveam un film mai misto, dar era prea mare...il pun imediat
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
nicol_conte spune:
Hai ca sunteti mortale cu pomul...nu pot sa ma abtin
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
ccris_ccris spune:
Naty, , mersi, la camera de garda au vazut-o, cred ca medicul de garda de la cardio, afla si tu cine era de garda azi.
Noapte buna!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
blankar spune:
Bubu eu nu ma pot apropia cu batista bebeului de el
e traumatizat inca din spital,ca tot in cap i-au pus branula
si daca cineva il imobilizeaza la cap face urat si nu vreau sa il
chinui
marti ma duc la eco
la poze am pus cateva de la spital
http://community.webshots.com/user/blanka75
Blanka,mami de Eric si 6+ cu Ana????