*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (197)
Raspunsuri - Pagina 12
ramo_cata spune:
iar acum ne jucam cu mingea si vorbim cu prezentatoarea de stiri...filmulete sunt facute pe la inceputul lunii,iar cel cu prezentatoarea de craciun...
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8294222&autoplay
acum pup merg la nani...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
adriuta spune:
Mi-i si cumva sa intru pe aici ...io in pom si pomu-n aer.M-a capiat,... II IES TOTI DINTII DEODATA!!!
Sunt inmuguriti si gingiutza de sus e umflata si se vad mugurii. TOTI DEODATA...nu va spun cum e viata mea de 2 zile
Pupici
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mihatp spune:
baaaaaaaaaa, astia de pe webshots sunt dusi cu capu'! am pus zilele trecute 4 poze, una de cand il pregateam de baie, nu i se vede NIMIC. tare imi place cum ii sta cu prosopul lui de baie pe cap iar el e superfericit ca merge la baita!
cica au sters-o ca incalca regulamentul de nuditate
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
adriuta, macar sa iasa repede, sa nu dureze mult
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihutza11 spune:
Blanka, mi s-a facut pielea gaina cand l-am vazut pe bietul pui branulele alea.. off prin ce a mai trecut el mumosul!
Ramo l-am vazut pe saltaret! bv si lui tati cantaret!
pe onetruemedia nu merge..
Cuscra, mamaa toti dintii? uff.. macar de nu ar dura mult.. la noi inca e chelie in gurita..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
natynic spune:
Neata!
Sper ca pana la urma au dormit copiii, toti!
Ramo, ce fain topaie Andreiul! Da, ca partener de dans e clar ca Iulia trebuie sa-i acorde o sansa, o merita din plin!
Miha, stiu pozele...ce nuditate, frate, nimic nu se vedea! Interesant ce spui legat de obezitate si lauda parintilor...Dar in cazul unuia mofturos cum o fi? Ca si eu o aplaud si-i zic bravo spre marea ei incantare dar asta numai cand a terminat castronelul; altfel o sterg, o mangai pe fata si-i zic "rece" "sa-ti fie de bine". Complicat...pt ca totusi dorinta parintilor de a-si vedea copiii mancand bine e fireasca; cred ca importante sunt doar limitele. Aici intervin obiceiurile familiale, daca in familie se mananca mult, "pragul" de suficient, preaplin, e mai sus; si invers. Adica cred ca nu gestul de a-l lauda e daunator ci...cantitatea de mancare dupa care se face gestul. Ce e cu indemnizatia de cresa, pe mine ma intereseaza!
Adriuta, cand am anuntat eu cu surle si trambite ca gata, au iesit si 2 dinti de sus...se pare ca m-am inselat, erau tot asa mugurii vizibili. Gingia e in continuare alba si umflata pe toti incisivii de sus, e aceeasi senzatie ca vor sparge deodata dar din pacate cu astia de sus nu e asa simplu, sparg mai greu. Asa ca deocamdata doar dintele de jos, primul, creste in voie si deja se vede bine. Acuma daca chiar or iesi toti, asta e, chin mai mare pe moment dar scapati alte dati...
Azi vin fratele randunoiului si cumnata sa stea cateva ore cu Iulia si noi ne ducem in oras dupa usi, gresie, faianta si parchetsi apoi dupa un cadou pt mine-dar daca va spun ce vreau o sa muriti de ras: masina de paine!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
Neata, luati cafeluta cu sau fara frisca!
Naty, buna investitie e masina asta de paine, sunt tare fericita cu ea!
Bubu, m-am delectat cu Stef la prima ora! Si cu dansatorul Ramonei!
ma duc sa fac fructele, revin mai tarziu.
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
PIDANA spune:
Buna dimineata randunici!
Poftiti la cafele pt toate gusturile.
Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze
PIDANA spune:
Mi-ati luat-o inainte, dar nu-i nimic.
Felicitari gravidutelor pt samburei! Sa aveti sarcini usoare si sa fiti sanatoase voi si puiutii!
Bubu condoleante!
Sanatate puiutilor bolnaviori!Si mamicilor rabdare si putere sa ii ingrijeasca!
Copila mea e f alintata si nu o mai scot deloc la capat cu ea. Noaptea e un chin, iar nu accepta lapte praf iar sanul nu o satura. Oare o avea ceva sa ii dau direct alta formula decat milumil? ma gandesc ca poate are alt gust.
Saptamana trecuta a facut "febra de 3 zile" iar doctora de familie mi-a dat direct antibiotic banuind o infectie respiratorie (desi avea doar febra) plus 2 siropuri de tuse, nurofen. Si asa am ajuns la alta dr., a venit acasa, a consultat-o cu atentie, mi-a dat inclusiv meniu, sunt tare incantata de ea (are 4 copii).
Eu zyrtec i-am dat pe o bucatica de paine, altfel chiar nu aveam cum, din toate siropelele doar la nurofen nu plange in rest pe toate i le-am dat fortat si chiar a si vomat dupa eurespal.
Vitamine noua ne-a recomandat multi-sanosol (si dr de fam pikovit care e oribil) dar si asta e dulce si o mai las cateva zile si incerc iar sa i-l dau. Nici calciu nu a mai vrut sa il ia ( gluconic cu putin ceai) si nu comenta niciodata cand i-l dadeam inainte.
Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze