Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)
Raspunsuri - Pagina 18
gaia.nevia spune:
Am facut
, ca m-am trezit prima ![]()
O duminica superba va doresc!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
claudinna spune:
sunt si eu pe aici
multumim de cafea, gaia!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Ada multu de cafea! Sunteti tari voi auzi ce semne de recunoastere dati...
Azi sunt fara sotz. Ooooof
Irina vad ca a mers pastila. Mai mult glumeam cu adormitul lui bebe. Stiu ca sunt antidepresive safe in alaptare asa ca de ce n-ar merge si plante lini#351;titoare? Era sa mi le cumpar si eu dar starea mea s-a imbunatatit considerabil in ultima vreme. Sper sa-mi calci pe urme
.
Nikolici noi ne-am plimbat pe langa casa in marsupiu si tati a facut curat. Am stat si noi la verticala dar pana la urma am schimbat-o la orizontala sa doarma mai bine.
Acum e langa mine pe scutecul ei si doarme cu gurita deschisa.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
felicic76 spune:
inteleg sa las
in pace, nu babymom? Daca mulg, creste cantitatea de lapte

Nocom: eu am terminat cu alaptarea ptr ca Vladut nu a mai vrut neam sa pun gura pe tzitzi. Era pe completare cu bibe, iar dupa vaccinul de doua luni nu a vrut sa mai auda de lapte de la mine. Toata perioada sarbatorilor, profitand ca am fost numai noi acasa, am incecat sa-l "intorc". N-ai sa vezi, se tragea cu capul de la san, ma impingea cu picioarele, scotea limba si o lipea pe buton, totul era NU. Cum apaream cu bibele in fata lui, se inveselea![]()
gaia : ce marsupiu ai pentru Radu? Eu am un Brevi, dar nu pot sa-l pun pe Vladut in el
El are costumase de iarne, un fas si restul cu pantalonasi mai grosi si nu-i incap picioarele pe gaurile acelea(cu toate ca sunt prevazute cu elastic), ramane, la final, mai inalt ca mine si nu vad pe unde merg
Plus ca simt ca nu sta comod in el Sa mai incerc acum, ca s-a incalzit vremea, sa ies cu el, cu toate ca Tati adora caruciorul, il impinge el, mandru nevoie mare, si se foloseste de cosul de cumparaturi
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
felicic76 spune:
apropo de sotz, al meu este irecuperabil si trebuie sa-l las in ale lui, Vladutz seamana cu mine, si fizic si comportamental (din ce spune mama, eu am fost un copil bun, docil, pana am inceput sa vorbesc si am devenit pisaloaga si pana am inceput sa gandesc, cand am devenit inventiva si nitel periculoasa (prize, scule etc)
Azi noapte, ei doi pe canapeaa:
Tati: ma, tu stii ca esti AL MEU?
bebe: inga, hi, ha, zambet latit pe fatza
Tati continua: Ti-a stricat ma-ta nitel genele, dar lasa ca recuperam pe parcurs
Sa nu o mai lasi sa te pupe, ca te faci pamapalau

bebe:inga, hi, ha
si ....... am plecat, nu am stat sa mai ascult ca ma apucau nervii
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
claudinna spune:
voi va plangeti ca va curg sanii si eu n-am avut decat 3 picaturi cu totul...ce ma mai chinuiam sa ma mulg ba cu pompa, ba manual...aveam niste sani fff fleshcaitzi....
acum nu mai sunt ahsa, dar nici lapte nu am:)
diversificarea la noi: ieri i-am facut piure de telina cu pastarnac, piure de morcov si piure de cartof.
i-am dat cate putin din fiecare, dar mai mult din cel de telina cu pastarnac- pe asta l-a preferat.
toate astea le fiersesem in supica lui, la care am pus si o ceapa mica, dar am arucnat-o. a baut si 150 ml supa! nu mi-a venit a crede...
ii fac piureurile separat, ca sa-l incerc, sa vad de care-i place...apoi fac diverse combinatii in timpul mesei. ca daca le amestec de la inceput, risc sa nu-i placa si n-am facut nimic.
cu toate ca saptamana asta a mancat f bine, nu a luat decat 50 g, adica jumatate din cat ar trebui, sau ma rog, de cat e media...dar vom vedea in sapt ce urmeaza si pana la umra e ok ca a luat. adevarul este ca se si mishca mult mai mult. n-are stare o clipa. tr sa ma gandesc cum sa fac sa imbogatesc un pic valoarea nutritiva a meselor (am zis bine?)
acum el bea laptic cand se trezeste dimi, pe la 7-8, uneori si la 5-6
apoi fructe piure + suc, simple, fara cereale sau biscuit, asta la ora 10, cam casha
la ora 14, legume + suc de fructe sau zeama de la supa (cum a fost ieri, dar pana ieri ii mai dadeam si 100-120 ml lapte, ca nu se satura din piure de legume, pt ca nu vroia sa manance prea mult)
la 18, 180 ml apa+6 masuri lapte+5 masuri cereale
la 21-22, lapte+ceai, daca mai vrea. dar de vreo 3 seri nu mai bea la ora asta atat lapte ca inainte. adica inainte bea cam 180-250, acum abia bea 150...
se mai trezeste pe la 2-3, mai bea cat are chef...in noaptea asta a baut 170 ml...
ma gandeam sa-i schimb masa de la 22 cu cea de la 18, adica la 18 sa-i dau doar lapte si sa-i dau la 22 lapte cu cereale...voi incerca azi, sa vad cum sta treaba
poze noi cu bebelushul
Razvan
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 apropo de sotz, al meu este irecuperabil si trebuie sa-l las in ale lui, Vladutz seamana cu mine, si fizic si comportamental (din ce spune mama, eu am fost un copil bun, docil, pana am inceput sa vorbesc si am devenit pisaloaga si pana am inceput sa gandesc, cand am devenit inventiva si nitel periculoasa (prize, scule etc) Azi noapte, ei doi pe canapeaa: Tati: ma, tu stii ca esti AL MEU? bebe: inga, hi, ha, zambet latit pe fatza Tati continua: Ti-a stricat ma-ta nitel genele, dar lasa ca recuperam pe parcurs ![]() ![]() bebe:inga, hi, ha si ....... am plecat, nu am stat sa mai ascult ca ma apucau nervii ![]() Mamica de VLAD 19.10.2008falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
hihih, dragii de ei!
cata iubire emana astfel de momente!
si eu ii sorb din priviri pe ai mei cand sunt impreuna (si separat!!!) si ei se sorb din priviri

poze noi cu bebelushul
Razvan
AlexaM spune:
Neatza...
Uite ce am gasit: http://www.babycenter.com/0_readi ng-to-your-baby_368.bc?showAll=true
Multumesc pentru raspunsuri..
Multa sanatate pt Mikul.
CD
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
Hai sa va spun ce tocmai a facut Matei:
Stam in pat amandoi ..el pe salteluta de joaca ,...eu la calc. L-am lasat la popoul gol...si...simt ceva cald...a facut pisu' pe el, pe mine, pe salteluta, pe pat...doar pe paturica absorbanta de sub el nu.![]()
Zilele trecute s-a stropit pe fata...a intrat is in ochi. Nu a patit nimic dar....
Probleme de duminica dimineata!![]()
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
sabinel spune:
neata! a mea doarme cu mana peste ochi ca matzele! o fi deranjand-o soarele inexistent...
felicia, totala, ca de obicei![]()
ramona, eu sunt cu fata de dimineata pana seara, de luni pana duminica inclusiv, asa ca te inteleg perfect.
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.