Colectia de toamna-iarna 2005 (227)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, dar pielita aia de sub limba lui bobita? am citit eu mai demult ca unii copilasi au sensibilitate. ia vezi imediat dupa supt daca nu e bob de sange sub limba?


mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Anda, eu zic ca la tine problema e la nivel digestiv. oboseala si caderea parului sunt efecte secundare, pentru ca nu absorbi nutrienti. Citeste si despre sindromul intestinului iritabil si boala krohn. Amandoua f comune si cam fara tratament alopat.
Un dr f bine cotat aici i-a spus sotului meu ca oamenii subestimeaza complexitatea sistemului digestiv, faptul ca are o retea nervoasa f bine dezvoltata si e atat de sensibil la emotii.

Eu am ajuns in stadiul in care daca mananc ce nu trebuie ajung la baie in 10 minute. de obicei diareea apare la 1-2 ore macar dupa masa, cand mancarea ajunge in intestin. ei, la mine cred ca stomacul isi da seama deja ce pun in el si corpul incepe procesul de curatare, ca altfel stie cat are de tras. laptele de ex e otrava curata.

Si tine cont ca de felul meu sunt ff rezistenta la infectii alimentare, digeram orice. intr-o excursie in delta am fost singura care am ramas in picioare cand toti ceilalti erau lipiti de buda. de asta au si aparut problemele mult mai tarziu decat la sot. am rezistat un an jumate cand el isi dadea sufletul, dar m-a ajuns si pe mine.
Daca apuca intestinul sa se irite se vindeca greu, mancarea care vine din stomac e acida, il raneste si mai tare, pe parcurs nu se digera ca lumea, fermenteaza, de aici aer, burta umflata, crampe.
iar cu burta, daca e balonata mai mereu se intind si muschii, ca in sarcina, si raman asa, trebuie facute exercitii sa ii aduci la loc.

Branza si carnea nu sunt grozave, pt ca cer mult acid pt a fi digerate. pt proteine mai bine oua. apoi, fara cartofi, fasole, varza pt ca fermenteaza. lapte si drojdie si zahar si miere, iar nu, din aceleasi motive.

eu ma simt bine mancand porridge adaptat ca mai sus, paste cu legume, oua, paine prajita, orez, unt, f rar iaurt, ca e acid si imi face rau. fructe nu prea, din acelasi motiv. condimentele , mai ales piperul, sunt deosebit de iritante.

de baut, ceai de musetel, de menta, lichide nu f fierbinti, nu f reci (astea mai ales fac rau pe stomacul gol).

N-am de gand sa tin regimul asta o viata, tre sa ma repar. sunt convinsa ca boala are cauze psihologice, pt noi amandoi, si de asta tre sa luam o decizie apropo de unde ramanem si ce facem.

Sa te gandesti si tu ce te supara, ce nu poti "sa digeri", ce "te mananca pe dinauntru", ce "iti face greata" si sa vezi cum ii dai de capat. te poti relaxa spontan daca vrei? eu in zilele in care imi iese lucrul asta pot sa mananc o varietate mult mai mare de alimente.

Bafta pe 6 februarie, dar eu nu cred ca salvarea iti vine de acolo, adica daca se exclud deja atatea alergii si boli grave cred ca nu ai nimic grav-organic si tre sa muncesti singura la partea psihosomatica.








Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

merci de mesaj iar mihaela. am citit o groaza si despre crohn si sindrom, numai ca la astea primesc diagnostic dupa procedurile de pe 6 feb, daca ar fiuna dintre ele.nu se pot "scoate" din analize, asta vroiam sa spun. mi-am dat seama ca nu am testat zincul din corp. deficienta poate sa dea simptomele astea. nu prea pot sa-mi dau seama ce alimente imi fac rau. am mancat 2 zile, la un mom dat doar orez. gol. atat. m-am simtit mai bine, dar doar cu orez pe termen lung dau in alte deficiente.
in fine ca sa termin mai vesel, daca ajung la concluzia ca m-am imbolnavit digestiv de la stres, stiu cand a debutat prima si prima oara si am un "client"-cauza pe care-l omor cu mainile goale....astfel scap atat de cauza bolii cat si de certurile referitoare la pensia alimentara
ma duc sa-mi coafez cele 4 fire de par sa ies afara.
multumesc de vorbele voastre, am postat mult off-topic, stiu, dar sunt suparata, scuzati-ma.


mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

pup colectioara de weekend

apropo de trasnai, aveammusafiri intr-o zi,era haos general, copii la fel in culmea nazbatiilor cand deodata il vad pe victor ca apare in sufra cu razatoarea si o bucata de cascaval pe care o razuia de zor pe covor.M-a bufnit un ras nebun, avea o fata asa sugubeata

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ina, sigur Bobita e deranjat la supt de rana de pe limbuta. Adik ei se ajuta cu limba cand sug si normal ca ca nu mai accepta sanul, de vreme ce are un disconfort. EU zic ca ai sanse sa continui cu tzizileala. Eu tot zic ca renunt si nu ma mobilizez.

ando, bafta la reparat mecanismele interne. Are dreptate Mihaela, toate pornesc de la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Moama, ce po****ra am devenit.

Joy ca si Ina si eu am ris cu gura pina la urechi cind ai descris povestea cu faramiturile in casa. E clar ca Vlac face totul ca sa-ti obtina atentia si ca sa te incerce. Absolut tot ce povestesti nu sint decit dovezi de comportament absolut normale pentru un copil de 3 ani care nu are limite. De exemplu, ce cauta el cu mincare in casa? La noi, Smaranda stie ca nu se maninca in casa si asta de cind a inceput cu solidele. Crezi ca ma asculta tot timpul??? Nu. Am vazut clar ca e la virsta la care testeaza limitele. Se duce cu mincare in casa si apoi ride smechereste la mine. Eu o las pe ea sa-si gaseasca raspunsul la intrebarea daca se maninca in casa sau nu. Si daca, in ciuda faptului ca zice "nu", ea continua sa manince in casa, eu ii spun frumos dar ferm: "cred ca va trebui sa-ti iau mincarea. " Si O IAU! Dar si eu stau prost cu limitele in multe alte zone. Lucrez intens la asta si nu intotdeauna imi reuseste.
Ce spuneai tu de fetia aceea cuminte este clar ca parintii au limite cu ea si le aplica. Pe de alta parte, are 2 ani si 6 luni!!! Nu 3, cind isi descopera pe deplin puterea si testeaza limitele la greu.

Sa stii ca eu te inteleg mai bine decit crezi tu pentru ca si eu am tendinta sa ma enervez si am mai facut niste lucruri inacceptabile, cum ar fi sa tzip la ea. Si mie imi vine sa o arunc pur si simplu pe fereastra cind se smiorcaie, cind (asa cum a fost in ultimele 4 zile - de cosmar) se impotriveste la tot ce vreau sa faca. Si uneori izbucnesc. Dar stiu ca e total gresit si ca nervii si tzipetele nu fac decit sa-i arate cit de mult imi pasa de tzipetele ei si in acelasi timp ii dau un exemplu prost si o induc intr-o stare de si mai mare nervozitate.
Epuizati de tzipetele de hiena din ultimele zile, noi amindoi ne-am hotarit azi sa-i dam "ignore". Guess what? S-a linistit. (momentan )

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ina si eu cred ca nu mai vrea sa suga din cauza pb de la limbuta, nu din cauza laptelui tau! daca depasiti asta o sa vrea iar laptic! Nu puteti gasi totusi un ?
Da, Feli e sora mea.

roxi multumesc, il verific si p'ala.

anda sanatate multa, si eu cred ca e de la stres!

Scuze, nu pot raspunde mai mult ca are Virgil nevoie de comp si net, dar va pe toate!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Am vazut si eu filmuletele cu tenismenii.Talentati copii.Dar surpriza-nu invatau direct de la Nastase. ttztztzt. si un offf mai Mitza, chiar asa recesiune?

unde e fi-miu? se plimba cu trenu cu tac-su.si eu am de lucru acas. si lucrez la greu dupa cum vedeti.

chiar ca sunt de invatat postarile lui Bic.le aplic si eu la fi-miu.nu tipa decat taca-su la el.si numai atunci cand David e nervos si arunca cu jucarii pe jos, sau urla ca nu primeste atentie. si at tipa si Sorin sa stranga jucariile de jos.le strange si pe urma se reiau tonurile normale .
si D se supara si ne mai loveste intentionat, l-am invatat ca dc isi cere scuze nu mai ramanem suparati pe el, dc nu ii dam ignore pana se potoleste.

in ultimul timp am tipat la el cand nu voia sa faca la olita, at dc nu-l dadeam afara din baie cred ca il loveam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Anda am ramas socata de cate analize ai putut face. E bine ca inca mai esti intrega cu capu' ca eu sigur ca eram dusa rau daca nu gaseam o cauza clara.
Eu sper totusi sa n u fie nimic grav, iti doresc sanatate cu caru.


In ciuda a ce spune Soanso, citisem tot mesajul tau, dar am postat cu Alex in brate pe mana stanga si cu Vlad in carca. Si mi-a luat vreo 10 minute sa scriu alea 3 randuri.
Te contrazic cu fetitza nasei, cu "nu a fost atinsa" (numai retin exact cum te-ai exprimat) ba din contra, a fost atinsa. Cu putere si destul de ferm. Mama'sa isi face unghiile, se epileaza, se penseaza cu ambii copii in casa, ceea ce la mine nu ai sa vezi.
Vlad nu este privat de afectiune si atentie din partea mea, am fost la"picioarele lui" nu a contat ca eu fac mancare, sau sunt pe buda, daca m-a chemat, m-am dus. Si cu timpul asta a devenit un obicei ca si spalatul pe dinti. Problema e ca acum mi-e f greu sa remediez fara sa ma enervez. De-i spun "stai putin ca toc ceapa pt mancare si apoi vin la tine..." sunt sanse minime sa nu se lase cu tipete - adica ma striga "mami vino acum, mami...vino acum" si apoi vine si ma trage de pantaloni, tricou, de il ignor se tranteste pe jos, ma ia de picioare, ma trage de mana, pana cedez si ma duc sa-mi arate stiu eu ce.
Eu am gresit inca de cand era mic mic si acum este mai greu sa repar. Comportamentul lui "eu sunt soarele tu te invarti in jurul meu" il are inca de sugar, mi-aduc aminte ca avea cam 6 luni, nu state in fundulet, il sprijineam pe perne, cu jucarii si ma duceam pana la baie si el tipa dupa mine de cum ii intorceam spatele.
Si eu ma duceam apoi la el, ne jucam, orice sa numai planga. Si cand trebuia sa-l las ca aveam treaba, normal ca urla dupa mine pana numai putea, eu ma enervam si-l lasam sa planga cu minutele ...el nu tacea decat cand ma duceam la el...in fine sunt sigura ca trebuia procedat de atunci altfel cu el dar nu am stiut.

acu's pe fuga, ne ducem sa colindam orasul, kinderii raman acasa cu soacramea. (si aici am sa spun ceva adica de corectat)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Corect, "achiesez" la cele spuse de Bic. Copilul de mic trebuie sa cunoasca limitele. Adik eu sunt omul care cand se duce la buda lasa copilul sa urle. Apoi am si eu nevoile mele de intimitate, oricat mi-ar fi de drag copilul, macar pe "tron" sa stau singura.(oricum stau cateva secunde, ca-mi scurtez programul la maxim cand se vocifereaza in spatele usii). Nici la noi nu se mananca in casa, cu mici exceptii, care si alea ar fi bine de scos, nu de alta, dar creeaza precedente si dupa aia nu mai pot da inapoi.
Joy, cred ca iti este greu, din pacate cateodata gresim numai pt ca vrem tot ce-i mai bun pt copil si-i cocolosim pana se intoarce totul impotriva noastra. Sunt sigura ca ai sa gasesti modalitatea prin care sa aduci linistea si pacea la voi in casa. Te rog, cauta o gradi macar cu program scurt, ai sa vezi ce mult i se schimba perspectivele lui Vlad.

Din ciclul perle la 3 ani. am fost in vizita la un prieten, sa-l sarbatorim de ziua lui( ocazie cu care am fost ceruti de nasi de cununie). George s-a cinstit cu sarbatoritul; ne cunoastem de f mult timp, am fost colegi la facultate. Maria a observat ca atunci cand tati mai bea un pahar nu mai conduce el, ci eu. Si astazi, in masina, veni intrebarea inocenta: Dar oamenii mari de ce nu beau apa?
Bineinteles ca am acceptat sa-i nasim, chiar vroiam sa fac chestia asta cu niste prieteni. Speram sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput