Colectia de toamna-iarna 2005 (227)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gata, debarcat fetite la Olanesti!

catutza sanatate multa tatalui tau, Feli & Corap sanatate multa soacrelor.

Mamma mia eu n-am rezistat decat vreo jumatate de film, muzicalele nu-s genul meu, doar Chicago ce mi-a placut.

soanso distractie placuta!

Maria Cristi cu foamea!!!
Eu prima oara m-am deprimat asta vara, la 30 de ani, si mai ales pt ca nu mai aveam niciun parinte sa-mi zica LMA, tare urat mi-a fost. De la 31 incolo promit sa ma consider din nou tanara!
Cand e ziua ta, by the way, pe-acuma cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Rapid ca ma asteapta o farfurie de seminte si un film de vizionat pe dvd...

Feli, aseara am sarbatorit sfarsitul sesiunii cu Mama mia. Mi-a placut, desi nu-s fana musicaluri. Dar e bine jucat si cu actrita mea preferata, Meryl si cu unul dintre actorii mei preferati, Pierce.

Lavi, o saptamana de liniste? Asta cred ca ar fi fost premiul meu ideal de final de sesiune.

Anda77, au inceput deja inscrierile la gradi luterana pentru toamna? Sau are ceva pila puternica?

Azi am tras un bricolaj fain cu Sarah, deh..dupa atata lipsa de activitati mama-fiica. Rezultatul final vi-l prezint maine. E tare dragut.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello si de la noi

Taman ce veniram de la Constanta, ne-a venit pe la pranz o pofta subita de fructe de mare, asa ca am debracat maimutza la mama, am luat niste prieteni si ne-am dus la On Plonge, am mancat si ne-am intors

Anda masinuta cu pricina e un Renault Laguna 3, eu as fi vrut ceva nitelus mai mic dar Marius a luat-o pe asta pt ca a prins o super oferta la ea si nu merita ratata. Dar merge super, sunt incantata de ea. Plus ca e destul de "nervoasa"

Noki sa-ti fie de bine raschetarea, da' stiu ca dadusi ceva banet

Leea bafta la gasit job!

Mamma mia l-am vazut cred de 10 ori, e filmul meu preferat .

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ambele cu muci curgatori, fara febra. Dar tuseste Ana de ma termina de vreo ora jumate, in somn. Cu tuse a ramas dupa ultima amigdalita, din decembrie, dar acum chiar mi se pare prea mult :( De ce atata tuse cat e sanatoasa tun, e ascultata la plamani si totul e ok? Ati trecut careva prin asa ceva?

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu pe net, caut de zor cazare in Croatia. Prima e rezolvata dar a doua imi da batai de cap. Pana m-am miscat eu s-au rezervat apartamentele pe care le ochisem asa ca m-am hotarat sa aleg alta localitate .

Ripley e ceva comun sa ramai cu o tuse dupa o raceala. Si eu am ramas cu o tuse dupa amigdalita mea aia naspa. Si era o tuse iritativa, incepeam si nu ma puteam opri, pana imi venea sa vomit si-mi ziceam ce dracu' imi impuneam sa ma opresc.
Noi am mers sambata trecuta la salina la Slanic, cu prienii nostri, parintii lui Tudor; tuseam si eu si Tudor ca niste magarusi desi altceva nu aveam. Am stat 2h in salina. Dupa 1 zi-2 nu mai tuseam deloc.
Am inteles ca este si la Turda o salina, nu prea amenajata, poate ajungeti acolo. Daca nu, Praidul e departe?

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Ripley incercati cu un aparat Salin...daca nu puteti merge la salina. La noi a functionat ... in 2-3 zile am scapat de tuse si muci.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Ambele cu muci curgatori, fara febra. Dar tuseste Ana de ma termina de vreo ora jumate, in somn. Cu tuse a ramas dupa ultima amigdalita, din decembrie, dar acum chiar mi se pare prea mult :( De ce atata tuse cat e sanatoasa tun, e ascultata la plamani si totul e ok? Ati trecut careva prin asa ceva?

da, noi suntem in situatia asta, de-asta am ajuns la alergolog. vlad a tusit 2 luni dupa pneumonie si se pare ca ceva pe fond alergic, bronsita, nu stim inca. trebuie sa ajunga adi cu el la doctor cu rezultatele la analize si om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

multumesc mult pentru urari, tata e ceva mai bine, a slabit 8kg in 5zile dar e mai bine vizibil, acum sa vedem ce va spune si dr luni cand va merge fratele meu sa vorbeasca cu ea.

Delia , vorba lui Lavi de ec nu mergeti la salina la Turda? noua ne-a placut mult acolo cand am fost dar e cam mult de mers pe jos pentru copii (adica e mult pentru Bia mea care nu prea vrea sa mearga pe jos decat daca e santajata). Multa sanatate

Mada , sa stapanesti sanatoasa masina "nervoasa"

Gabi , voi ce mai faceti, cum mai sunteti? merge sau nu Mateea la gradinita?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Gabi , voi ce mai faceti, cum mai sunteti? merge sau nu Mateea la gradinita?

Cata...multumim de intrebare. Nu .... Mateea nu mai merge deocamdata la gradinita. Sta acasa cu soacra mea...fosta invatatoare ...si deocamdata ii merge f bine. Am facut Prevenarul si mai pe la mijlocul lui februarie...sau chiar martie...o sa incerc sa o duc iara. Deocamdata nu vrea. Plange de fiecare data cand vrem sa o duceam... mie imi pare mai mult, acum, a plans de alintare. Acum avem ceva pb de rezolvat si vrem ca sa fie liniste in familie.In rest e ok. Se da cu rolele prin casa, face dans, balet si canta toata ziua.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Delia, da, si noi am trecut prin asta din noiembrie pana la sfarsitul lui decembrie. Si pe mine, ca adult ma tine tusea post-viroza peste o luna. Deja am o saptamana la activ. O sa te anunt cand imi trece.

Lavi, cand mergeti ca perioada? Ca si pe mine ma intereseaza Croatia. Baga detalii tehnice, please.

--

Am avut week-end de plastelinat si modelat. Fain.

Aveti poze noi, in caz ca ne-ati uitat: BUFNITA SI PLASTILINA. Aveti acolo si ultima productie de bricolat: ceasul-broscoi.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput